Efter et flot Tour de France slutter brugertippet Sredna sig til vores cykelekspertteam. Debatglad og med eSuperliga i baglommen.

Se hans første eksperttip: 

Lørdag 11:45    Egan Bernal vs Simon Yates: 1
Lørdag 15:30    1. Etape: Jakub Mareczko vs Sacha Modolo: 2

For godt og vel en måned siden bød vi velkommen til Lasselaugesen som kollega til Jesper Carstens, vores mangeårige cykelmand der ikke længere har så meget tid til tip og optakter, men stadig bidrager.

Nu er Sredna, endnu en dygtig brugertipper, også blevet hyret som cykelekspert hvormed vores pedalteam er oppe på tre.

Stærke cykeltip - og eSuperliga i baglommen

Sredna leverede i alt 104 cykel-brugertip med en tilbagebetaling på 104%. Han sluttede af som brugertipper med et fremragende Tour de France hvor han foruden to ud af tre etape-spilforslag ramte syv ud af otte løbs-tips (klassement, antal danske etapesejre, bjergtrøje-point etc).

Før Touren så jeg desuden set et personligt regnskab der sagde 430 cykelspil med en tilbagebetaling på 114%.

Velkommen til Sredna - som i øvrigt også kan bidrage med tip til eSuperligaen (FIFA esport). Vi giver hermed ordet til Sredna selv, eller Anders Hedegaard som han også hedder.

Ekspert for at bidrage – og blive (endnu) dygtigere

"Jeg er 19 år gammel. Jeg har lige afsluttet gymnasiet, og nu må vi se, hvad fremtiden bringer. Jeg har i de seneste år været på udkig efter måder at gøre min hobbies til noget, der også kan generere lidt indtjening. Tidligere var det esporten, der trak i mig, og jeg har da også haft et par semiprof-kontrakter i nogle af de store spiltitler, men jeg måttet indse, at talentet og interessen ikke rakte til det helt store, men det var fint i nogle år. 

Nu har jeg så kastet mig over betting - som jeg begyndte på sidste år ved Criterium du Dauphine - der så kan udfylde hullet med indtjening igennem hobbyen. Jeg startede mere eller mindre med det samme på BetXpert med at lave brugertips, så jeg kunne blive dygtigere.

Jeg har sagt ja til at blive ekspert af to årsager, den første er, at jeg nu mener med ret stor sikkerhed, at jeg kan bidrage med overskud til brugerne herinde (også selvom det ikke bliver så stort som i mit private), og for det andet, så fordi det stiller endnu større krav til det analysearbejde jeg gør omkring mine spil."

Stærke holdninger der meget gerne må udfordres

"Jeg føler, at titlen som ekspert giver et vist ansvar for at det jeg siger skal være korrekt. Jeg ved godt, at jeg kan tage fejl, og nogle af de ting jeg siger, kan ende med ikke at være korrekte. Når det er sagt, så har jeg typisk en mening, og flere af jer herinde har nok opdaget, at jeg ofte er villig til at diskutere den mening til solen brænder ud, og det er simpelthen, fordi jeg elsker at diskutere, og jeg føler, at den mening typisk er velbegrundet. 

Så til aller sidst vil jeg bare lige sige, at selvom jeg nu får ekspertprædikatet, så må brugere som Crakelack og Kondikurt, der ikke er bange for at gå til mig og mine holdninger omkring sporten, for alt i verden bare blive ved med at gøre som I gør. I er en stor del af grunden til, at jeg nu med stor sikkerhed mener jeg kan lave overskud på cykling."