Den skandinaviske klubturnering med det majestætiske navn, Royal League, fløjter i dag sin tredje sæson i gang. Det sker med det rent norske opgør mellem Rosenborg og Brann (kampstart kl. 19:30).

Rosenborg der sidste år havde store problemer og for een gangs skyld IKKE vandt det norske mesterskab, har taget revanche i 2006. Klubben er for nyligt blevet kåret som mester, og nu gælder det så Royal League - hvor Trondheim-mandskabet gerne vil demonstrere, at det stadig (eller rettere igen) er Nordens bedste hold.

Over for står et Brann-mandskab der er ramt af mandefald og i øvrigt sluttede den norske sæson af med et pinligt 5-0-nederlag.

Alt i alt er chancen for hjemmesejr temmelig stor, og det kan bestemt anbefales at man læser John Hansens grundige analyse af kampen: http://www.betxpert.com/ekspert/royal/

Turneringens format

Deltagerne i Royal League er de fire bedste hold (i den forgangne sæson) fra henholdsvis Danmark, Norge og Sverige. De 12 klubber deles op i 3 puljer, hvor 4 hold møder hinanden ude og hjemme. Videre til kvartfinalerne går de 2 bedste hold i hver gruppe plus de 2 bedste 3´ere.

Turneringens hjemmeside: http://www.royalleague.dk

De danske hold

Det danske islæt i denne udgave af Royal League er FCK (forsvarende vinder), BIF, OB og Viborg. De træder dog først ind i turneringen senere på måneden.

Første kamp for de danske hold
19. nov. Vålerenga - Viborg FF
26. nov. OB-Rosenborg
30. nov. Lillestrøm-FCK
30. nov. Brøndby-Hammarby

Grupper
Gruppe 1
OB
Brann
Rosenborg
Helsingborg

Gruppe 2
Hammarby
Brøndby
FCK
Lillestrøm

Gruppe 3
AIK
Elfsborg
Vålerenga
Viborg