Her får du BetXperts optakt med odds til Real Madrid – Liverpool. I optakten får du også seneste trupnyt og bud på startopstillinger. 

Real Madrid og Liverpool tørner sammen i giganternes møde i Champions League kvartfinaler denne tirsdag aften. Her i BetXperts optakt til braget får du et overblik over markedets bedste odds, seneste trupnyt og vores bud på startopstillinger. 

Bookmakerne har englænderne som favoritter i opgøret, men Real Madrid skal aldrig afskrives – selv ikke når det ser allerværst ud. 

Odds på Real Madrid – Liverpool hos NordicBet

Du finder trupnyt og bud på startopstillinger nederst i denne optakt til Real Madrid – Liverpool. 

Real Madrid – Liverpool: Odds på giganternes Champions League-møde

Herunder har vi oplistet de bedste odds på Real Madrid – Liverpool. De to store klubber mødes i Champions Leagues kvartfinaler tirsdag aften klokken 21.00. Du kan se opgøret på TV3+ og Viaplay.

Odds på Real Madrid - Liverpool (1X2) Højeste odds Bookmaker
Real Madrid 2,80
Uafgjort 3,60
Liverpool FC 2,65
Asian handicap odds (Asian 0) på Real Madrid - Liverpool Højeste odds Bookmaker
Real Madrid (Asian 0)* 2,00
Liverpool FC (Asian 0)* 1,90
Odds på antal mål i Real Madrid - Liverpool Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,85
Under 2,5 mål 2,07
Over 3,5 mål 3,07
Under 3,5 mål 1,42
Odds på, om begge hold scorer i Real Madrid - Liverpool Højeste odds Bookmaker
Ja 1,68
Nej 2,30
Målscorer odds (Real Madrid) Højeste odds Bookmaker
Karim Benzema scorer 2,50
Vinícius Júnior scorer 4,55
Casemiro scorer 8,00
Raphaël Varane scorer 17,00
Målscorer odds (Liverpool FC) Højeste odds Bookmaker
Mohamed Salah scorer 2,61
Diogo Jota scorer 3,45
Sadio Mané scorer 3,50
Roberto Firmino scorer 4,35

OBS: Odds er fra mandag den 5. april klokken 14.48.
*Forklaring: Hvis du spiller på Real Madrid, og de vinder, får du fuld gevinst på dit væddemål. I denne variant har du også en ekstra sikkerhed, i og med at du får alle dine penge tilbage, hvis kampen ender uafgjort. Helt det samme gør sig gældende, hvis du spiller på Liverpool Asian 0. Det svarer til at spille på et af holdene i Draw No Bet-varianten (DNB). Som du kan se for oddsene i 1X2-boksen, så får du et lidt lavere odds, når du vælger denne lidt større sikkerhed. 

Ingen af holdene har gang i nogen sæson, som vil gå over i historien. I hvert fald ikke for noget godt. Ifølge bookmakernes Real Madrid – Liverpool odds kan man dog tyde, at spiludbyderne mener, at det trods alt står værst til i Spanien. Oddsene på kampen viser nemlig, at englænderne er svage favoritter, selvom der spilles på Den Iberiske Halvø. 

Du kan således få odds 2,80 hos Onside Betting* for en Real Madrid-sejr. Dette alt imens du får odds 2,65 hos selvsame bookmaker for sejren til Liverpool. Tror du mere på et remis, er der odds 3,60 at hente ligeledes hos Onside Betting*

Real Madrid – inviteret ind i mesterskabskampen igen

Som nævnt har Real Madrid langtfra haft nogen historisk god sæson. Vi skal heller ikke mange uger tilbage, før det så næsten helt utopisk ud med et nationalt mesterskab i denne sæson. 

En kombination af, at man ikke har tabt i ni La Liga-kampe i streg (syv sejre og to uafgjorte), og at bysbørnene fra Atlético Madrid har fået lidt slinger i valsen, har imidlertid gjort, at der nu kun er tre point op til lokalrivalerne. Hertil kommer, at man er bedst indbyrdes, så i tilfælde af pointlighed efter 38 spillerunder er det Zinedine Zidane og kompagni, som trækker det længste strå. Slutteligt skal det dog med, at også FC Barcelona er inde i mesterskabskampen igen. De er godt nok fire point efter Atlético Madrid, men har til gengæld en kamp i baghånden. 

Det hører med til historien om den gode stime, at det ikke har været lige kønt i alle kampene. Og der har heller ikke været nogle storsejre, som vi tidligere har været så vante til at se fra ”Kongeklubben”. 2-0/3-1 har således været de største sejre. 

Så selvom resultaterne er der for madrilenerne i øjeblikket, så kan der godt findes hår i suppen. Real Madrid skal dog have ros for at vise formatet, da de i 1/8-finalerne ikke efterlod megen spænding i opgørene mod stærke Atalanta. 1-0 ude og 3-1 hjemme på Alfredo Di Stefano, hvor Real Madrid jo spiller sine hjemmekampe, indtil Santiago Bernabéu bliver færdigrenoveret. 

I weekenden vandt man hjemme med 2-0 mod Eibar, hvilket må siges at være en ganske udmærket optakt til denne kamp. 

Tror du på, at Real Madrid også kan vinde mod Liverpool, så får du i øjeblikket odds 2,80 hos Onside Betting* på det. 

Liverpool – hvor blev de af?

Hvor blev Jürgen Klopps suveræne Liverpool-mandskab af? Holdet fejede al modstand af banen i Premier League i fjor. I skrivende stund ligger de på en skuffende og overraskende 6.-plads og er i overhængende fare for ikke at komme ind i den vigtige top-4. 

Bevares, holdet er nået til kvartfinalerne i Champions League, så helt skidt er det da ikke. Pilen peger da også opad, da man nu har vundet to Premier League-kampe i streg. Først med 1-0 ude mod Wolverhampton og senest 3-0 i weekenden over Arsenal. Bestemt to flotte skalpe.

I 1/8-finalen i Champions League vandt Liverpool 2-0 i begge opgør mod RB Leipzig. Bestemt også flot at holde Red Bull-giganten fra at score i 180 minutter. Det er der ikke mange hold, som formår at gøre. 

Ergo er der positive ting af melde om fra Liverpool-lejren, men er det mon nok til at klare Champions League-kyniske Real Madrid over to kampe? Til at begynde med kan du tage stilling til, om du tror på, at de kan vinde på Alfredo Di Stefani. I så fald er der odds 2,65 at hente hos Onside Betting*.

Trupnyt og startopstillinger til Real Madrid – Liverpool

I BetXperts optakt til Real Madrid – Liverpool er der foruden odds også seneste trupnyt og bud på startopstillinger at hente. 

Real Madrid
”Los Blancos” må til opgøret klare sig uden følgende spillere:

Sergio Ramos (centerforsvar – anfører – fast)
Daniel Carvajal (højreback – fast, men har været ude det meste af sæsonen)
Federico Valverde (primært central midtabane – fast/indskifter)

Eden Hazard (wing-angriber – fast/reserve – meget skadet) er muligvis klar til at sidde på bænken. 

Bud på startopstilling (3-5-2):
Courtois; Varane, Militão, Nacho; Mendy, Kroos, Casemiro, Modrić, Vázquez; Vinícius , Benzema 

Karim Benzema er madrilenernes ubestridte målkonge. Han har indtil videre lavet 18 mål i 25 La Liga-kampe og fem mål i seks Champions League-opgør. Tror du på, at målstimen fortsætter her mod Liverpool, kan du spille på franskmanden til odds 2,50 hos Mr Green*

Casemiro er en smule overraskende næsttopscorer i ligaen for Real Madrid. Tror du på, at han laver sit andet Champions League-mål i sæsonen i kampen mod Liverpool, får du odds 8,00 hos Unibet*.

Liverpool FC
Holdet fra Beatles-byen må se bort fra en lang liste af spillere:

Virgil van Dijk (centerforsvarer – fast – har været skadet længe)
Jordan Henderson (central/defensiv midtbane – anfører – fast – har været ude i over en måned)
Divock Origi (angriber – reserve)
Joël Matip (centerforsvarer – reserve/har været meget skadet)
Joe Gómez (centerforsvarer – reserve/har været meget skadet i sæsonen)
Caoimhin Kelleher (målmand – reserve)

Bud på startopstilling (4-3-3):
Alisson; Robertson, Kabak, Phillips, Alexander-Arnold; Wijnaldum, Fabinho, Thiago; Mané, Jota, Salah

Jürgen Klopp kan selvfølgelig også vælge at stille op med Roberto Firmino som spidsangriber, men med to mål af Diogo Jota i weekenden kan han blive svær at komme udenom. Du kan få odds 3,45 hos NordicBet* på et mål af portugiseren. 

Bwin* tilbyder odds 3,50 på en scoring af Sadio Mané, mens NordicBet* har odds 2,61 på en Mohamed Salah-scoring.