Hvad skete der i sports- og bettingbranchen i uge 5? Spiller-oprør i Racing Santander, tysk fremgang, Neymar-ballade, etc. Læs BetXperts ugentlige nyheds-opsamling...

27/1 Sunderland truer Di Canio med sagsanlæg

Den tidligere Sunderland-manager Paolo Di Canio holder sig ikke tilbage med kritikken af klubben. Sunderland overvejer derfor nu at sagsøge italieren efter endnu en Di Canio-bredside mod klubbens spillere og ledelse.

Læs mere

27/1 Europæiske myndigheder ikke tættere på fælles playerpool
Spillemyndigheder fra seks store europæiske lande mødtes for at diskutere fremtiden for online gambling, men kom ikke nærmere en løsning på pokerens nedadgående kurve.
Læs mere (betalingssite)

27/1 Bet365* Premier League?
Branchesitet CalvinAyre spår at den engelske Premier League meget vel kan få en bookmaker som navnesponsor, da den britiske bank Barclays overvejer ikke at forlænge sit sponsorat, der udløber i 2015.
Læs mere

27/1 Ny lovforslag kan åbne det sydafrikanske spillemarked

Der kan komme 'europæiske' tilstande i Sydafrika, hvor parlamentet behandler et lovforslag, der lovliggører online gambling og åbner for licens-bookmakere.

Læs mere

28/1 Den tyske pil peger opad
Det tyske spillemarked fortsætter med at vokse på trods af at regeringen tøver med at uddele 20 nye licenser i landet.
Læs mere

28/1 Coral med Chelsea-sponsorat
Londonklubbens fans får adgang til specielle tilbud hos bookmakeren.
Læs mere

29/1 Kinesisk politi tilbageholder tusindvis af illegale gamblere

De kinesiske myndigheder slår i øjeblikket hårdt ned på illegal spilleaktivitet og har i den forgangne måned tilbageholdt hele 5.300 mennesker, der mistænkes for at deltage i ulovligt spil.

Læs mere

29/1 Barcelona betalte for Neymar allerede i 2011

Neymars far har bekræftet, at Barcelona helt tilbage i 2011 på forhånd betalte 10 millioner euro for den brasilianske angriber. En transfer, der i sidste uge fik præsident Sandro Rosell til at træde tilbage.

Læs mere

29/1 Stille start for online gambling i Delaware

Det er blot blevet til 253.000 dollars i statskassen i de første to måneder efter den nye spillelovgivning tillod online gambling i den amerikanske stat.

Læs mere

30/1 Ny-regulerede markeder sikrer 888 fremgang

Spiludbyderen 888 har indkasseret et overskud på 107 millioner dollars i 4. kvartal af 2013 (stigning på 10%). Dermed kommer årsoverskuddet op på 401 millioner dollars, og det skyldes bl.a fremskridt på ny-regulerede markeder.

Læs mere

30/1 OL-deltagere vil have Rusland til at droppe anti-gay lovgivning

Op til Vinter-OL i Sochi har over 50 tidligere og nuværende OL-deltagere opfordret de russiske myndigheder om at overveje at skrotte deres lovgivning, der forbyder 'gay propaganda'.

Læs mere

30/1 Floyd Mayweather better 13 millioner dollars på Superbowl

Bokseren Floyd ´Money´ Mayweather har flere gange tweetet om store bets, og han skulle have satset ikke mindre end 13 millioner dollars på en sejr til Denver Broncos i Superbowl-finalen mod Seattle Seahawks.

Læs mere

30/1 Racing Santander-spillere boycuttede Copa del Rey-kamp

Racing Santander tog imod Real Sociedad i kvartfinalen i Copa del Rey, men fire uger uden løn fik spillerne til at nægte at spille mere fodbold den dag. Kampen måtte dermed aflyses.

Læs mere

31/1 Flere kunder i butikken gav Sky Bet øget overskud

Engelske Sky Bet oplevede en stigning på 15% i antal kunder i sidste halvår af 2013, og det sikrede et overskud på 102 millioner euro. Det er en fremgang på 27% i forhold til juli-december 2012.

Læs mere

31/1 Real Madrid præsenterer planerne for det nye Bernabéu

Real Madrid's præsident, Florentino Pérez vil gøre Santiago Bernabéu til verdens bedste stadion og afslørede planerne for ombygningen. Der er tale om et 3-årigt projekt, der forventes at koste 400 millioner euro.

Læs mere

31/1 Racing Santander udelukket af næste sæsons Copa del Rey

Efter deres løn-protest mod Real Sociedad har det spanske fodboldforbund udelukket Racing Santander fra næste sæsons Copa del Rey-turnering. Klubbens aktionænere har desuden fjernet præsident Angel Lavin. Den tidligere Racing-spiller 'Tuto' Sanudo skal nu lede bestyrelsen.

Læs mere

31/1 888 får spansk licens

Bookmakeren 888 går nu ind på det spanske marked efter det er lykkes at blive enige om en licens-aftale.

Læs mere (betalingsside)

31/1 Ladbrokes nu med live-dealere

Samarbejdet med software-udviklerne Playtech har nu gjort det muligt for Ladbrokes at tilbyde live-dealere til deres online kasino-kunder. Det skulle gerne give en bedre oplevelse ved roulette, blackjack og baccarat-bordene.

Læs mere

1/2 Betfair* tilbagebetaler på Man Utd-spil

Alle der har spillet på Manchester United til at vinde det engelske mesterskab hos Betfairs bookmaker-afdeling får indskuddet tilbage.

Læs mere