Her får du BetXperts optakt med odds til Randers FC – Leicester. Conference League-returopgøret spilles torsdag aften klokken 18.45. 

Randers fik en lektion af Leicester i sidste uge. Her vandt englænderne med 4-1 efter 1-1 ved pausen. Videre avancement synes nu mildest talt umuligt for kronjyderne. Her i optakten til Randers FC – Leicester får du markedets bedste odds samt trupnyt og bud på startopstillinger. 

Du finder trupnyt og bud på startopstillinger nederst i denne Randers FC – Leicester optakt. 

Odds på Randers FC – Leicester

BetXpert har fundet markedets bedste odds på Randers FC – Leicester. Conference League-opgøret spilles torsdag aften klokken 18.45 og kan følges på TV 2 SPORT X eller via TV 2 Play med abonnementet Favorit + Sport. 

Odds på Randers FC - Leicester: 1X2 Højeste odds Bookmaker
Randers FC 5,50
Uafgjort 4,45
Leicester 1,65

Odds på Randers FC - Leicester: Asian handicap Højeste odds Bookmaker
Randers (+1 Asian) 1,90
Leicester (-1 Asian) 2,05
Odds på Randers FC - Leicester: over/under 2,5 mål Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,70
Under 2,5 mål 2,30
Odds på Randers FC - Leicester: begge hold scorer Højeste odds Bookmaker
Ja 1,75
Nej 2,12
Odds på Randers FC - Leicester: videre avancement Højeste odds Bookmaker
Randers FC 67,00
Leicester City 1,01
Odds på Randers FC - Leicester: målscorerodds Højeste odds Bookmaker
Alhaji Kamara scorer 3,75
Stephen Odey scorer 3,80
Vito Hammershøy-Mistrati scorer 5,00
Tosin Kehinde scorer 6,50
Simon Piesinger scorer 18,00
Kelechi Iheanacho scorer 2,35
Patson Daka scorer 2,30
James Maddison scorer 3,60
Kiernan Dewsbury-Hall scorer 7,00
Jannik Vestergaard scorer 8,50

OBS: Odds på Randers FC – Leicester er fra onsdag den 23. februar klokken 13.02.

Odds på Randers FC – Leicester hos Danske Spil

Randers bliver ikke levnet mange chancer for hverken sejr eller videre avancement. Tror du på en hjemmesejr, kan du få odds 5,50 hos bwin*. Bedste odds på Leicester er 1,65 hos NordicBet*, mens bedste krydsbetaling fås hos Marathonbet, der har odds 4,45. 

Randers FC – skal redde æren

Efter at have tabt det første opgør i England med 1-4 er der næppe tvivl om, at Randers FC har udspillet deres rolle i dette års Conference League. Selv de største Randers-fans kan næppe tro på et videre avancement. Det vil kræve en sejr på 3-0 eller 4-1 for bare at trække striden ud i forlænget spilletid. 

Det betyder dog ikke nødvendigvis, at randrusianerne bare har tænkt sig at lægge sig fladt ned. Der er stadig ære og prestige på spil, og holdets bedste spillere vil uden tvivl gerne være med på grønsværen, så de kan vise sig frem og prøve sig af på et højere niveau. Det store spørgsmål er blot, om de får lov til det af træner Thomas Thomasberg. 

I Superligaen ligger Randers på 6.-pladsen, med fire point ned til AGF på 7.-pladsen, men holdet spillede ikke just prangende i mandags hjemme mod Viborg. Midtjyderne tog hjem med en 1-0-sejr efter særligt at have belejret Randers-feltet i det første kvarter, hvor det sagtens kunne have stået 2-0 til gæsterne. Det blev dog ved 1-0, hvilket også blev kampens resultat. Helt fortjent sejr til Viborg FF, selvom Randers pressede en smule på de sidste ti-femten minutter. 

Med fire kampe tilbage af Grundspillet kan Randers ikke tillade sig at tage let på sagerne i Superligaen. I weekenden skal holdet en tur til Farum og besøge FC Nordsjælland. 

Ergo står Randers lidt imellem to stole i øjeblikket, og i nogle henseender kommer Leicester-kampen en smule ubelejligt. Omvendt er det også den slags kampe, som alle danske klubber drømmer om at deltage i. Opgøret havde dog været endnu mere kærkomment, såfremt danskerne stadig havde et realistisk håb om at skabe overraskelsen. 

Summa summarum: Randers vil selvsagt gerne slutte deres Europa-kampagne flot af. Men hvor meget vil de investere i det? Vil Thomas Thomasberg stille i absolut stærkeste opstilling, eller vil der blive sparet spillere i bestræbelserne på at sikre sig en plads i top-6 i ligaen?

Indtil videre, onsdag klokken 10.43, har Randers ikke lagt noget op på deres hjemmeside, som kan hjælpe os med at blive klogere herpå. 

Buddet fra BetXpert er dog, at Randers vil komme i noget, der minder om stærkeste opstilling. Kan ”Hestene” slutte Conference League af med at spille uafgjort mod et – måske – reservepræget Leicester-mandskab, vil det være et flot punktum på en i forvejen flot Europa-kampagne. 

Leicester City – sparer de spillere?

Lige så relevant det er at spekulere i kronjydernes startopstilling, mindst lige så nærliggende er det tænke på Leicesters ditto. Avancementet er med nogen-og-halvfems procent sikret, og holdet har rigeligt at se til i Premier League, hvor man p.t. ligger på en skuffende 11.-plads. 

Ergo kan det slet ikke udelukkes, at manager Brendan Rodgers giver chancen til nogle unge og knap så prøvede kræfter i dette opgør. Det bliver dog næppe lutter reserver, da man selvfølgelig ikke vil risikere en nedsmeltning, hvor avancementet kan komme i fare. Der skal dog meget til, før det kan komme på tale, men det må forventes, at der mindst kommer en-to mere eller mindre etablerede spillere i hver kæde. 

Hvad der yderligere taler imod, at Leicester skulle spare, er, at deres næste kamp først ligger tirsdag den 1. marts. Dermed har truppen rigelig med tid til at restituere i bagefter. Omvendt risikerer holdet, at stamspillere kan blive unødvendigt skadet, plus det vil være god erfaring for uprøvede kræfter at få spilletid på udebane i Europa. 

Det bliver troligt svært at spå om Leicester startopstilling, men sikkert er det, at holdet er i skidt forfatning; kun én sejr i de seneste syv kampe. Sejren kom mod netop Randers, som man var overlegne mod det meste af kampen i Leicester. 

Randers FC – Leicester: trupnyt

Optakten til Randers FC – Leicester byder selvfølgelig også på seneste trupnyt samt bud på startopstillinger. 

Randers FC
Randers-træner Thomas Thomasberg måtte grundet karantæner undvære Mikkel Kallesøe og Simon Piesinger i mandags mod Viborg FF. De er begge med til opgøret mod Leicester. Det er angriberen Stephen Odey også. Den tidligere Genk-angriber havde karantæne til opgøret i England.

Marvin Egho, Alhaji Kamara og Joel Kabongo var ude mod VFF i mandags. 

Bud på Randers FC’s startopstilling (4-4-2):
Carlgren; Kopplin, Graves, Piesinger, Kallesøe; Kehinde, L. B. Johnsen, Lauenborg, J. Ankersen; Kamara/Odey, Hammershøy-Mistrati

Leicester City
Brendan Rodgers må undvære en lang række spillere, hvoraf de fleste af dem dog har været ude længe. Her er tale om James M. Justin, Jamie Vardy, Jonny Evans, Ryan Bertrand, Timothy Castagne og Wesley Fofana. 

Bud på Leicesters startopstilling (4-3-3):
Schmeichel; Thomas, Vestergaard Süyüncü, Amartey/Albrighton; Dewsbury-Hall, Ndidi, Soumaré; Morrison, Iheanacho, Lookman

Ovenstående er et bud på en meget stærk Leicester-opstilling, hvor den faste midtbanespiller Youri Tielemans imidlertid er udeladt. Forhåbentlig for Randers og den danske koefficientliste stiller Brendan Rodgers med flere reserver, end det er tilfældet i BetXperts bud.