Arsenal gik sikkert videre til gruppespillet, mens Schalke også kom med, men hvem skal ellers med til Champions League-festen i de sidste kval-kampe?

Vi skal have fundet de sidste gruppe-deltager til Champions League-turneringen, og vi skal have afviklet følgende kampe denne onsdag:

Zenit Petersborg-P.Ferreira

Celtic-Shakhter Karagandy

Milan-PSV

Maribor-Viktoria Plzen (se ekspert-analyse)

Real Sociedad-Lyon (se ekspert-analyse)

Det ligner et spændende opgør mellem Milan og PSV, da første kamp endte 1-1. Italierne er storfavoritter til at kvalificere sig til gruppespillet, men måske PSV med Mathias Zanka kan overraske på San Siro.

Milan Uafgjort PSV
Odds 1,62 Odds 4,00 Odds 6,35
Ladbrokes

Selve lodtrækningen til gruppespillet foregår på fredag, og der er selvfølgelig stor interesse omkring de kommende modstandere til de danske mestre fra FC København. Det ligner desværre en placering i 4.seedninglag for FC København, da Schalke fik hevet en 3-2 sejr i land mod græske PAOK efter 1-1 i det første opgør i Gelsenkirchen. Var tyskerne blevet elimineret, så var FCK endt i tredje seedningslag og havde dermed undgået at skulle møde hold som Ajax, Dortmund og Manchester City.

Udover Arsenal og Schalke fik vi i tirsdagens kampe også Basel, Austria Wien og Steaua Bukarest med i lodtrækningsbowlen til gruppespillet.