Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Real Madrid løftede pokalen med de store ører for tredje år i træk efter sejren over Liverpool. Ifølge Danske Spil, så er de ikke helt så optimistiske i forhold til, at næste års Champions League-vinder også bliver spansk.- Vi har odds 1,50 på at et ikke-spansk hold vinder Champions League i 2019. Omvendt har vi så odds 2,40 på at et spansk hold gentager succesen, og endnu engang, løfter pokalen med de store ører, siger Mathias Reimer Larsen, oddssætter hos Danske Spil og fortsætter:- Real Madrid har været dominerende i Champions League, og i år vandt de deres tredje titel på stribe. Set over det seneste årti, så har spanske hold vundet syv gange, mens Italien, Tyskland og England har vundet én gang hver. Real Madrid og Barcelona er da også vores favoritter til at vinde Champions League til næste år. Den primære årsag til at vi tror mere på en ikke-spansk Champions League-mester til næste år skyldes, at Tyskland, England, Italien og Frankrig har flere gode hold til sammen. 

Her spilles champions league kampene - Se TV-guide

- Vi vurderer Manchester City og Bayern München til at være de spanske holds største konkurrenter. Guardiola har gang i spændende projekt i City. De slog flere rekorder i Premier League i denne sæson, og med den pengestærke Mansour i kulissen, så er det svært at forestille sig, at de ikke forstærker sig yderligere i sommerens transfervindue, siger Mathias Reimer Larsen.

- Tager vi et kig på Bayern München, så har de været i Champions League-semifinalen fire gange indenfor de sidste fem år. De vandt jo også Champions League tilbage i 2013. I Bundesligaen har de vundet seks år i træk, så det vidner jo også om holdets klasse. I den kommende sæson er Niko Kovac holdets nye træner, så det bliver interessant at se, om han kan få holdet hele vejen til Champions League-finalen.

- Udover Manchester City og Bayern München, så er der selvfølgelig også andre stærke hold, som ikke er fra Spanien. PSG, Manchester United, Juventus og Liverpool for bare at nævne et par stykker. Der er jo også den mulighed, at de spanske hold mødes inden finalen, og dermed minimere chancerne for spansk CL-triumf.

Hold da opdateret på de seneste champions league nyheder - Læs artikler

Vil du spille på om Champions League får endnu en spansk mester? Gør det
her.