Vi skal have fundet de første kvartfinalister i det spændende Champions League-slutspil, hvor vi kan se frem til en masse underholdning og topkampe. Her er set nærmere på oddsene for midtugens fire CL-brag, hvortil du kan få inspiration i form af spilforslag. 

Specielt opgøret på Bernabéu mellem La Liga-førerholdet Real Madrid og stjernebesatte Paris Saint-Germain kan blive et dynamitopgør med masser af dramatik og fight.

Real Madrid snupper sejren

Skal vi virkelig sige farvel til de erfarne Real-veteraner Benzema, Modric og Kroos, eller kan den spanske kongeklub snuppe sejren mod den franske storklub PSG?

Det er et opgør mellem et rutineret Real-kollektiv og PSG's individuelle stjerner. PSG var klart bedste mandskab i første kamp, hvor især Kylian Mbappé var i hopla, mens Neymar gjorde et flot indhop efter en længere skadepause.

PSG fik bolden i netmaskerne i overtiden og tager dermed en 1-0-sejr med til Bernabéu. Real Madrid er fortsat ubesejrede på hjemmebane i denne sæson

Real Madrid - PSG

Få 0 % margin hos Marathonbet
Real Madrid: odds 2,61 hos Marathonbet
Uafgjort: odds 3,98 hos Marathonbet
PSG: odds 2,72 hos Marathonbet

Real Madrid - PSG: 1 (Draw No Bet) til odds 1,96 hos Marathonbet* 

Der er respekt i begge lejre, og PSG er giftige på omstillinger; hverken Mbappé eller Neymar skal have for meget plads. Men Real Madrid må forventes at tage initiativet og sætte pres på PSG-forsvaret.
Det kan blive voldsomt tæt, og Karim Benzema skal sættes i scene og bringe Real Madrid videre til kvartfinalerne.

Manchester City træder igen på speederen

Hvem kan dog stoppe velsmurte Manchester City?

Det blev til en 5-0-sejr over sagesløse Sporting Lissabon i første opgør, og Pep Guardiolas mandskab var også i ren opvisningsstil med 4-1-sejren i Premier League-opgøret mod lokalrivalerne Manchester United.

Kan Manchester City igen levere en dominerende præstation, eller har Sporting Lissabon en chance for at spille lige op med englænderne?

Manchester City - Sporting CP

Manchester City - Sporting: Under 3,5 kort i kampen til odds 1,90 hos Bet365*

Med 5-0-sejren i første opgør har Manchester City understreget, at de er favoritter til at vinde Champions League-turneringen. City-spillerne bør kunne holde sig fra at få kort i dette opgør. Sporting-spillerne kan få vanskeligt ved at stoppe Manchester Citys kombinationsspil, men returopgøret bør ikke blive en ophedet affære med hårdt spil.

Afviklede kampe:

Vi sparker Champions League-runden i gang på Anfield, hvor Jürgen Klopp virkelig har fået Liverpool i omdrejninger og hentede en 2-0-sejr over Inter på San Siro. Der venter de italienske mestre en svær opgave, da Liverpool er ubesejrede i deres 15 kampe i år, og Inter har kun vundet én af deres seneste 6 kampe.

Liverpool - Inter

Liverpool - Inter: 1-tal til odds 1,62 hos Nordicbet*

Manager Jürgen Klopp har fået sendt Liverpool på sejrskurs, og de er yderst velspillende. I front giver Diogo Jota og Luis Díaz ny energi, mens Salah og Mané konstant er en trussel.

Inter havde ikke succes med deres taktik i første opgør og lader ikke til at have svaret til at bremse Liverpool-stjernerne på Anfield.

Inter får flest kort i kampen til odds 2,00 hos Unibet*

Presset er på Inter, der skal have bremset Liverpool-stjernerne og jagte sensationen. Liverpool er i en konfortabel position og skal undgå karantænefare til kvartfinalerne. Så mens Inter-spillerne kan være frustrerede og blive nødt til at spille med musklerne, så bør Liverpool-spillerne kunne holde sig fra at modtage kort.

Bayern München gør arbejdet færdigt

Det lykkedes RB Salzburg at få 1-1 i det første opgør, men Bayern München er naturligvis monsterfavoritter, og det vil være en overraskelse, hvis det igen bliver en tæt kamp.

Bayern München måtte ganske vist nøjes med 1-1 mod Leverkusen i weekendens Bundesliga-kamp, men med den giftige Robert Lewandowski i front bør tyskerne tage en sikker sejr.

Bayern München - FC Sulzberg

Bayern München - Salzburg: Lewandowski første målscorer i kampen til odds 3,25 hos Bet365*

Der er ingen tvivl om, hvem der er målkongen i Bayern München. Det er blevet til 9 CL-scoringer i 7 kampe for Robert Lewandowski, der også har ramt netmaskerne 28 gange i 25 Bundesliga-kampe. Det er ganske enkelt skræmmende stærkt, og Lewandowski skal sparke Bayern videre til kvartfinalerne.

Hold øje med spilforslag til Champions League-kampene fra vores ekspertpanel.