Torsdag aften er der returopgør i playoffrunden i Conference League, og her skal FC Midtjylland en tur til Thessaloniki for at møde PAOK. BetXpert bringer her udvalgte odds på PAOK - FCM.

FC Midtjylland sørgede i sidste uge for at få et fornuftigt resultat med til Grækenland forud for returopgøret denne torsdag. I Herning endte det 1-0 på et flot mål af Joel Andersson. Den svenske back satte sejrsmålet i nettet i første halvleg.


Grækerne havde blot et forsøg inden for målrammen i første opgør, men det var nu ikke, fordi Midtjylland var bemærkelsesværdigt farligere, eftersom de blot havde ét mere inden for rammen. Det ene af disse gik dog som bekendt i mål, og det kan vise sig vitalt i forhold til midtjydernes videre liv i turneringen. 

Odds på PAOK - FCM

Nedenfor finder du de bedste odds på PAOK - FC Midtjylland. Du kan se kampen direkte på TV 2 Sport X og TV 2 Play. 

Odds på PAOK - FCM (1X2) Højeste odds Bookmaker
PAOK 2,10
Uafgjort 3,40
FC Midtjylland 4,15
Odds på PAOK - FC Midtjylland (videre avancement) Højeste odds Bookmaker
PAOK 2,60
FC Midtjylland 1,52
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,34
Under 2,5 mål 1,66
PAOK - FCM odds (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Nej 1,82
Målscorer i PAOK - FCM Højeste odds Bookmaker
Antonio Colak scorer 2,90
Chuba Akpom scorer 3,25
Júnior Brumado scorer 3,95
Evander scorer 5,50
Gustav Isaksen scorer 5,50

Odds på PAOK - FC Midtjylland er senest opdateret onsdag den 23. februar klokken 11.54.

Spil på PAOK - FCM hos Cashpoint 

Bookmakerne har mest fidus til grækerne i torsdagens returmøde på Toumba Stadium i Thessaloniki. PAOK-sejr giver odds 2,10 hos Tipwin*, mens FCM-sejren giver odds 4,15 hos Marathonbet. Midtjyderne er dog favoritter til at gå videre, og her får du odds 1,52 hos Mr Green* på, at Bo Henriksens mandskab går videre til ottendedelsfinalen i Conference League.

BetXperts fodboldekspert Weberen tror på, at nettet kommer til at blafre mest i anden halvleg af kampen.

Flest mål i 2. halvleg: Odds 2,19 hos Marathonbet*

Weberen begrunder blandt andet dette spilforslag med følgende: "FCM har en super bredde i truppen, og jeg ser dem have en edge på PAOK, jo længere kampen skrider frem, hvor de kan putte folk ind med stor kvalitet, som virkelig kan slukke den græske drøm og tro på videre avancement." 

Du kan læse hele Weberens spilforslag i fuld længde her

Hvis du er interesseret i spilforslag fra BetXperts ekspertpanel, kan du finde dem alle her

"Jeg forventer en kamp som den første"

I weekenden tabte FCM højst overraskende med 0-2 hjemme mod AaB i første superligakamp i det nye kalenderår. Ikke just den bedste optakt til returen i Grækenland, men det er nu ikke noget, FCM-spillerne kommer til at have i baghovedet, hvis man spørger Oliver Okstrøm, der dækker FC Midtjylland tæt for Tipsbladet.

- Jeg regner bestemt ikke med, at FCM kommer til at have søndagens kamp i baghovedet. Jeg synes, de plejer at være gode til at ryste det af sig, hvis de har tabt. Der synes jeg faktisk, at de er ret gode til at rejse sig. Det kan godt være, at nogle af de dårlige vaner fra før vinterpausen, og den første superligakamp efter pausen stadig er der, men jeg tror ikke, at de tænker så meget på den AaB-kamp mere, fortæller Oliver Okstrøm til BetXpert.

Oliver Okstrøm tror, at kampbilledet i torsdagens kamp kommer til at minde om det, vi så i Herning i sidste uge.

- Jeg forventer en kamp, som nok kommer til at minde lidt om den første. Det sjove er, at PAOK selv kommer med en svag kamp mod Aris i Thessaloniki-derbyet. Her fik de 0-0, men de burde nok have tabt. Deres selvtillid er formentlig heller ikke i top, så det kan godt blive lidt en afventende kamp, siger Oliver Okstrøm og fortsætter:

- Det er dog svært at sige, hvordan det kommer til at gå. FCM bør kunne gå videre, men de burde også kunne slå AaB på hjemmebane. Midtjydernes mulighed kan være, at de givetvis er bedre forberedt end PAOK ud fra deres store dataviden, så det må blive til, at FCM går videre. Det skal også lige med, at PAOK-topscorer Jasmin Kurtic er blevet klar igen - han fik 10 minutter i weekenden.

Græsk journalist: "PAOK-fansene vil presse deres hold til at angribe"

BetXpert har også talt med den græske sportsjournalist og forfatter Vasilis Sambrakos, og han fortæller, at PAOK særligt var ringe i anden halvleg i Herning.

- PAOK leverede en dårlig præstation i anden halvleg af den første kamp. De var ikke godt forberedte til at løse de problemer, Midtjylland skabte, da de pressede højt på banen, fortæller Vasilis Sambrakos og fortsætter:

- Jeg tror, at PAOK vil være bedre forberedt til denne kamp, og på grund af PAOK-fansene og den atmosfære, de kommer til at skabe, forventer jeg, at PAOK går videre til ottendedelsfinalen.

Vasilis Sambrakos fortæller, at PAOK-fansene ikke ser FCM som værende et stærkere hold end FCK, og at de bestemt tror på videre avancement. 

- PAOK-fansene var ikke tilfredse med særligt præstationen i anden halvleg. Torsdag vil de presse deres hold til at angribe, og fansene vil rigtig gerne se deres hold i næste runde, fordi de ikke har haft glæden af at se PAOK i slutfasen af en europæisk turnering før, fortæller Sambrakos og fortsætter:

- Fansene synes ikke, at Midtjylland er et stærkere hold end FCK, og de synes, at PAOK var det bedre hold i kampene mod FCK, så de tror bestemt på det. 

Som Oliver Okstrøm også var inde på ovenfor, så fik Jasmin Kurtic lidt minutter i benene i weekendens kamp, og Vasilis Sambrakos forventer da også, at vi får Kurtic at se fra start på torsdag. 

- Ja, jeg tror, at han starter, selvom han ikke er ved sin fulde styrke. Jeg tror, at Lucescu vil bringe ham fra start, fordi PAOK vil forsøge at sætte sig på kampen fra start og udnytte atmosfæren og opbakningen på stadion, lyder det fra Vasilis Sambrakos. 

Bud på startopstillinger

PAOK: Paschalakis - Sastre, Ingason, Crespo, Vieirinha - Kurtic, Tsingaras - Zivkovic, Augusto, Mitrita - Akpom

FC Midtjylland: Ólafsson - Dalsgaard, Sviatchenko, Juninho - Andersson, Charles, Onyedika, Evander, Dyhr - Brumado, Sisto

I weekenden var FCM uden Gustav Isaksen, og i stedet for ham spillede brasilianske Charles. Netop Charles var tæt på at score et drømmemål i første opgør mod PAOK, da han sendte et fremragende langskud af sted i det sidste minut, der havde kurs mod krogen, men desværre for Midtjylland ramte stolpen. 

Isaksen er med på flyet til Grækenland, og er han helt klar til at spille, må det formodes, at Bo Henriksen bringer ham i spil fra start.