Danske Spil* har som en del af deres nylige samarbejde med DBU lagt en masse specials ud på Danmarks VM-kvalifikation. Vi har taget et kig på spillene for at se, om der måske kunne være værdi nogle steder. 

I det sene efterår kunne Danske Spil* og DBU meddele, at parterne havde indgået et samarbejde, der skulle bringe danskerne tættere på det danske A-landshold samt U21-landshold.

Denne aftale er pr. 1. januar 2017 trådt i kraft og løber frem til og med EM i 2020, og med aftalen bliver Danske Spil* dermed en af DBU's officielle partnere på lige fod med Hummel, Sportmaster og Carlsberg.

I kølvandet på det netop igangsatte samarbejde har Danske Spil* lanceret en række specials på Danmarks kvalifikation på vej mod VM 2018 i Qatar.

En kvalifikation hvor Danmark er havnet i gruppe med Polen, Montenegro, Rumænien, Armenien og Kazakhstan, og hvor danskerne i øjeblikket indtager en 3. plads med 6 point efter de første 4 kampe.

40 Specials på alt fra mål, point, røde kort og hattricks

Danske Spil* har i alt lanceret 40 specials på Danmarks kvalifikation, og disse specials vedrører alt fra antallet af danske mål og point til antal scoringer fra udvalgte spillere og antal danske røde kort. Alle specials tager udgangspunkt i Danmarks resterende 6 kampe, som forløber sig således:

D. 26. marts ude mod Rumænien

D. 10. juni ude mod Kazakhstan

D. 1. september hjemme mod Polen

D. 4. september ude mod Armenien

D. 5. oktober ude mod Montenegro

D. 8. oktober hjemme mod Rumænien

Danmark har således gruppens førerhold, Polen, på hjemmebane, mens man mangler begge kampe mod Rumænien. Kampene mod de resterende 3 hold foregår alle på udebane.

Gå til de mange specials fra Danske Spil her:

-> Sport -> Spil Oddset -> Fodboldlandsholdet 2017

Mange mål fra de offensive spillere

Flere af de danske offensive spillere har den seneste tid leveret spille- og scoringsmæssigt godt på deres respektive klubhold, men samtidig formået at finde netmaskerne på landsholdet.

Nicolai Jørgensen har stor succes i Holland, hvor han i sommer skiftede til Feyenoord og er ligaens øjeblikkelige topscorer med 12 mål. På landsholdet har Jørgensen fået en del spilletid under Åge Hareide, hvilket han har kvitteret for med 5 scoringer i sine 7 starter og ene indskiftning.

Tror du på, at Nicolai Jørgensen i de resterende 6 kampe scorer mindst 2 mål giver det odds 2,25 mens mindst 3 mål giver odds 5,50. 

Eriksen kan fortsætte sit målhumør under Hareide

I London er Christian Eriksen en af de bærende kræfter på Tottenham-mandskabet, hvor han har fået en mere central rolle på holdet. Mens mange så Eriksens rolle forkert under Morten Olsen, så synes Åge Hareide i højere grad at have bygge sit landshold op omkring den danske kreatør, hvilket har givet flere landsholdsmål fra Eriksens fødder.

I sine 66 landskampe har Christian Eriksen scoret 12 mål, hvoraf halvdelen af disse mål er kommet i hans 9 kampe under Åge Hareide. Derudover er Christian Eriksen også den foretrukne straffesparksskytte på det danske hold.

Bud på værdi kunne være på mindst 3 mål til odds 2,50 eller mindst én kamp med min. 2 mål til odds 3,75.

Nicklas Bendtner tilbage på landsholdet?

Nicklas Bendtner er, selvom han ikke har spillet en landskamp under Åge Hareide, et af de store samtaleemner, når snakken falder på det danske landshold.

Bendtner har fået comeback på klubplan efter sit skifte til Nottingham Forest, hvor han endelig ser ud til at få regelmæssig spilletid igen.

To mål er det blevet til i det engelske, og det store spørgsmål er, om Bendtner når at komme nok i omdregninger til, at han er aktuel i de resterende kvalifikationskampe.

Bendtner specials

Bedste odds Bookmaker
Nicklas Bendtner får spilletid i en af de 6 VM-kval-kampe i gruppe E i 2017 1,35
Danske Spil
Nicklas Bendtner får ingen spilletid i nogen af de 6 VM-kval-kampe i gruppe E i 2017 2,90 Danske Spil
Nicklas Bendtner scorer mindst 1 mål i de 6 VM-kval-kampe i gruppe E i 2017 1,75 Danske Spil
Nicklas Bendtner scorer mindst 2 mål i de 6 VM-kval-kampe i gruppe E i 2017 3,25 Danske Spil
Nicklas Bendtner scorer hattrick i en af de 6 VM-kval-kampe i gruppe E i 2017 20,00 Danske Spil

Gå til de mange specials fra Danske Spil her:

-> Sport -> Spil Oddset -> Fodboldlandsholdet 2017

Ingen spilletid til Bendtner

Nicklas Bendtner får nu endelig nogenlunde regelmæssig spilletid igen på klubplan, men danskeren har ikke haft en udpræget god start, der har været præget af en skade og manglende mål.

Samtidig ser konkurrencen i det danske angreb skarp ud i øjeblikket, hvor Nicolai Jørgensen gør det særdeles godt både i Feyenoord og på landsholdet, mens også Andreas Cornelius har haft et godt efterår. Desuden skal man ikke glemme kometen Kasper Dolberg, der i løbet af 2017 kan få en større rolle på det danske landshold.

Ingen spilletid til Bendtner i de resterende 6 kampe til odds 2,90 kan derfor muligvis godt

indeholde værdi.