Velkommen til Kresten Hougaard, BetXperts nye ekspert udi Superliga (fodbold) og squash. Se hans imponerende CV og hans første eksperttip.

Fredag 14:00 SønderjyskE-FC Midtjylland 2 odds 2,00

BetXpert har haft mange navnkundige eksperter gennem årene – inkl en verdensmester hist (Alex Pedersen), en landstræner pist (Steen Pedersen). Så der skal en del til at imponere os. Men vi letter alligevel på hatten for Kresten Hougaards imponerende CV.

Det indeholder DM (bordtennis), EM og VM (racketlon). Og ved siden af bat- og ketcher-udfoldelserne har han været professionel pokerspiller og semiprofessionel sportsbetter.

Her har han haft fokus på dansk fodbold (Superligaen) og squash og genereret flot overskud på begge områder. Og det er lige præcis de to områder han skal fokusere på her på BetXpert (med afstik til NFL samt dansk fodbolds 1./2. division).

Kresten Hougaard: Curriculum Vitae

31 år, bosat i Malta og arbejder som Product Owner for det danske marked i RakeTech

Landsholdsgymnast i trampolin indtil 15 år gammel (9 danske mesterskaber)

2 danske mesterskaber i bordtennis (junior-hold og U21 double)

Verdens- og europamester for hold i racketlon. Pt. nummer 6 i verden

Professionel pokerspiller i fire år

Semiprofessionel i sportsbetting som supplement til SU’en under uddannelse. Har en bachelor i Idræt og Sundhed og en bachelor i Sportsmanagement

Har på omkring 800 bets en ROI på ca. 105% på flat-staking og cirka 108% med units 1 til 5 på dansk fodbold (Superliga, 1. division og 2. division) og på omkring 100 bets, cirka 115% ROI på squash, der dog er et smalt marked (fem licensbookmakere). Har desuden en glødende passion for amerikansk fodbold

Har arbejdet for fem lukkede fora samt et engelskbaseret punt-firma