Efter en bleg juli måned (smalt overskud) er ekspertaf- og tilgangen det mest markante at berette om.

Juli gav et lille overskud i ekspertpanelet: 105 spilforslag havde en tilbagebetaling på 101%. Overskud – men desværre langt fra den gennemsnitlige betvalue på næsten 110%, så der er en del at forbedre. Det samlede årstal er også skrøbeligt: 100% (et mikro-overskud på 4,71 enheder efter 1.169 eksperttip).

Det vil vi forsøge at forbedre i august hvor en række fodboldligaer går i gang med den nye sæson. Tjek optakterne (flere er på vej).

Ekspertudskiftninger

Med juli-tilgangen af Sredna er vores cykelekspertteam oppe på tre dygtige folk. Vi har også – efter en del år uden – fået en MLB-ekspert. Dart/Snooker, Formel 1, volley/badminton er andre områder som vi håber snart at kunne dække. Desuden regner vi med at få ekstra folk til NFL og NBA.

Men andetsteds i ekspertpanelet trænger vi også til nyt blod – erstatning for garvede kæmper der er på retræte.

Frank Pilantra, mangeårig skribent med fokus på Sydamerika (især Brasilien) har fået job hos en bookmaker (hvilken skal vi nok afsløre senere på året; vi har ikke hørt det sidste fra Frank ?), og det betyder at vi meget gerne vil have en ny ”sydamerikaner”.

Vi vil også gerne have en vinterekspert som støtte til/afløser for Kong Vinter (Nicolai Kristensen) der er ved at neddrosle sit ekspertvirke (vi håber dog at han kan levere nogle analyser i den kommende vintersæson).

Frank og Nico er to meget markante og mangeårige eksperter, og det er vemodigt at måtte sige farvel til dem – og til en epoke. De vil dog nok stadig bidrage i BetXperts forum.