DM i online poker har en præmiepulje på $200.000, (heraf mindst 300.000 kr. til vinderen!) og finalen spilles mandag d. 12. september!

Siden juni har nogle af Danmarks bedste pokerspillere kæmpet online på Expekt*.com om de eftertragtede finalepladser ved DM, og nu er den endelige nedtælling til finalen i gang!

Hver aften kl. 20:00 frem til finalen afholder Expekt*.com satelliter (kvalifikations-turneringer) – så der er stadig masser af muligheder for at kvalificere sig til det endelige slutspil. Buy-in er $20+$2, og én ud af hver 10 spillere vinder en plads direkte ved DM-finalen. Desuden findes der såkaldte ”rounders”, hvor kvalifikationsturneringen starter, så snart der er 10 spillere samlet.

-Udover de mange spillere, som vil kvalificere sig i tiden op til finalen, så vi sidste år adskillige virkelig gode spillere som tilmeldte sig finalen direkte kort tid før, udtaler Claus Rademacher, talsmand for Expekt*.com i Danmark.

-De meget dygtige pokerspillere har normalt hverken tid til eller ønske om at kæmpe sig igennem de indledende kvalifikationsrunder, og de betaler uden at blinke de $200+$15, det koster at tilmelde sig selve finalen, fortsætter han.

Poker på Internettet har nu for alvor fået sit gennembrud, og en høj tilgængelighed, drømmen om lettjente penge kombineret med et spil, der er let at gå til, er uomtvisteligt blandt grundene til pokerspillets hastige udbredelse.

Expekt*.com, Skandinaviens førende spilleudbyder på sport, casino og poker, arrangerede DM i online poker for første gang i 2004, hvor Kenneth Gregersen endte som den stolte vinder.

Den endelige vinder af DM i online poker 2005 vinder ikke blot en masse penge, men skal desuden deltage ved de Nordiske Mesterskaber senere i år, ligeledes arrangeret af Expekt*.com.

Expekt*.com er til daglig vært for et af Internettets absolut travleste pokerrum med op til 15.000 spillere som spiller samtidig, og den samlede præmiepulje ved de Nordiske Mesterskaber overstiger samlet svimlende $1,000,000.