Søndagen byder på flere spændende spilmuligheder, og størst fokus er der vel nok når Manchester United og Chelsea i eftermiddag mødes i Premier League i en gentagelse af sidste års Champions League finale. En kamp man roligt kan betegne som en af sæsonens absolutte nøglekampe.

Sidste sæson var de to hold duellanter til mesterskabet, som De Røde Djævle endte med at nappe for næsen af de blå fra Chelsea, men i år har holdene fået selskab af Liverpool i topstriden, og for både Manchester og Chelsea er en sejr påkrævet for at holde trit med Liverpool, som godt nok tabte et lille skridt i gårsdagens remis mod Stoke.

Hvem skal følge med Liverpool?
Hjemmeholdet fra Manchester er lige nu det hold i ligaen med færrest "minus-points". De har 3 kampe i hånden i forhold til Liverpool, og 8 points op til 1. pladsen, mens Chelsea er 4 points efter duksene, med blot én kamp i hånden (dagens kamp). Der er således lagt op til et meget vigtigt opgør på Old Trafford i dag. Ikke bare for Manchester United og Chelsea, men i den grad også for Liverpool, der vel om nogen håber på en uafgjort, hvilket udløser færrest muligt points til de to forfølgere.

Vores Premier League ekspert, Jesper Ambrosius, har kigget nærmere på kampen, og har fundet to spil frem med pæn værdi. Se disse spil på http://www.betxpert.com/ekspert/eng/ hvor der også er et tip fra Jespers PL-kollega, Nicolai Stage, til dagens tidlige kamp i Premier League mellem formstærke Wigan og vaklende Tottenham.

Italienske eksperter i storform!
Vores to italienske eksperter, Lars Hellegaard og Søren Korsbæk gik på juleferie efter et efterår som de begge kan være aldeles stolte af. Lars Hellegaard har på 34 spilforslag skabt et overskud på 10,45 enheder, og står på en tilbagebetaling på 131%, mens kollega Korsbæk har ramt 14 af 20 spilforslag og skabt et overskud på 5,22 enheder og en tilbagebetaling på 126%.

Vi håber at de to italienske eksperter har taget efterårets form med ind i 2009, til årets første spillerunde har Lars fundet to velbetalte hjemmesejre, mens Søren har kigget nærmere på aftenens storkamp i Rom, hvor AC Milan kommer på besøg i en kamp hvor hjemmeholdet må undvære stjernen Totti, mens Milan er defensivt svækket.

Se de italienske analyser på http://www.betxpert.com/ekspert/ita/

Dansk indefodbold: Oddset Cup
I dag skal alle de danske SAS Liga klubber også i aktion, når det officielle DM i indendørs fodbold, Oddset Cup, afvikles i Brøndby Hallen. Men tag ikke fejl - mange af de trupper der er udtaget til de 12 mandskaber er blot en skygge af hvad man som SAS Liga tilskuer er vant til at se når bolden ruller udendørs. Flere klubber har 1. holdstrupperne på træningslejr i udlandet, og for manges vedkommende vil det således være de unge spillere, der sammen med de yderligste mandater til klubbernes bedste hold der kommer på banen i Brøndby.

Det betyder på den anden side også at der er stor sandsynlighed for at se andre end de traditionelt stærkeste klubber blande sig i kampen om inde-DM, hvilket vores ekspert Morten T. Jensen har taget et kig på, og fundet et godt spil på vinderen af den ene af de indledende grupper ved DM: http://www.betxpert.com/ekspert/andre/

NFL - Conference semifinaler
Den amerikanske football-liga, NFL, er gået ind i den afgørende fase, og 8 hold er tilbage i playoffs, hvor der i denne weekend afvikles Conference semifinaler. Til aftenens kamp har vores NFL ekspert, Peter Jensen, lavet to fremragende analyser til kampene New York Giants-Philadelphia Eagles og Pittsburgh Steelers-San Diego Chargers, hvor han til sidstenævnte forventer at Chargers kan levere overraskelsen.

Se analyserne fra Peter - som i øvrigt er brandvarm med 6 rigtige af de seneste 7 tips - på http://www.betxpert.com/ekspert/nfl/