På under en uge har argentiske Santiago Solari ført Real Madrid til to hjemmebanenederlag til Barcelona og et pinligt exit af Champions League efter endnu en hjemmebaneydmygelse fra Ajax' hånd. Solari er dead man walking i Real Madrid, men hvem skal overtage hans plads i næste sæson? Se bookmakernes odds på den næste Real Madrid-træner her. 

Han havde oddsene mod sig fra starten, Santiago Solari, da han satte sig i det varme trænersæde i Madrid i efteråret. Og inden for de kommende uger kan det meget vel være slut for argentineren. 

Med en fantastisk frisparksscoring fra 30 meter hamrede Lasse Schöne tirsdag aften det sidste søm i en allerede godt tillukket kiste og sendte sandsynligvis Real Madrid-træneren på arbejdsformidlingen.

Målet til 1-4 slukkede endegyldigt madrilenernes håb om videre avancement i Champions League, og dermed er de seneste tre års CL-vindere ekspederet ud af turneringen. Resultatet kommer som kulminationen på en forfærdelig uge, der også har budt på to hjemmenederlag til Barcelona, og flere internationale medier skriver, at Solari er på vej ud. Oddssætter hos Danske Spil*, Jeppe Dupont, er enig i den vurdering.

"Vi forventer, at det kun er et spørgsmål om tid, før Solari ryger," siger han til BetXpert.

Odds på næste Real Madrid-træner pr. 1. sep. 2019 hos Danske Spil her

Denne sæson har Real Madrid ikke mere at spille for, men hvem vælger Real Madrid som træner til næste sæson? Flere bookmakere er klar med odds på den næste Real Madrid-træner pr. 1. september 2019.

Odds på næste Real Madrid-træner pr. 1. sep. 2019

Det har ikke været nemt for hverken Julen Lopetegui eller Santiago Solari at løfte arven fra Zinedine Zidane, der førte Real Madrid til tre Champions League-triumfer i træk. Franskmandens exit blev fulgt af et salg af superstjernen Cristiano Ronaldo, og Real Madrid har ikke kunnet finde sine fødder uden de to ikoner. 

Lidt overraskende viser bookmakernes odds på næste Real Madrid-træner, at en gammel, upopulær kending er favorit til at stå i spidsen for kongeklubben i næste sæson.

Udvalgte odds på næste Real Madrid-træner pr. 1. september 2019 - Danske Spil* Bedste odds Bookmaker
José Mourinho, arbejdsløs 2,75
Mauricio Pochettino, Tottenham 4,00
Santiago Solari, Real Madrid 4,00
Joachim Löw, tysk landstræner 7,00
Massimilliano Allegri, Juventus 8,00
Antonio Conte, arbejdsløs 8,00
Arsene Wenger, arbejdsløs 10,00
Jürgen Klopp, Liverpool 10,00
Raúl, ungdomstræner i Real Madrid 15,00
Guti, assisterende træner i Beşiktaş 20,00
Michael Laudrup, arbejdsløs 50,00

Odds på næste Real Madrid-træner er opdateret 7. marts klokken 14:45. Bemærk at et spil er vundet, hvis dit valg er træner for Real Madrid 1. september 2019.

Mourinho: Jeg er ikke blevet kontaktet

Portugisiske Jose Mourinho blev hentet til Madrid efter at have vundet The Treble med Inter i 2010, og med hans ansættelse fulgte en årrække med masser af point og dramatik, men knapt så meget poleret spil og få trofæer.

José Mourinho forlod klubben i 2013 som en  upopulær mand blandt fans og medier, som han havde for vane at lægge sig ud med. Alligevel har Mourinho tidligere på ugen udtalt, at han godt kan se sig selv vende tilbage til klubben og senest har han til en spansk tv-station udtrykt stolthed over, at et muligt comeback bringes op i medierne.

Han understregede dog i samme åndedrag, at der ikke har været den mindste kontakt mellem ham og klubben.

Bookmakere: Mourinhos resultater taler for sig selv

På trods af det forliste ægteskab i 2013, og på trods af at hovedpersonen selv har afvist mediernes umiddelbare spekulationer, har bookmakerne set sig varm på Mourinho til at blive næste permanente Real Madrid-træner.

"Man kunne (gen)vælge Jose Mourinho, der jo for nylig har udtrykt, at han gerne vender tilbage for at sætte skik på tingene. Og uanset hvad man mener om Mourinho, taler hans resultatliste for sig selv. Endelig er der den mere romantiske tilgang. F.eks. at vælge Jürgen Klopp - eller Michael Laudrup - til at bringe glæden tilbage," siger Unibets pressechef, Per Marxen, i en pressemeddelelse, og han støttes af Jeppe Dupont fra Danske Spil*:

"José Mourinho er allerede i offensiven og har flirtet lidt med klubben. De har en fortid sammen, og uanset hvordan man vender og drejer hans tid i United, så har han et CV, der er imponerende. Han er vant til at arbejde med store spillere, og han har tidligere bygget store hold" siger han til BetXpert. 

Udvalgte odds på næste Real Madrid-træner pr. 1. september 2019 Bedste odds Bookmaker
José Mourinho, arbejdsløs 1,85
Santiago Solari, Real Madrid 6,00
Massimilliano Allegri, Juventus 9,00
Antonio Conte, arbejdsløs 11,00
Guti, assisterende træner i Beşiktaş 21,00
Fernando Hierro, arbejdsløs 21,00
Leonardo Jardim, Monaco 21,00
Jürgen Klopp, Liverpool 21,00
Raúl, ungdomstræner i Real Madrid 26,00
Carlo Ancelotti, Napoli 51,00

Odds på næste Real Madrid-træner er opdateret 7. marts klokken 15:00. Bemærk at et spil er vundet, hvis dit valg er træner for Real Madrid 1. september 2019.

Jeppe Dupont er enig med Per Marxen i, at en mand som Jürgen Klopp også kan komme i spil.

"Klopp er en type, Real uden tvivl har kig på. Han har bygget gode hold i både Dortmund og Liverpool og hører til i den absolutte top af trænere i verden – og det er sådan en, Real skal have fat i," siger han.