Her får du BetXperts optakt med odds og spilforslag til Real Madrid – PSG. Champions League-kampen spilles onsdag aften klokken 21.00 og kan følges på TV3+. 

Paris Saint-Germain vandt det første opgør med 1-0 hjemme i Frankrig. Nu skal franskmændene så en tur til det, for de fleste hold, frygtede Santiago Bernabéu. Bevares, Real Madrid blæser måske ikke modstanderne ud, som de gjorde det førhen, men en tur til ”Los Blancos’” hjemmebane er altid lig med stor respekt fra udeholdet.  

Nederst i denne Real Madrid – PSG optakt finder du seneste trupnyt og bud på startopstillinger. Nedenunder oddsene finder du et spilforslag fra vores dygtige tipredaktør, Frank Pilantra. 

Odds på Real Madrid – Paris Saint-Germain

BetXpert giver dig her et overblik over markedet bedste odds på Real Madrid – Paris Saint-Germain. Champions League-ottendedelsfinalen spilles onsdag aften klokken 21.00 og kan ses på TV3+ samt på Viaplay. 

Odds på Real Madrid - PSG: 1X2 Højeste odds Bookmaker
Real Madrid 2,55
Uafgjort 3,88
Paris Saint-Germain 2,85
Odds på Real Madrid - PSG: Asian 0/DNB Højeste odds Bookmaker
Real Madrid (Asian 0/Draw no Bet) 1,90
Paris Saint-Germain (Asian 0/Draw no Bet) 2,10
Odds på Real Madrid - PSG: over/under 2,5 mål Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,67
Under 2,5 mål 2,49
Odds på Real Madrid - PSG: begge hold scorer Højeste odds Bookmaker
Ja 1,55
Nej 2,66
Odds på Real Madrid - PSG: videre avancement Højeste odds Bookmaker
Real Madrid 3,30
Paris Saint-Germain 1,40
Odds på Real Madrid - PSG: målscorerodds Højeste odds Bookmaker
Karim Benzema scorer 2,30
Vinícius Júnior scorer 3,15
Rodrygo scorer 4,40
Eduardo Camavinga scorer 8,00
David Alaba scorer 19,00
Kylian Mbappé scorer 2,50
Lionel Messi scorer 3,05
Neymar scorer 3,10
Marco Verratti scorer 16,00
Marquinhos scorer 11,00

OBS: Odds på Real Madrid – PSG er fra tirsdag den 8. marts klokken 09.21. 

Real Madrid har gennem mange år haft en formidabel evne til at slå til, når de har allermest brug for det. I den sammenhæng er odds 3,30 for et Real Madrid-avancement hos ComeOn* måske på grænsen til at være spiseligt. 

Tipredaktør Frank Pilantra kigger da også madrilenernes vej i sit spilforslag til kampen.

Real Madrid - PSG: spilforslag

Som nævnt kigger Frank Pilantra Real Madrids vej i sit spilforslag, som han leverer i artiklen Pilantras CL-dom, hvor du kan læse om flere Champions League spilforslag

Real Madrid - PSG: 1 (Draw No Bet) til odds 1,96 hos Marathonbet* 

Der er respekt i begge lejre, og PSG er giftige på omstillinger; hverken Mbappé eller Neymar skal have for meget plads. Men Real Madrid må forventes at tage initiativet og sætte pres på PSG-forsvaret. Det kan blive voldsomt tæt, og Karim Benzema skal sættes i scene og bringe Real Madrid videre til kvartfinalerne.

OBS: Markedets bedste odds er nu 1,90, som du også kan se oppe i oddsoversigten. Det er dog fortsat Marathonbet, der har det bedste odds. 

Real Madrid – den må gøre ondt

Real Madrid var så tæt på at få 0-0 med hjem fra Parc des Princes, men måtte indkassere et 0-1-mål i overtiden af det første opgør. 

Det mål kan selvsagt ske at få kæmpe betydning for Real Madrids videre skæbne i turneringen. Det betyder nemlig, at ”Kongeklubben” nu er pisket til at vinde, hvis de vil videre. Med 0-0 kunne de have nøjes med endnu en uafgjort og herefter have afgjort det i forlænget spilletid eller straffespark. Uafgjort er ikke længere en brugbar mulighed for madrilenerne. 

Heldigvis for Carlo Ancelotti og kompagni så vinder de for det meste på hjemmebane i Champions League. Seks ud af de seneste otte hjemmekampe i mesterskabsturneringen er således vundet. 

Paris Saint-Germain – den var vigtig

Lige så ondt målet i overtiden i det første opgør gjorde på Real Madrid, mindst lige så stor en lettelse må det have været for PSG. 

Nu har franskmændene, der måske mere end nogen andre hungrer efter Champions League-pokalen, et fint resultat, de kan bruge til noget. De møder troligt op for at vinde, men det er ikke nødvendigt for at klare sig videre. 

Dermed kan de pakke sig ned og slå til på de kontraer, som de er så dødsens giftige på. En kontra-giftmikstur bestående af Kylian Mbappé, Neymar og Lionel Messi er så dødbringende, at nogle forsvarsspillere helt opgiver at injicere sig med modgift. 

Dette gælder formentlig ikke for Real Madrid-forsvarerne, men også de kan komme på glat is, hvis ikke de holder tungen lige i munden og holder benene fra at slå knuder på hverandre. 

Holdet fra byernes by skal imidlertid komme med bedre spil og kontraer mod Real Madrid, end det var tilfældet i weekenden, hvor de tabte med 0-1 ude mod Kasper Dolberg og Nice. Er det ikke nok til at fælde Nice, er det formentlig heller ikke nok til at gøre det af med Real Madrid. 

Real Madrid – PSG: trupnyt

Her til sidst i optakten til Real Madrid – PSG får du seneste trupnyt og bud på startopstillinger.

Real Madrid
Madrilenerne må se bort fra Toni Kroos, Ferland Mendy og Casemiro. 

Bud på Real Madrids startopstilling (4-3-3):
Courtois; Marcelo, Alaba, Militão, Carvajal; Modrić, Camavinga, Valverde; Júnior, Benzema, Rodrygo 

Paris Saint-Germain
PSG har tvivl om Sergio Ramos, Ander Herrera og Leandro Paredes. Juan Bernat er definitivt ude. 

Bud på PSG's startopstilling (4-3-3):
Donnarumma; Mendes, Kimpembe, Marquinhos, Hakimi; Verrati, Pereira, Gueye; Neymar, Mbappé, Messi