BetXpert vil her vise dig, hvordan du kan få et gratis Real Madrid – Athletic Bilbao livestream. Holdene mødes torsdag aften i den ene semifinale i den spanske Super Cup.

Der er semifinaler i den spanske Super Cup i denne midtuge. BetXpert viser dig her, hvordan du hurtigt, nemt og gratis kan få et Real Madrid – Athletic Bilbao livestream. Kampen spilles torsdag aften klokken 20.00. 

Det kræver blot, er, at du har en konto hos bet365* eller Unibet*. Du skal desuden have penge på din konto, men sølle én øre er nok. Og hverken bet365* eller Unibet* tager nogle af dine penge, når du livestreamer Real Madrid – Athletic Bilbao gratis. 

Det er som påpeget meget simpelt at livestreame gratis hos bet365* og Unibet*. Vi vil i de kommende afsnit vise dig, hvor nemt det er. 

I bunden af artiklen finder du tilmed de bedste odds til Real Madrid - Athletic Bilbao . Vinderen af opgøret skal møde vinderen af Sociedad - FC Barcelona i Super Cup-finalen den 17. januar. 

Livestream Real Madrid – Bilbao gratis hos bet365*

For at livestream Real Madrid – Bilbao gratis hos bet365* kræves det, at du har en konto hos spiludbyderen. Det er naturligvis gratis og problemfrit at oprette en konto, såfremt du ikke allerede har en i forvejen.

Klik blot på den grønne knap herunder, og følg de simple instrukser for oprettelse af en konto. Det tager som oftest under fem minutter, såfremt du har NemID og eventuelt pas eller kørekort ved hånden. Du skal desuden være minimum være 18 år for at kunne oprette en konto.

Når du har oprettet dig, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestream Real Madrid – Athletic Bilbao gratis. Mindstebeløbet for indbetalinger hos bet365* er p.t. 50 kroner. 

Du kan gøre med de 50 kroner, hvad du vil. Du kan spille for nogle af dem, eller du kan lade dem stå. Det er op til dig. Der er blot et krav om, at du skal have penge stående på din konto for at kunne benytte dig af bet365*’s gratis livestreams. Én øre er nok. Og husk på, at bet365* ikke trækker nogle af dine penge, når du livestreamer.

Du finder livestreamet til Real Madrid – Bilbao ved at klikke dig ind på kampen, ligesom du ville gøre det, hvis du skulle ind at oddse på den; i menuen ude til venstre under "Fodbold" --> "Spanien" --> "Spanien Super Cup". Eller du kan finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang. 

Det er dermed ingen sag at se Real Madrid - Athletic Bilbao live, når du har en konto hos bet365*

Som ny kunde hos bet365* tilbydes du desuden en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.  

Få gratis livestream til Real Madrid – Athletic Bilbao hos Unibet*

Proceduren er langt hen ad vejen den samme hos Unibet*. Hvis du ikke allerede har en konto hos den populære spiludbyder, er det heldigvis nemt, hurtigt og gratis at oprette en. 

Du klikker blot på den grønne knap herunder og følger de simple instrukser for oprettelse af konto. Hvis du allerede har en konto hos Unibet*, klikker du blot på ”Odds”-menuen ovre til venstre og logger herefter ind, som du plejer. 

Når du har oprettet dig hos Unibet*, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestream Real Madrid – Athletic Bilbao gratis. Hos Unibet* er minimumsbeløbet for indbetalinger p.t. på 40 kroner. Også her kan du gøre med de 40 kroner, hvad du vil; du kan spille for nogle af dem, eller du kan lade dem stå. 

Heller ikke Unibet* tager nogle af dine penge, når du livestreamer. 

Husk, at du skal være minimum 18 år for at oprette en konto hos Unibet*. Hav desuden gerne NemID og eventuelt pas eller kørekort klar, når du skal oprette din konto. Det tager som regel under fem minutter, og så kan du være i fuld gang med at livestreame og/eller oddse. 

Ergo er det heller ingen sag at se Real Madrid - Bilbao live hos Unibet*, når du har en konto hos den populære, svenske spiludbyder. 

Unibet* tilbyder også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner

Få adgang til et væld af gratis livestreams

Det er ikke kun Real Madrid – Bilbao, du gratis kan livestreame hos bet365* og Unibet*

Du kan også se gratis livestream til La Liga, Serie A, Bundesligaen, 2. Bundesligaen, Ligue 1, FA Cup, EFL Cup/Liga Cuppen i England, Coppa Italia, Copa del Rey, Premiership i Skotland, den portugisiske Primeira Liga, Jupiler League i Belgien, Æresdivisionen, Allsvenskan, sydamerikansk fodbold, Ekstraklasa i Polen og meget, meget mere. 

Er du til håndbold, kan du ikke mindst streame Champions League gratis. 

Odds på Real Madrid – Bilbao

BetXpert har også fundet de bedste odds til Super Cup-semifinalen mellem Real Madrid og Athletic Bilbao. Du finder oddsene i tabellen lige herunder. Bemærk desuden, at opgøret spilles på neutral grund på La Rosaleda i Málaga. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Real Madrid 1,70
Uafgjort 4,00
Athletic Bilbao 5,25
Hvem vinder kampen (Asian handicap 1,5 mål)? Højeste odds Bookmaker
Real Madrid (-1,5 mål) 2,90
Athletic Bilbao (+1,5 mål) 1,42
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,86
Under 2,5 mål 2,04
Over 3,5 mål 3,15
Under 3,5 mål 1,42
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,86
Nej 2,00

OBS: Odds er fra mandag den 11. januar klokken 14.38.
Bemærk desuden, at der venter forlænget spilletid og eventuelt straffesparkskonkurrence, såfremt der ikke er fundet en vinder efter 90 minutter. 

Spil på Real Madrid - Bilbao hos Onsidebetting

Selvom Real Madrid ikke har haft deres bedste sæson i mands minde, så skal de naturligvis være favoritter her. Det fortæller bookmakernes odds da også ganske udmærket. Real Madrid har da også et ganske godt tag på Athletic Bilbao, som de ikke har tabt til i 11 kampe i streg. Vi skal således 12 kampe tilbage for at finde den senest Bilbao-sejr over Real Madrid. Det var en 1-0-sejr hjemme i Baskerlandet tilbage i marts 2015.

Ser man udelukkende på statistikken, er odds 1,70 hos NordicBet* på Real Madrid derfor måske ikke noget dårligt odds. Det er dog ingen hemmelighed, at statistik langtfra er alt, når det kommer til odds og betting. Hvor mange af de seneste 11 indbyrdes opgør har Real Madrid så egentlig vundet? Syv er svaret. Dermed er fire endt uafgjort. Et remis belønnes med odds 4,00 hos Danske Spil*

Seks af de omtalte 11 opgør er endt med over 2,5 mål. To er endt med over 3,5 mål. Syv gange har begge hold scoret, hvilket Onside Betting* belønner med odds 1,86.