Ligabolden ruller igen og der er topkampe og rivalopgør i flere af de store ligaer - BetXpert er klar med et hav af analyser...

Efter et par uger med landskampe er vi nu tilbage i dagligdagen, og det er selvfølgelig ensbetydende med topfodbold over hele Europa. Weekenden byder på en lang række spændende kampe og der er topkampe eller rivalopgør i både England, Tyskland, Italien og Danmark.

Weekenden kickstartes lørdag kl. 13.45 når Tottenham tager imod Chelsea på White Hart Lane. Du kan læse et oplæg til kampen samt trupnyt i denne forumtråd (kom gerne selv med inputs).

Senere lørdag eftermiddag er der historisk derby i Tyskland, hvor de seneste to sæsoners mestre fra Dortmund får besøg af Schalke 04. Huntelaar og co. ligger for en gangs skyld placeret over Klopps tropper, noget man hos Die Königsblauen gerne vil fortsætte med efter dagens kamp. Begge hold er dog ramt af skader, men intensiteten kommer ikke til at fejle noget af den grund. Læs Stubbe Buchwalds infoanalyse på kampen her.

Først på aftenen er der vaskeægte topkamp i Italien når Juventus er værter for Napoli. Mark Mameli har luret svaghedstegn ved Juventus på det seneste og anbefaler et spil på uafgjort til odds 3,75.

Senere på aftenen er der både schweizisk, spansk, italiensk og hollands fodbold på programmet, og vi runder af med Deportio La Coruna-Barcelona, hvor Morten Frydendal vover pelsen og anbefaler et spil på at den store angriber Riki scorer hjemmeholdets første mål mod et skadesramt catalansk forsvar.

Søndag er der i skrivende stund en håndfuld analyser ude. Vi kommer omkring både spansk, engelsk, italiensk og tyrkisk fodbold; bl.a. tror Jesper Ambrosius på en målfattig kamp mellem Sunderland og Newcastle, og anbefaler et spil på under 2,5 mål.

Søndag er også dagen hvor FC København får besøg af Brøndby i Parken. Her kan man score et historisk højt odds på gæsterne fra Vestegnen - vi håber naturligvis på at komme med en analyse af kampen.

Husk at du altid kan skaffe dig et overblik over analyser, forumtråde, odds og nyheder i vores Match Center.