Sponsoreret indhold fra Betsafe

Fortsætter Cristiano Ronaldo sit vanvittige scoringssnit i La Liga, så smadrer han Lionel Messis rekord på 50 ligamål i en sæson. Betsafe er helt nede i odds 1,30 på, at rekorden er på portugisiske fødder, når sæsonen er slut.

Med 13 mål i syv La Liga-kampe har Cristiano Ronaldo fået en forrygende sæsonstart for Real Madrid. Senest leverede portugiseren et hattrick i weekendens 5-0-afklapsning af Athletic Bilbao. Fortsætter han sit måltempo, vil han ende på vanvittige 70 scoringer i sæsonens 38 kampe.

Dermed er han på vej til at smadre Lionel Messis rekord fra 2011-2012-sæsonen på 50 ligamål i en sæson. Og Betsafe har set skriften på væggen. I øjeblikket betaler selskabet blot pengene 1,30 gange igen, hvis Ronaldo snupper rekorden fra sin evige rival.

"Cristiano Ronaldo har udviklet sig til en af de dygtigste afsluttere i fodboldhistorien. Han kan score på på et hav af måder, og hele Real Madrids spil er lagt op på at sætte ham i scene. Dermed ikke sagt, at han scorer 70 mål. Men hvis han undgår skader, så bør rekorden for flest ligamål bestemt være inden for rækkevidde", siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Brandvarme Cristiano Ronaldo aflægger visit i Parken tirsdag 14. oktober, når Danmark tager imod Portugal i EM-kvalifikationen.

Slår Ronaldo, Messis La Liga målrekord på 50 mål i 2014-2015 sæsonen?

Betsafe odds
Ja: 1,30
Nej: 3,20

Find spillet på Betsafe under Fodbold - Spanien - Spanien Specials