For blot 5 år siden var der ikke mange der havde forestillet sig at Slagelse ville blive en magtfaktor i den ganske håndbold-verden, men det er ikke desto mindre tilfældet i dag.

I dag står Slagelses håndboldkvinder således i deres 3. DM-finale på 3 år, ligesom de også i år er klar til at forsvare den Champions League titel de erobrede sidste år. Sidste år satte de endda endnu en titel i skabet, da de også hjemtog den danske pokal-sejr til at gøre The Treble komplet. Slagelse er om nogen blevet den magtfaktor som kun få havde troet på før årtusindeskiftet. Primært med træner Anja Andersen som tiltrækningskraft for nogle af Danmarks og verdens bedste håndboldspillere.

I dagens første DM-finale i Antvorskovhallen står finale-debutanterne fra Aalborg DH. Klubben blev nr. 2 i grundspillet og ekspederede i semfinalen Viborg HK ud efter 3 dramatiske opgør. Sammen med Slagelse har Aalborg DH stået for sæsonens bedste forsvar og bedste angreb, og derfor er det "moralsk" rigtigt at det er disse to hold der mødes i finalen.

Vores håndboldekspert Ole Kusk har gennem-analyseret dagens kamp, og har fundet hele 5 gode spil, som alle kan ses på http://www.betxpert.com/ekspert/hb. Slagelse er favorit til at tage første stik på hjemmebane, javist, men udover spil på kampens udfald, har Ole fundet et par gode fejlskud fra bl.a. BET24.com.