Champions League-gruppespillet rundede af i sidste uge; nu er det så lillebrors tur. UEFA Cuppens gruppespil afvikler sidste runde denne onsdag og torsdag, med 8 kampe hver dag.

Hold øje med vores UEFA-side, hvor analyser og tip lægges ud. Ud af torsdagens 8 kampe har vi analyseret de 6, og der foreligger 5 tip: http://www.betxpert.com/ekspert/uefa/

For en del holds vedkommende er det sidste chance for at komme i playoff (beskåret de 3 bedste i hver gruppe; i alt 24 hold - som får selskab af 3´erne fra CL-puljerne), der starter med sekstendedelsfinalerne d. 14. februar. Mens andre hold enten allerede HAR kvalificeret sig eller udspillet deres rolle.

Man skal dog passe på med at fejlvurdere motivationen hos de forskellige hold i denne sidste runde. Selv om et hold ER videre, kan det stadig være motiveret - hvis det fx går efter at vinde sin gruppe. I playoff skal 2´eren nemlig op imod en CL-deltager, mens etteren møder en treer fra en anden UEFA-gruppe.

OBs chancer

Desværre har OB spillet sin sidste gruppekamp - og muligvis også udspillet sin rolle i gruppe D (pt en fjerdeplads). Der er dog stadig en chance. Osasuna (nr 3) kan nås, hvis holdet taber i Parma (nr 1). Hvis Heerenveen (nr 5) ikke vinder med 3 overskydende mål over Lens, kan hollænderne ikke nå forbi. Og Lens (nr 2) overhales, hvis holdet taber med 2 mål i Heerenveen. Det bedste for OB er altså Parma-sejr og en Heerenveen-sejr på 2 mål. Så er odenseanerne på andenpladsen...

Kampliste, UEFA Cup


Onsdag:
Blackburn-Nancy
Feyenoord-Wisla Krakow
Espanyol-Austria Wien
Zulte Waregem-Ajax
PSG-Panathinaikos
Hapoel Tel Aviv-Mlada Boleslav
Palermo-Celta
Fenerbahce-Eintracht

Torsdag:
Rangers-Partizan
Auxerre-Livorno
Tottenham-Dinamo Bukarest
Leverkusen-Besiktas
Braga-Grasshoppers
Sevilla-AZ Alkmaar
Parma-Osasuna
Heerenveen-Lens