Efter en vaklende start på VM-kvalen har det danske landshold kniven for struben i deres jagt på en plads til VM-slutrunden 2018. Rumænien-Danmark i Cluj er en skæbnekamp for de danske drenge. Vi har samlet bookmakernes bedste odds på den nervepirrende kamp.

Det danske fodboldlandsholds VM-håb lever. Endnu. Men en sløj dansk start på VM-kvalen har sat det danske landshold under gevaldigt pres. 

Udfaldet af Rumænien-Danmark søndag d. 26. marts i Cluj har derfor afgørende betydning for det danske landsholds VM-chancer. En sejr holder VM-drømmen i live, mens et nederlag får dansk deltagelse ved VM 2018 til at ligne en by i, ja, Rusland. 

Der er således meget på spil for Åge Hareides tropper forud for kampen, mens det samme gør sig gældende for Rumænien. Østeuropæerne befinder sig én plads og et point efter Danmark på gruppens fjerdeplads. Der er derfor lagt i kakkelovnen til et spændende og intenst opgør, hvor begge hold har hårdt brug for tre point. 

  

I denne artikel tager vi et kig på bookmakernes odds til kampen. Vi kaster også et blik på nogle af de mange specialvæddemål, der er på Danmarks landskampsår i 2017. Blandt andet om Nicklas Bendtner får spilletid i de seks resterende VM-kvalkampe.   

Bookmakerne: Tæt kamp i vente i Cluj

Det bliver en jævnbyrdig kamp for det danske landshold i Rumænien, hvis man kigger på bookmakernes odds.

Bookmakerne vurderer mere eller mindre kampen helt lige med Danmark som smal favorit. 

Læs eksperten Estadisticas analyse på kampen, hvor han tror på dansk triumf i Cluj.    

Rumænien-Danmark, søndag d. 26. marts 2017, kl. 20.45. VM-kvalifikation.

Rumænien Uafgjort Danmark
2,95 3,10
2,75
Bwin
Bwin
Bwin

Bookmakerne forventer ligeledes en målfattig kamp, hvor under 2,5 mål er klar favorit. Kampens betydning - og tvivlen omkring Danmarks to målfarlige, men lyskeskadede angribere Kasper Dolberg og Nicolai Jørgensen - gør det da også mest sandsynligt, at vi ikke bliver forkælet med mange mål søndag aften.

Men spørgsmålet er, om oddset på under 2,5 mål ikke er lige lavt nok? Begge hold har trods alt stærkt brug for tre point.

Over 2,5 mål Under 2,5 mål
2,50 1,55
Unibet
Danske Spil

Gruppevinder: Polen tager førstepladsen

De danske muligheder for at snuppe gruppens førsteplads og dermed sikre direkte kvalifikation til VM i Rusland ser svære ud.

Afstanden op til Polen på førstepladsen er fire point, og bookmakerne har da også Lewandowski & Co. som klare favoritter til at stå som endelige vinder af gruppe E til odds 1,70. 

  

Odds på vinder af VM-kval gruppe E 

  Bedste odds Bookmaker
Polen 1,7
Unibet
Danmark 4,50
Bet365
Montenegro 6,00
NordicBet
Rumænien 9,00
Danske Spil

Den bedste danske chance for at kvalificere sig til VM-slutrunden i Rusland ser ud til at være via en andenplads i gruppen og en samlet sejr i de efterfølgende playoff-kampe.

For øjeblikket indtager Montenegro andenpladsen, men er samtidig den dårligste af alle toere på tværs af grupperne, hvorfor de lige nu vil blive siet fra til playoff-kampene.

Vejen til Rusland ser derfor lang og snørklet ud for Danmark, og Danske Spils odds på, om Danmark kvalificerer sig til VM i Rusland, indikerer da også netop det.       

Kvalificerer Danmark sig til VM i Rusland?

Kommer Danmark til VM i 2018? Odds Bookmaker
Ja 2,90
Danske Spil
Nej 1,35
Danske Spil

Danske Spil* med masser af specials

DBU og Danske Spil* har fra årsskiftet indledt et samarbejde med hinanden

I den anledning har Danske Spil* lanceret en lang række specials på det danske landskampsår. I alt 42 specialvæddemål er det blevet til. Væddemålene vedrører blandt andet antallet af danske mål, point og scoringer fra enkelte spillere i de seks VM-kvalkampe i 2017.

Fx kan der hentes odds 5,50 på, at frisparksspecialisten Christian Eriksen scorer direkte på frispark, mens der også har sneget sig et par specials ind omkring Nicklas Bendtner. 

Nicklas Bendtner får spilletid i en af de 6 VM-kval-kampe i gruppe E i 2017 2,00
Danske Spil
Nicklas Bendtner får ingen spilletid i nogen af de 6 VM-kval-kampe i gruppe E i 2017 1,70
Danske Spil

Gå til de mange specials fra Danske Spil sådan her: -> Sport -> Spil Oddset -> Fodbold -> International -> VM Kvalifikation