SAS Ligaen starter foråret op i weekenden. Spørger man spillefirmaet Betsafe bliver Brøndby forårets store taber, mens Silkeborg tegner til at blive den store solstrålehistorie.

Selvom det kun er er seks point, som separerer Brøndby fra Esbjerg på tredjepladsen, så er bookmakeren Betsafe ikke sen til at dømme Vestegnens drenge ude. Oddssætter Jens Juul uddyber:

”Salget af Morten Duncan kan vise sig at være altafgørende. Martin Bernburg har ikke fundet frem til de takter, som medførte tonsvis af mål i FC Nordsjælland, og vi tror i Betsafe, at Brøndby kan få problemer foran modstandernes mål i foråret”, siger Betsafes oddssætter og tilføjer, at holdets defensiv også udgør en akilleshæl med status som SAS Ligaens tredjedårligste hvad angår mål imod sig.

Tror man alligevel på Brøndby som medaljekandidat kan man hente 250 kroner pr. satsede hundredekroneseddel.

Større tiltro er der til gengæld til Silkeborg, som overvintrede på en sensationel fjerdeplads på trods af status som oprykker til landets bedste række:

”Silkeborg har formået at holde på topscorer Rajko Lekic og kan på en god dag slå alle hold i SAS Ligaen. Det er svært at finde et egentligt svagt punkt, så selvom oprykkere traditionelt plejer at få lidt gummiarm i foråret har vi i Betsafe stor tiltro til, at de er en hed kandidat til at blive det bedste jyske hold i sæsonen”, fortsætter Betsafes oddssætter. Silkeborg overgåes kun af Esbjerg, som er storfavorit til at vinde ”Jydeligaen” til odds 1,30, mens der på Troels Bechs drenge kan hentes 3,20 gange indsatsen.

Mesterskabskampen er en hårfin duel mellem OB og FC København, hvor sidstnævnte er gjort til minimal favorit med odds 1,95 på at forsvare mesterskabet, mens det første fynske mesterskab i 21 år udløser en fordobling af indsatsen.

Når det kommer til topscorertitlen i rækken er der til gengæld ingen tvivl: Uanset om OB vinder guld eller ej har de med stor sikkerhed SAS Ligaens mest målfarlige herre. I hvert fald giver Peter Utaka blot odds 1,35 mens forfølgere som Rajko Lekic og Dame N’Doye giver hhv. 5,00 og hele 150 gange indsatsen.

Spørger man til gengæld Betsafes spillere er tendensen klar. Her er der spillet store summer på et mesterskab til AGF, som giver astronomiske odds 500. Betsafe oplyser, at man må punge ud med et stort sekscifret beløb såfremt Martin Jørgensen og co. går et fantastisk forår i møde og ender med guldmedaljer om halsen. Også i "Jydeligaen" er AGF mest spillede odds - her er der i skrivende stund odds 8 at hente, hvis "De Hvii'e" ender som fastlandets bedste mandskab.