Onsdag aften gælder det historiens første Conference League-finale, og den står mellem AS Roma og Feyenoord. BetXpert bringer her udvalgte odds på Conference League-finalen.

I onsdags gjaldt det årets Europa League-finale, og denne onsdag er turen så kommet til Conference League-finalen. Den første i historien. Den store kamp finder sted på Arena Kombëtare i Tirana, og stadionkapaciteten til finalen er på cirka 20.000. 


AS Roma og Feyenoord er onsdagens finalehold, og det er samtidig et møde mellem de to mest scorende hold i turneringen. Feyenoord har lavet 28 mål, mens Roma har lavet 27. De nykårede danske mestre fra FC København er i øvrigt nummer fem på den liste med 19 mål. 

Topscorer i turneringen er Feyenoords Cyriel Dessers. Den nigerianske angriber har nettet ti gange i denne Conference League-sæson. Nummer to på listen er Romas Tammy Abraham, og han er blot et mål efter Dessers, så der er stadig liv i kampen om topscorertitlen før turneringens sidste kamp i denne sæson. 

Odds på Roma - Feyenoord

Herunder finder du de bedste odds på Conference League-finalen mellem AS Roma og Feyenoord. Der er kampstart onsdag aften klokken 21.00, og du kan se finalen direkte på TV 2 Sport X og TV 2 Play.

Odds på Roma - Feyenoord: 1X2 Højeste odds Bookmaker
AS Roma 2,44
Uafgjort 3,58
Feyenoord 3,25
Odds på Roma - Feyenoord: over/under 2,5 mål Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,00
Under 2,5 mål 1,99
Conference League-finale odds på Roma - Feyenoord: begge hold scorer Højeste odds Bookmaker
Ja 1,75
Nej 2,12
Odds på UECL-finalen: Roma - Feyenoord: målscorerodds Højeste odds Bookmaker
Tammy Abraham scorer 3,05
Cyriel Dessers scorer 3,30
Nicolò Zaniolo scorer 3,80
Sérgio Oliveira scorer 4,00
Lorenzo Pellegrini scorer 4,00
Luis Sinisterra scorer 4,20

Odds på Roma - Feyenoord er senest opdateret mandag den 23. maj klokken 11.27. 

Spil på Roma - Feyenoord hos 888sport

Ifølge bookmakerne er Roma favoritter til at vinde onsdagens finale. Du kan få odds 2,44 på Roma hos Marathonbet*, mens Feyenoord-sejr giver odds 3,25 hos Betfair Sportsbook*. Tror du på forlænget spilletid, kan du få odds 3,58 hos Marathonbet* på uafgjort. 

Der er i skrivende stund ikke et spilforslag på Conference League-finalen her på siden, men hvis du har interesse i at se spilforslag fra BetXperts ekspertpanel, kan du finde dem alle her

Både AS Roma og Feyenoord har før prøvet at stå i en europæisk finale. Roma slog i 1990/91-sæsonen Brøndby ud i semifinalen af UEFA Cuppen, og her ventede Inter så i finalen, hvilket er seneste gang, Roma var at finde i en europæisk finale. Dengang blev finalen spillet over to kampe, og Inter sejrede samlet med 2-1.

Feyenoord har historisk set haft større succes i Europa end onsdagens italienske modstander. Feyenoord vandt Mesterholdenes Europa Cup tilbage i 1970 efter en 2-1-sejr mod Celtic i finalen, og i 1974 og 2002 vandt Rotterdamklubben UEFA Cuppen. 

José Mourinho har aldrig tabt en europæisk finale, og Feyenoords træner, Arne Slot, står over for sin første europæiske finale her. José Mourinho har vundet i alt fire europæiske finaler. Han vandt både Champions League og UEFA Cuppen med Porto, med Inter vandt han Champions League, og med Manchester United vandt han Europa League.

Roma kommer til finalen med en flot sejr på 0-3 ude mod Torino. Et flot punktum for en hæderlig Roma-sæson i Serie A. Mourinhos tropper sluttede på 6.-pladsen, hvilket betyder Europa League-fodbold for Roma i den kommende sæson. 

Feyenoord spillede sidste ligakamp i Æresdivisionen den 15. maj, og her tabte de med 1-2 hjemme mod Twente. Kampen havde dog ikke betydning, da Feyenoord var sikre på at slutte på tredjepladsen i tabellen og ikke kunne ende bedre end det. 

Roma og Feyenoord mødtes senest i 14/15-sæsonen, og dengang tørnede de sammen i Europa Leagues knockoutfase. Roma vandt da med samlet 3-2. 

Bud på startopstillinger

Roma: R. Patrício - Mancini, Smalling, Ibañez - Karsdorp, Cristante, Oliveira, Zalewski - Zaniolo, Pellegrini - Abraham

FeyenoordMarciano - Pedersen, Geertruida, Senesi, Hendriks - Aursnes, Kökcü, Til - Nelson, Dessers, Sinisterra

Feyenoord har endnu ikke tabt i Conference League, og det skal blive spændende at se, om det fortsat er tilfældet efter onsdagens finale.