Hvad skete der i bettingbranchen i uge 14? Paddy Power-banner vakte opsigt, matchfixing i Rusland, etc. Læs BetXperts ugentlige nyheds-opsamling.

31/3 Pokertrafik er faldet med 15 procent

Pokerbølgen er i den grad overstået, og ifølge PokerScout er verdens pokertrafik faldet med 15 procent i forhold til sidste år.

Læs mere

31/3 Paddy Power med Fergie back-banner

Da en fangruppe sendte et "Moyes out"-banner over Old Trafford, fulgte Paddy Power lige efter nu med deres eget banner, hvor de reklamerede for deres odds for, at Alex Ferguson vender tilbage på managerposten i Manchester United.

Læs mere

1/4 Græske OPAP hårdt ramt af ny betting-skat

Overskuddet for den græske monopol-bookie OPAP faldt med hele 72,1% (fra 505,5 million euro i 2012 til blot 141.1 millioner euro i sidste år). Det drastiske falder kommer bl.a. som konsekvens af den nye betting-skat på 30%.

Læs mere

1/4 Online-poker på vej til New York

New York-senator John Bonacic har fremlagt et lovforslag, der vil åbne op for både poker cash games og turneringer. Der vil ialt blive uddelt 10 poker-licenser, hvis forslaget bliver gennemført.

Læs mere

2/4 Barcelona idømt transfer-karantæne

FIFA har straffet Barcelona for at bryde reglerne om transfer af spillere under 18 år og frataget klubben retten til at hente spillere i de næste to transfervinduer. Den katalanske storklub skal desuden betale en bøde på 2,7 millioner kroner.

Læs mere

2/4 Tidligere norsk landsholdsspiller afslører russisk matchfixing

Fodboldspilleren Erik Hagen har fortalt den norske avis VG, at han været med til at betale penge til en dommer før en UEFA Cup-kamp, da han spillede for russiske Zenit Skt. Petersburg.

Læs mere

3/4 Ladbrokes øger sikkerheden for bettingshop-arbejdere

Efter et overfald tog livet af en Ladbrokes-medarbejder sidste år, har den engelske bookmaker valgt at øge sikkerheden i deres ialt 2200 bettingshops.

Læs mere

3/4 Neteller tilbage i USA

I de seneste 7 år har den amerikanske lovgivning holdt Neteller ude af USA, men med den nye online gambling-lov i New Jersey kan Neteller nu gøre comeback.

Læs mere

3/4 Syv spillere anholdt for matchfixing i England

Det engelske National Crime Agency har anholdt yderligere 7 fodboldspillere, som alle er mistænkte for fusk i forbindelse med fodboldkampe i de lavere engelske divisioner. Anholdelserne er sket i en større efterforskning om bestikkelse og pengevask.

Læs mere

3/4 Stor bonus til Bwin-bosser giver kritik

Bwin* har leveret dårlige resultater og aktierne er faldet med 40%, men spiludbyderen har alligevel vedtaget nogle massive bonusser til topledelsen. CEO Norbert Teufelberger har f.eks fået tildelt over 1,7 millioner pund i bonus.

Læs mere

4/4 Poker-licens i New York kan koste 70 millioner dollars

Det bliver ikke helt billigt at få fat på en af de attraktive poker-licenser, når markedet bliver åbnet i New York. Der meldes om priser helt op til 70 millioner dollars.

Læs mere

6/4 Nye tiltag overfor betting-maskiner i England

David Cameron vil have indført skærpet kontrol med de kontroversielle FOBTs-maskiner (fixed-odds betting terminals), der har vakt stor bekymring hos den engelske parlament.

Læs mere