Sponsoreret indhold fra Betsafe

Herning Blue Fox vandt grundspillet i Danmarks bedste ishockeyliga og valgte Rungsted som modstander i kvartfinalen. Forventningen var, at nordsjællænderne ville være den mest overkommelige modstander, men midtjyderne er blevet klogere. Rungsted har nu to matchbolde og er på vej mod en af de største danske ishockey-sensationer i nyere tid.

Tre af de fire semifinalister i Metal Ligaens slutspil er allerede fundet, men Rungsted og Herning kæmper stadig om den sidste plads. De færreste havde forventet, at dysten mellem netop disse to hold skulle blive tæt. Herning viste storspil i grundspillet, mens Rungsted, der sluttede på en syvendeplads i grundspillet, burde være en overkommelig opgave. Men Rungsted Ishockey ville det dog anderledes og har vundet tre af de første fem kvartfinaleopgør, der spilles bedst af syv kampe. Dermed er Rungsted blot en enkelt sejr fra en ishockey-sensation af de helt store. Det er nemlig blot sket en enkelt gang tidligere, at vinderen af grundspillet er røget ud allerede i kvartfinalen. Ifølge bookmakeren Betsafe kan Rungsted meget vel gentage den bedrift. Sker det, betaler bookmakeren blot pengene 1,84 gange igen, mens avancement til forhåndsfavoritterne fra Herning står i odds 1,88.

"Rungsted har sendt storfavoritterne fra Herning Blue Fox alvorligt til tælling. Nordsjællænderne kan specielt takke defensiven og målmand Zana Kalemba, der har været flyvende mellem stængerne. Nu kan Rungsted lukke kvartfinaleserien på sin frygtindgydende hjemmebane, når Hørsholm Skøjtehal bliver forvandlet til en sand heksekedel i den måske altafgørende kamp tirsdag aften. Det er imponerende, at Rungsted kan spille med på dette niveau efter at være vendt tilbage til den bedste række sidste år," siger Thomas Holm, som er oddssætter hosBetsafe.

Inden kvartfinaleserien gik i gang var midtjyderne storfavoritter, og avancement til herningenserne gav på daværende tidspunkt blot odds 1,10 gange igen, mens oddset på Rungsted-triumf var helt oppe i 6,50 gange pengene.

Hvilket hold går videre til semifinalen?
Rungsted Ishockey 1.84
Herning Blue Fox 1.88

Find spillet på www.Betsafe.dk under Ishockey - Danmark - Sæsonspil