Det er sjældent, at NBA spilles i dansk primetime. Men det er tilfældet i aften, hvor der blandt andet er et klassisk opgør mellem New York Knicks og Chicago Bulls - kl. 19.05. Dén kamp har ekspert Christer Godt Jørgensen (tilbagebetaling på 115%) taget et kig på, og han har fundet frem til 2 tip. Der er i øvrigt også NBA-kampe i nat, som sædvanligt, og her har Frank Sørensen højoddset fidus til Houston Rockets:
http://www.betxpert.com/ekspert/nba/

I løbet af aftenen kan BetXpert også byde på trav, svensk ishockey og fransk andendivisionsfodbold.

Down Under

Og så er Australian Open jo gået i gang! Årets første store tennisturnering blev servet i gang natten til i dag - kl. 01. Klaus Fuglgaard havde skrevet 2 analyser til 1. runde, hvoraf desværre kun det ene tip gik hjem. Den argentinske grusspecialist Gaudio befinder sig fint på det langsomme underlag down under og vandt som ventet over den visnede amerikaner Gimelstob. Derimod skuffede dennes landsmand, Ginepri, der ellers også er god på det australske underlag, ved at lade sig snøre af det unge franske talent, Monfils. 1 ud af 2 - og samlet underskud. Men sådan er det som oftest, man skal lige skyde sig ind på en turnering, og BetXperts tenniseksperter kommer stærkt igen. I nat har Klaus således et godt øje til Chela, svenske Björkman og østrigske Melzer. Hér kan man læse analyserne og evt skrive sig på mailinglisten og dermed få et praj, når flere lægges ud:
http://www.betxpert.com/ekspert/tennis/

Hold også øje med den håndfuld håbefulde tennisekspert-aspiranter, der under Australian Open forsøger at kvalificere sig til BetXperts ekspertpanel:
http://www.betxpert.com/ekspert/kval/