Nicolai Kristensen, BetXperts hæderkronede - ja nærmest legendariske - vintersportsekspert, er tilbage i sporet igen med en række fede fiduser til weekenden. Lørdag morgen er der Nordisk Kombination, dvs skihop/langrend, i Trondheim. Over middag er der almindeligt langrend i Bern. Og lidt senere knalder skiskydning i gang i Beitostølen - og denne gang HAR Nicolai tjek på, om væddemålene gælder skydning, langrend - eller begge dele...;-)

Læs Nicolais analyser (og skynd jer, inden oddsene falder...):
http://www.betxpert.com/ekspert/vinter/

Men det er ikke kun hvidt på BetXpert; lørdag er faktisk en vældig farverig dag. For natteravnene kan vi allerede kl. 2 - dvs længe før skiløberne får støvler på - byde på NBA, hvor Frank Sørensen peger på Grizzlies, der netop har fået ny træner, som temmelig sikre vindere mod Iversons Philadelphia. Læs Franks analyse:
http://www.betxpert.com/ekspert/nba/#43216

I løbet af dagen har vi trav, håndbold - og så selvfølgelig masser af fodbold.

I Tyrkiet, hvor der er kampstart kl. 15, har Seref Dogan fundet et strålende valuebet i kampen Diyarbakirspor-Konyaspor. Her bør formstærke Konyaspor have gode chancer mod et mandefaldsramt hjemmehold - til odds 3,1:
http://www.betxpert.com/ekspert/tyr/#43221

Tillad mig desuden, nu vi er ved de høje odds, at trække 2 engelske tip frem:

PL-mand Morten Jensen har en fornemmelse af, at West Bromwich Albion (WBA mellem venner) kan hente en udesejr til odds 4,6 mod kriseramte og angriberløse Portsmouth:
http://www.betxpert.com/ekspert/eng/#43214

Og i den næstbedste engelske række er der muligvis noget "rotten" i Brighton. I hvert fald peger Niels Søby på udesejr til Rotherham som et klart valuebet. Det giver 4,35:
http://www.betxpert.com/ekspert/eng1/#43175