Sponsoreret indhold fra NordicBet

"Løftebrud", "skræmmekampagne" eller "fadøl"? Bookmakeren NordicBet har sat odds på, hvilke ord Helle Thorning-Schmidt og Lars Løkke Rasmussen vil bruge for at afgøre valget i den sidste duel onsdag aften. Det er også muligt at spille på, hvem der afbryder mest.

Det er i bogstaveligste forstand afgørelsens time for Thorning og Løkke, når de to statsministerkandidater i morgen aften mødes til den sidste duel, før danskerne skal i stemmeboksen på torsdag. Hver femte vælger er fortsat i tvivl om, hvor krydset skal sættes, så det afsluttende opgør mellem valgets to hovedpersoner kan meget vel afgøre den kommende regerings farve. Derfor vil både Thorning og Løkke naturligvis overveje meget nøje, hvilke ord og vendinger der kan flytte de sidste stemmer. Bookmakeren NordicBet giver nu danskerne mulighed for at tjene penge på evnen til at forudse, hvad der bliver sagt i den sidste og afgørende valgduel. F.eks. er der odds 1,35 at hente på ordet "skræmmekampagne", mens mere giftige ord som "fadøl" og "botox" giver henholdsvis 50 og 75 gange pengene igen. 

"Vi ved fra lignende initiativer i forbindelse med dronningens nytårstale, at der er stor interesse for at gætte med på indholdet af store taler og debatter, som samler nationen foran skærmen. Derfor giver vi nu vores kunder mulighed for at få endnu mere spænding ud af onsdagens vigtige tv-duel, som kan afgøre en af de tætteste valgkampe i nyere tid," siger NordicBets oddsætter Tonni Munk Jensen, der forventer et dramatisk opgør mellem Thorning og Løkke.

"De tre første dueller har været præget af hårde diskussioner. Siden er tonen i den grad spidset til, hvilket efter al sandsynlighed vil give en heftig duel med masser af afbrydelser, beskyldninger og endnu flere nedladende kommentarer. Indholdsmæssigt forventer vi, at debatten kommer til at handle mest om, hvorvidt det kan betale sig at arbejde samt om fremtidens velfærdssamfund og udlændingepolitik," lyder det fra Tonni Munk Jensen.

Den fjerde og sidste duel mellem Thorning og Løkke vises onsdag kl. 19.00 på DR1.

Hvem afbryder mest i den sidste duel mellem Helle Thorning-Schmidt og Lars Løkke Rasmussen?
Helle Thorning-Schmidt 1.20
Lars Løkke Rasmussen 4.0

Hvilke ord siger Helle Thorning-Schmidt eller Lars Løkke Rasmussen i den sidste duel?
Velfærd 1.01
Folkeskole 1.01
Flygtninge 1.01
Nulvækst 1.01
Skattelettelser 1.01
Sundhedssystem 1.03
Normeringer 1.03
Løfter 1.03
Finansiering 1.03
Ansvar 1.03
Treparts-forhandlinger 1.05
Underskud 1.05
Starthjælp 1.05
Ekstremisme 1.15
Afbryder 1.15
Menneskesmuglere 1.35
Klimaforandringer 1.35
Skræmmekampagne 1.35
Troværdighed 1.35
Skattestop 1.40
Udkantsdanmark 1.70
Pensionsalder 1.75
Kovending 1.75
Panorama 2.20
Bilagssager 5.00
Valgflæsk 5.00
Velfærdsturisme 6.50
Klovn 25.00
Fadøl 50.00
Gucci 50.00
Botox 75.00

Se hele listen på www.NordicBet.dk under Odds - Politik og Finans - Folketingsvalg - Specialspil