Den gamle danske bookmaker-traver har fået en hjemmeside-overhaling og fremstår nu mere overskuelig og med mobilplatform...

Scandic Bookmakers har været med i 17 år - fra 1997 - og er således en af de ældste spillere på det danske spillemarked.

I 2012 blev bookmakeren opkøbt af Sportingbet og blev efterfølgende etableret som en spejling af køberne - dvs. med samme odds, udbud og support som ejerselskabet. Det resulterede i at den gamle side kunne se en smule forladt og misvedligeholdt ud, da den ikke helt var gearet til Sportingbets platform.

Det er der lavet om på nu, hvor Scandics hjemmeside har fået et ansigtsløft, så den fremstår levende og overskuelig. Siden er holdt i et enkelt sort og gult farvetema med nem og simpel navigering mellem sportsgrene, ligaer og andre spiltilbud.

Samtidig er det nu blevet muligt at tilgå Scandic fra mobile enheder og dermed undgå NemID-login. Det kræver blot et par gentagne logins på hjemmesiden og etableringen af en særlig mobil adgangskode, før man er kørende.

Læs mere i vores anmeldelse af Scandic her: http://www.betxpert.com/bookmakere/scandic