Her får du BetXperts optakt med odds til Man City – Dortmund. I optakten finder du desuden også seneste trupnyt og bud på startopstillinger. 

Champions Leagues kvartfinaler begynder i denne uge. I denne optakt til braget Manchester City – Dortmund får du markedets bedste odds, seneste trupnyt og bud på startopstillinger. Englænderne er store favoritter, men med Erling Braut Håland i truppen skal Dortmund aldrig undervurderes for meget. 

Selvom her er tale om to store klubber, som ofte frekventerer europæisk fodbold, så bliver dette opgør den blot tredje indbyrdes kamp i historien. Man City og Dortmund mødtes også i Champions League-gruppespillet i 12/13. Her kom tyskernes bedst ud af opgørene. 

Se trupnyt og bud på startopstillinger nederst i optakten. 

Manchester City – Dortmund: Odds på … målorgiet …??

Herunder får du bookmakernes bedste Manchester City – Dortmund odds. Ifølge oddsene kan vi meget vel få en målrig kamp at se. Opgøret spilles tirsdag aften klokken 21.00 og kan følges på TV3 Sport og Viaplay. 

Odds på Manchester City - Dortmund (1X2) Højeste odds Bookmaker
Manchester City 1,39
Uafgjort 5,30
Borussia Dortmund 9,00
Asian handicap odds (-/+ 1,5) til Man City - Dortmund Højeste odds Bookmaker
Manchester City (-1,5) 2,05
Borussia Dortmund (+1,5) 1,87
Over/under odds til Man City - Dortmund Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,57
Under 2,5 mål 2,51
Over 3,5 mål 2,47
Under 3,5 mål 1,60
Odds på, om begge hold scorer i Man City - Dortmund Højeste odds Bookmaker
Ja 1,86
Nej 2,05
Målscorer odds (Manchester City) Højeste odds Bookmaker
Sergio "Kun" Agüero scorer 2,00
Gabriel Jesus scorer 2,40
Raheem Sterling scorer 2,63
Kevin De Bruyne scorer 2,88
Riyad Mahrez scorer 2,65
Phil Foden scorer 2,80
Ilkay Gündoğan scorer 3,10
Målscorer odds (Borussia Dortmund) Højeste odds Bookmaker
Erling Braut Håland scorer 3,05
Marco Reus scorer 5,20
Thorgan Hazard scorer 7,00
Giovanni Reyna scorer 7,50
Thomas Delaney scorer 21,00
Mats Hummels scorer 20,00

OBS: Odds er fra mandag den 5. april klokken 12.04.

Odds på Man City – Dortmund hos Onsidebetting

Bookmakernes odds på Manchester City – Dortmund viser meget tydeligt, hvem der er favoritter i opgøret. Du får således odds 1,39 hos Onside Betting* som det højeste odds på hjemmesejren. 

Uafgjort er helt oppe i odds 5,30 hos 888sport*. Tror du på udesejren, kan du hente skyhøje odds 9,00 hos Mr Green*

Odds 1,57 hos NordicBet* for over 2,5 mål viser også med al tydelighed, at vi godt kan forvente at se en del mål denne tirsdag aften. Med navne som Raheem Sterling, Sergio Agüero, Gabriel Jesus, Phil Foden, Kevin De Bruyne, Ilkay Gündogan, Erling Braut Håland, Marco Reus etc., så er der også rigeligt med kapable offensive spillere til at score målene. 

Manchester City – kan vinde fire titler i år

Det kører i sandhed som smurt i olie for Manchester City. Tager man alle turneringer, har Man City kun tabt én ud af deres seneste 34 kampe. 

Dette efterlader dem som intet mindre end kæmpe favoritter til at vinde Premier League. Her er de 14 point foran nummer to fra Manchester United, som dog har spillet en kamp færre. Det forspring sætter ”The Citizens” med statsgaranti ikke over styr. Eneste fare herfor er, hvis de skulle have brudt sig mod nogle regler og dermed bliver fratrukket point. Et meget utopisk scenarie. 

Ikke nok med det. Pep Guardiolas tropper er i Liga Cup-finalen. Her møder de Tottenham den 25. april. I FA Cup-turneringen er man nået til semifinalerne, hvor Chelsea er modstanderen. 

Slutteligt har vi denne turnering, Champions League, hvor man nu møder Dortmund i kvartfinalerne. Bevarer de lyseblå vinden i sejlene, og undgår de at have de vigtige marginaler imod sig, kunne det godt blive en historisk sæson med fire store titler. 

Til at begynde med skal de dog gøre det bedre mod tyskerne, end det var tilfældet i Champions League-gruppespillet i sæsonen 2012/2013. Her spillede man 1-1 hjemme og tabte med 0-1 ude. 

I weekenden fik man en noget nær optimal optakt til denne kamp, da man vandt med 2-0 ude over Leicester. 

Tror du på, at Manchester City får et godt udgangspunkt inden returopgøret i Tyskland, får du lige nu odds 1,39 hos Onside Betting* på hjemmesejren. Tror du på, at englænderne kan vinde med minimum to overskydende mål, får du odds 2,05 hos Onside Betting* på City -1,5 Asian handicap. 

Dortmund – top-4 ser svær ud

Krisen kradser i Dortmund. I hvert fald i Bundesligaen. Her ligger holdet på en skuffende 5.-plads med syv point op til 4.-pladsen, som giver adgang til Champions League. I weekenden tabte man hjemme med 1-2 til Frankfurt, som netop indtager den eftertragtede plads som nummer fire i Tyskland. 

En plads som nummer fem giver direkte adgang til Europa League, hvilket selvfølgelig vil være et plaster på såret, men det er nu engang ikke dét, som står målt med Dortmunds selvopfattelse. Her skal man helst spille i Europas fineste turnering hver eneste sæson. 

En pokaltitel kan også lindre smerten lidt, hvis man ikke kommer i top-4. Her møder man 2. Bundesliga-holdet Holstein Kiel i semifinalerne. 

En anden måde, hvorpå Dortmund kan komme i Champions League i næste sæson, er ved at vinde turneringen i år. Tyskerne har klassespillere over hele linjen, men det kan alligevel vise sig umådeligt svært at komme videre fra kvartfinalerne. Som nævnt taber Manchester City utrolig sjældent for tiden, så det vil i sandhed kræve noget ekstraordinært fra Dortmund-spillerne, hvis de skal klare opgaven.

Én af de spillere, som Dortmund-træner Edin Terzić skal håbe på leverer det ekstraordinære, er angriberen Erling Braut Håland. Tror du på, at han kan komme på måltavlen på Etihad Stadium, får du lige nu odds 3,05 hos NordicBet* på nordmanden. 

Trupnyt og startopstillinger til Man City – Dortmund

Udover de bedste odds får du også trupnyt og bud på startopstillinger her i BetXperts optakt til Man City – Dortmund. 

Manchester City
Manager Pep Guardiola har efter alt at dømme en fuld spillertrup at vælge imellem. 

Bud på startopstilling (4-3-3):
Ederson; Zinchenko, Dias, Stones, Cancelo; Gündoğan, Rodrigo, Bruyne; Foden, Sterling, Silva

Det er naturligvis også en mulighed, at Benjamin Mendy får genvalg på venstre back efter målet mod Leicester i weekenden. Det er selvsagt også muligt, at Pep Guardiola starter med Sergio "Kun" Agüero eller Gabriel Jesus på toppen. Argentinerens krop er dog meget skrøbelig, og spørgsmålet er vel derfor, om Guardiola vil bringe ham fra start. 

Uanset hvad må det ventes, at Raheem Sterling starter inde. Om ikke som spidsangriber så som wing-angriber. Tror du, at den lynhurtige englænder scorer mod tyskerne, er der lige nu odds 2,63 at hente hos bwin*

Ilkay Gündoğan har overrasket mangt og mange med sine mange mål i denne sæson. Tror du, at målstimen fortsætter her med hans tidligere klub, kan du få odds 3,10 på ham som målscorer hos Betfair*

Borussia Dortmund
Tyskerne må undvære følgende spillere:

Jadon Sancho (wing-angriber – fast)
Axel Witsel (defensiv midtbane – fast – været ude længe)
Yuossoufa Moukoko (angreb – reserve/indskifter – ude resten af sæsonen)
Dan-Axel Zagadou (centerforsvarer – reserve)
Marcel Schmelzer (venstreback – reserve)

Bud på startopstilling (4-3-3):
Hitz; Guerreiro, Hummels, Akanji, Can; Delaney, Bellingham, Dahoud; Reus, Hazard; Håland

Erling Braut Håland er Dortmunds ubestridte målmaskine. Har du en tro på, at han også scorer her mod Manchester City, så får du i øjeblikket odds 3,05 på ham hos NordicBet*. Er du mere til holdkaptajn Marco Reus, er der odds 5,20 ligeledes hos NordicBet*

Det kan også være, at Thomas Delaney leverer noget Danish Dynamite i form af en scoring. Danskeren kan spilles til odds 21,00 hos NordicBet*