Det er E-dag og dermed dagen for Elitloppet, Europas største sprinterløb, der afvikles på Solvalla-banen i Stockholm. Inklusive semifinaler og andre garniture-løb er der masser af spilmuligheder, og vores Elit-eksalterede traveksperter har da også fundet diverse fiduser.

Galoppér ind på BetXperts travside og find tippene og analyserne. Stjernetippet har spilstop kl. 13, men derefter går det slag i slag, og det sidste tip kan spilles indtil kl. 18:15. Så tag en eftermiddag på travbanen - eller i hvert fald ved computeren - det kan meget vel betale sig!

Find travsiden hér: http://www.betxpert.com/ekspert/trav/

Men husk at klæde dig ordentligt på, før du begiver dig ind til krejlerne og hesteprangerne på Solvalla-banen: Læs Asger Hansen og Alex Christensens fremragende optakt til Elitloppet, hvor hver eneste hest i de to semifinale-heat kigges i munden, føles på koderne og får en beskrivelse og en chancevurdering: http://www.betxpert.com/artikel/elitloppet-2005-1

Asger og Alex varmede for resten op til Elitloppet med at ramme 3 ud af 5 tip på lørdagens Solvalla-løb. Inklusive en double hentede de 2.653 kr. for en indsats på 1.800 og fik en solid tilbagebetaling på 147%.