Vores ekspertpanel er på det nærmeste draget på en halv jordomrejse, i bestræbelserne på at dække de mange spilmuligheder der byder sig denne søndag.

Fra Middelfart over Bukarest og det nordvestlige Spanien, til dagen rundes af med en tur over Brasilien og afsluttes i "The Big Apple". Dagens rejsebeskrivelse ser nogenlunde således ud:

Vores ekspert for de danske serier, Søren Pedersen, lægger for og retter tidligt på søndagen fokus på den fynske lokalbold i sine to spilforslag i dag, hvor der er fokus på to svage hjemmehold imod stærkere gæster. Se Sørens serie-tips på http://www.betxpert.com/ekspert/dands/ - bemærk de tidlige spilstop.

Efter en tur over Fyn, tager ATP-ekspert David Stoltenborg os en tur med til Bukarest, hvor der er finale i grusturneringen BCR Open. Carlos Moya tager imod Gilles Simon, og David forventer en tæt kamp der går i tre sæt. Læs Davids analyse af finalekampen på http://www.betxpert.com/ekspert/tennis/

Næste stop på dagens rejse er Vuelta a Espana, hvor rytterne er nået til 14. etape, der byder på 3 kategori 1 stigninger, med mål på bjergtop. Mikkel Condé har fundet hele 4 gode spil frem til dagens spændende etape, som alle kan ses på http://www.betxpert.com/ekspert/cykling/

I løbet af eftermiddagen zig-zagger vi gennem Europas fodboldligaer hvor der i skrivende stund findes tips og analyser til bl.a. Serie A, SAS Ligaen, Bundesligaen, og den norske Tippeliga.
 
Hen under aften forlader vi Europa og tager en tur over USA hvor vores NFL-eksperter, Peter og Jonathan, har plukket en håndfuld af aftenens kampe ud. Disse kan ses på http://www.betxpert.com/ekspert/nfl/.

Undervejs gennem vores tur gennem NFL-kampene aflægger vi også et visit hos vores brasilianske ekspert, Frank, der har øremærket en enkelt kamp blandt dagens udvalg i den brasilianske Serie A - se hvilken på http://www.betxpert.com/ekspert/bra.

Det totale overblik over dagens analyser og spilforslag kan tillige findes i vores analysevælger på http://www.betxpert.com/ekspert/analyser.asp

God spille-søndag til alle!