Vi bliver præsenteret for en spansk lækkerbisken på Bernabéu, når Real Madrid tager imod rivalerne Barcelona. Vi har kigget på kampodds og målscorerodds for Ronaldo, Messi & Co.

Det er igen blevet tid til El Clásico og der vil blive dækket op til den helt store, intense forboldfest på Santiago Bernabéu, hvor vi kan nyde 2x45 minutter i selskab med Ronaldo, Gareth Bale, James Rodríguez, Neymar, Lionel Messi og så kan Luis Suarez vende tilbage efter karantænen.

Det er som altid et opgør, der kan vise sig at blive afgørende for La Liga-mesterskabet og der plejer at være rigtig god tænding på grønsværen i disse El Clásico-brag.

Real Madrid-stjernene brager den ene bold i netmaskerne efter den anden, og specielt Cristiano Ronaldo er i et gevaldigt målhumør i denne sæson. Hele 15 sæsonmål står portugiseren noteret for, og det er samme måltotal som Neymar (8 mål) og Messi (7 mål) har scoret tilsammen.

Men Barcelona indtager førstepladsen og har endnu ikke indkasseret mål efter de første 8 spillerunder. Så Lionel Messi og det solide Barca-forsvar kan nu udbygge deres forspring til hele 7 point ned til Real Madrid, hvis de kan hente sejren over ærkerivalerne.

Med fansenes opbakning i ryggen er Real Madrid favoritter i opgøret, og det kan da også blive et opgør, hvor Real Madrid vil kunne tage initiativet. Den italienske manager Carlo Ancelotti har fået godt gang i Madrid-offensiven med køb af Kroos og Rodríguez, mens Barcelona har haft mest fokus på defensiven med at forstærke sig med Mathieu og Vermaelen, mens Claudio Bravo er ny i buret.

Livestream El Clásico: Her kan du se Barcelona - Real Madrid

Lørdag 25. oktober kl. 18:00

Real Madrid Uafgjort Barcelona
2,40 3,61 3,05
Tipico
Betfair
Unibet

Se eksperttip til kampen her.

El Clásico optakt: FC Barcelona - Real Madrid er begge i krise

Cristiano Ronaldo vs Lionel Messi

El Clásico betyder også endnu et topmøde mellem verdens i særklasse to bedste fodboldspillere, Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Ronaldo har jo vist sig som en ustoppelig målmaskine både i La Liga og Champions League. Imens har Lionel Messi fået angrebsmakker Neymar til at tage større del i Barca-målfesten.

Men hvem tager stikket denne gang?

Udvalgte odds: Første målscorer i kampen

Bedste odds Bookmaker
Cristiano Ronaldo 5,00
Ladbrokes
Lionel Messi 6,00
Bet365
Neymar 7,50 Ladbrokes
Karim Benzema 7,50 Ladbrokes

Scorer 2 mål i kampen

Bedste odds Bookmaker
Cristiano Ronaldo 5,45
Betsafe
Lionel Messi 8,00
Betsafe

Head2Head: hvem scorer flest mål i El Clásico?

Cristiano Ronaldo Samme antal mål Lionel Messi
2,70 2,80 3,80
Unibet
Partybets
Unibet
Cristiano Ronaldo Samme antal mål Messi&Neymar
3,40 2,40 2,40
Unibet Unibet Unibet