Cristiano Ronaldo er endelig på vej til Real Madrid. Forhandlingerne er i gang, og det er nu kun Ronaldos personlige krav, som hindrer ham i at trække i ”Kongeklubbens” hvide trøje. Bookmakeren Betsafe.com er dog så sikker i deres sag, at de allerede har sat en række spil op.

”Cristiano Ronaldo er fodboldsportens største brand. Han er elsket eller hadet af alle med en holdning til fodbolden, så naturligvis skal man kunne sætte en mønt på, hvordan det går ham i Real Madrid. I Betsafe tror vi på, at han sammen med Kaká kan være spilleren, som kan spille guldet hjem til hovedstaden”, udtaler Betsafes Danske Country Manager, Benjamin Leander, i en pressemeddelelse.

Såfremt Ronaldo scorer i sin første turneringskamp for Real Madrid henter man odds 2,50 mens den temperamentsfulde portugiser giver 15 gange indsatsen såfremt han skulle tabe hovedet og blive udvist i sin debut.

Ydermere udbyder spilleselskabet odds på hvor mange mål Ronaldo scorer, om han scorer mod ærkerivalerne fra Barcelona i løbet af sæsonen, og hvor mange gange manden med verdens, måske, bedste sparketeknik scorer direkte på frispark.

Alle odds på Cristiano Ronaldos Real Madrid-fremtid (spil annulleres såfremt han ikke er at finde i Real Madrid pr. 1.august 2009):

Antal mål i Primera Division 2009/10:
Over 16,5 mål 1,85
Under 16,5 mål 1,85

Scorer i sin debutkamp:
JA: 2,50
NEJ: 1,45

Bliver udvist i sin debutkamp:
JA: 15,00

Scorer mod FC Barcelona i løbet af sæsonen:
JA: 3,00
NEJ: 1,33

Antal mål direkte på frispark:
Over 5,5 frisparksmål 2,00
Under 5,5 frisparksmål 1,72