Hvis Sampdorias spillere er godt og grundigt trætte af Inters stjerner, er det forståeligt. I dag mødes de to hold for tredje gang på blot otte dage - og meget tyder på et tredje nederlag til Genova-klubben.

Det drejer sig om returkampen i Coppa Italia-semifinalen. Inter vandt den første kamp, på udebane, med 3-0. Derefter mødtes de i Serie A-sammenhæng, også i Genova (ikke Atalanta, som en træt redaktør var tåbelig nok til at skrive i nat), og her vandt milaneserne med 2-0.

Nu gælder det San Siro i Milano, og selv om Inter ikke behøver at vinde for at kvalificere sig til pokalfinalen, vil holdet nok alligevel gå efter en sejr. Tilhængerne ønsker det - og spillerne har sikkert også lyst til at fortsætte sejrsrækken der nu er oppe på 10 kampe i træk, alle turneringer inklusive (tæller man kun Serie A, er det faktisk 14).

Intet er sikkert - men det kan godt betale sig at læse Denan Nevoric´ analyse og tjekke oddset ud. Kampen fløjtes i gang kl. 21: http://www.betxpert.com/ekspert/andre/#59825