Her får du BetXperts optakt med odds og spilforslag til Liverpool – Inter. Champions League-kampen spilles tirsdag aften klokken 21.00 og kan følges på TV3+. 

Liverpool vandt det første opgør med 2-0 på San Siro. Derfor må det antages, at Jürgen Klopps mandskab har halvandet ben i kvartfinalen, men man skal som bekendt ikke sælge skindet før bjørnen er skudt. Bolden er rund, og hvad vi ellers har af floskler. 

Nederst i denne Liverpool – Inter optakt finder du seneste trupnyt og bud på startopstillinger. Nedenunder oddsene finder du to spilforslag fra vores dygtige tipredaktør, Frank Pilantra. 

Odds på Liverpool – Inter

BetXpert giver dig her et overblik over markedet bedste odds på Liverpool – Inter. Champions League-ottendedelsfinalen spilles tirsdag aften klokken 21.00 og kan ses på TV3+ samt på Viaplay. 

Odds på Liverpool - Inter: 1X2 Højeste odds Bookmaker
Liverpool 1,60
Uafgjort 4,60
Inter 6,10
Odds på Liverpool - Inter: Asian handicap Højeste odds Bookmaker
Liverpool (-1 Asian handicap) 2,00
Odds på Liverpool - Inter: over/under 2,5 mål Højeste odds Bookmaker
Under 2,5 mål 2,36
Odds på Liverpool - Inter: begge hold scorer Højeste odds Bookmaker
Ja 1,77
Nej 2,14
Odds på Liverpool - Inter: videre avancement Højeste odds Bookmaker
Liverpool 1,02
Inter 21,00
Odds på Liverpool - Inter: målscorerodds Højeste odds Bookmaker
Mohamed Salah scorer 2,00
Sadio Mané scorer 2,75
Luis Díaz scorer 2,88
Virgil van Dijk scorer 8,40
Lautaro Martínez scorer 4,20
Edin Džeko scorer 3,95
Hakan Çalhanoğlu scorer 7,00
Arturo Vidal scorer 11,00

OBS: Odds på Liverpool – Inter er fra mandag den 7. marts klokken 15.28. 

Spil på Liverpool – Inter hos NordicBet

Med 2-0 til Liverpool i det første opgør synes det hele afgjort inden returopgøret; i hvert fald angående det videre avancement. Eller hvad? Du kan få høje odds 21,00 hos Danske Spil* på et Inter-avancement. Italienerne skal "bare" komme foran, så kan det være, at Liverpool får gummiben. 

Omvendt vil en Liverpool-føring nok slukke for opgøret og intensiteten. Det skal derfor blive utrolig spændende at se, hvem der får det første mål, hvis der da overhovedet kommer mål i kampen.

Spilforslag til Liverpool - Inter

Optakten byder på to spilforslag leveret af BetXperts tipredaktør, Frank Pilantra. Eksperten har fundet værdi i Liverpool-sejren, samt at Inter skal få flest kort. 

Liverpool - Inter: 1-tal til odds 1,62 hos Nordicbet*

Manager Jürgen Klopp har fået sendt Liverpool på sejrskurs, og de er yderst velspillende. I front giver Diogo Jota og Luis Díaz ny energi, mens Salah og Mané konstant er en trussel.

Inter havde ikke succes med deres taktik i første opgør og lader ikke til at have svaret til at bremse Liverpool-stjernerne på Anfield.

Inter får flest kort i kampen til odds 2,00 hos Unibet*

Presset er på Inter, der skal have bremset Liverpool-stjernerne og jagte sensationen. Liverpool er i en konfortabel position og skal undgå karantænefare til kvartfinalerne. Så mens Inter-spillerne kan være frustrerede og blive nødt til at spille med musklerne, så bør Liverpool-spillerne kunne holde sig fra at modtage kort.

Du kan se flere Champions League tips i artiklen Pilantras CL-dom. 

Liverpool – er de urørlige?

Jürgen Klopps Liverpool-mandskab kommer i noget nær optimal forfatning. De røde tropper har ikke tabt i deres seneste 15 kampe, alle turneringer inkluderet. Læg hertil, at 11 ud af de seneste 12 kampe alle er vundet. Eneste undtagelse er 0-0-kampen med Chelsea i Liga Cuppen. Her skulle Liverpool ud i straffesparkskonkurrence, inden de kunne kalde sig sejrherrer. 

I weekenden gik det ud over West Ham, som blev besejret med 1-0 hjemme på Anfield. Målet blev sat ind af Sadio Mané, der er i forrygende form. Senegaleseren har således scoret fire gange samt lavet en assist i de tre seneste Premier League-kampe. 

Foruden Sadio Mané bør Inter-defensiven også gøre klogt i at holde øje med spillere som Mohamed Salah, Diogo Jota, Trent Alexander-Arnold, Andrew Robertson med flere. 

Inter – det ser svært ud

Puha, Inter. At tabe 0-2 hjemme i det første opgør er vel næsten det samme som at sige farvel til turneringen. Dette selvom reglen om udebanemål er afskaffet. 

Inter kommer dog næppe til at lægge sig fladt ned her. Der skal gribes ud efter et mindre mirakel, som imidlertid kan komme en hel del tættere på, hvis de sørger for at score kampens første mål. Gør de det, så er det ”game on”. Scorer Liverpool først, hvilket trods alt er det mest sandsynlige udfald, er det svært at se, hvordan Inter skal klare opgaven. 

Inter kan trøste sig med, og finde håb i, at de har holdt nullet tre kampe i streg; først ude mod Genoa, så ”ude” mod AC Milan og senest hjemme mod Salernitana. Hvad der yderligere er vand på Inters mølle er, at holdet for alvor fik gang i målscoringen mod Salernitana. 5-0 på tre mål af Lautaro Martínez og to af Edin Džeko. 

Ergo skulle forsvaret og angrebet være nogenlunde intakt op til dette brag af en Champions League-kamp mellem Liverpool og Inter.

Liverpool – Inter: trupnyt

Her til sidst i optakten til Liverpool – Inter får du seneste trupnyt og bud på startopstillinger.

Liverpool
Jürgen Klopp har tvivl om trioen Roberto Firmino, Thiago Alcântara og Joël Matip. Alle træner med igen, men de er altså endnu ikke sikre på at indgå i truppen tirsdag aften. 

Bud på Liverpools startopstilling (4-3-3):
Alisson; Robertson, Dijk, Konaté, Alexander-Arnold; Keïta, Fabinho, Henderson; L. Díaz, Mané, Salah

Inter
Italienerne har midtbanemanden Nicolò Barella I karantæne. 

Bud på Inters startopstilling (3-5-2):
Handanov; Bastoni, Vrij, Škriniar; Perišić, Çalhanoğlu, Brozović, Vidal, Dumfries; Martínez, Džeko