Før landskampspausen leverede eksperten Thomas Schyth for tredje uge i træk et samlet minus i ugedebatterne, men fortsætter selvfølgelig projektet - nu med fornyet energi efter en uge, hvor Premier League har stået på pause.

Premier League har holdt pause, mens mange spillere har været afsted med deres respektive landshold og deltage i kampene i blandt andet Nations League. Det betyder dog ikke, at ligaen har stået stille udenfor kridtstregerne, hvor den største nyhed nok er, at Leicesters mesterskabstræner Ranieri kommer tilbage i et trænerjob i ligaen. Det er underholdende Fulham, der ikke længere kunne holde til at se på de adskillige mål, modstanderne sendte i kassen, og derfor blev manager Jokanovic udskiftet med den noget mere pragmatiske italiener.

En anden ting, der er sket, har ikke betydning i denne sæson, men får det fra næste. FA har nemlig besluttet at indføre VAR som en fast bestanddel af ligaens kampe, hvilket særligt førte til jokes fra Southampton-fans om, at det er Charlie Austin, der styrer ligaen. Beslutningen om VAR blev nemlig offentliggjort kort efter Saints-spilleren efter holdets kamp mod Watford var kommet med denne skideballe til dommerne.

Nu er det så tid til endnu en runde i Premier League - en runde der så småt er startskuddet til en hektisk december og januar, hvor vi som tilskuere bliver begunstiget med et hav af kampe.

Brighton - Leicester

Spilles lørdag d. 24/11 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

Brighton var inde i en flot stime på tre sejre i træk, inden det de sidste par uger er gået i den gale retning igen. Først tabte man til et stærkt Everton-mandskab, og senest kom man så tilbage på sporet, da man bragte sig foran 0-1 i nedrykningskampen mod Cardiff. En voldsom tackling af holdets midtbaneslider Stephens førte dog til et direkte rødt kort, og så brugte Cardiff ellers resten af kampen på at bringe sig til udligning og i overtiden sikrede de sejren. En svær pille at sluge for Brighton, der dog kan glæde sig over at have leveret en fin præstation på en svær udebane.

Leicester spillede i seneste runde første hjemmekamp efter ejer Vichais død, og det prægede stemningen på holdet og stadion. Holdet spillede ellers en kamp, hvor man bestemt havde fortjent at vinde over Burnley, der dog formåede at holde stand og slippe afsted med 0-0 fra King Power Stadium. De seneste uger har Leicester været præget meget af ejerens død, men med overståede kampe, ceremonier og nu en landskampspause, bør man være videre og levere en professionel indsats på banen. Spørgsmålet er, om effektiviteten foran mål så også følger med.

Ift. trupnyt må Brighton selvsagt undvære karantæneramte Stephens på midtbanen, mens der fortsat er tvivl om Propper og Gross. Det betyder, at midtbanen kan være særdeles hårdt ramt, og det er næppe positivt mod Leicester, der er gode på den del af grønsværen.

Leicester stiller dog heller ikke i stærkeste her, da deres forsvarsstjerne Maguire er ude med en skade, mens det samme er tilfældet for den faste back Armartey. Offensivt kan man være heldige at få kreative Maddison tilbage, og det vil bestemt være et boost for holdet.

Brighton - Leicester: Leicester -0,5 hjørnespark til odds 1,85 hos Bet365

Brighton er det mindst boldbesiddende hold i ligaen, og Leicester bør få masser initiativ, lægge et pres og skabe mange chancer. Leicester får generelt fint med hjørnespark, mens Brighton generelt indkasserer mange og selv skaber få.

Læs den fulde ekspertanalyse her.

Everton - Cardiff

Spilles lørdag d. 24/11 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

Everton er kommet virkelig flot afsted de seneste mange runder med gode resultater som følge. I de seneste fem kampe har man tre sejre, en uafgjort og et knebent nederlag, hvor man godt kunne have fået point mod Manchester United. Senest holdt man Chelsea til uafgjort - endda på Stamford Bridge - og selvtilliden må være høj i truppen. Man er nu kravlet op på en niendeplads efter en lidt træg sæsonstart, og hvis målet om at kæmpe med om de europæiske placeringer skal realiseres, så skal en kamp mod bundholdet Cardiff vindes.

Cardiff er dog ikke så nemme at slå, som mange havde forudset, og det må komme med masser momentum efter den vigtige overtidssejre mod nedrykningsrivalerne fra Brighton. Det ændrer dog ikke på et billede af et hold, der har det svært, og som kun har hentet otte points i de første 12 kampe. Dertil skal lægges, at det er på hjemmebanen i Wales, man er klart bedst, og det har blandt andet medført, at man blot har hentet et enkelt point i fem udekampe i ligaen.

I dette opgør vil vi forventeligt se Cardiff overlade alt initiativ til Everton, der så skal forsøge at skabe kampen. Everton har mange hurtige og driblestærke spillere og er faktisk bedst, når de får lov at spille på omstillinger, så det bliver særdeles interessant at se, om de kan åbne walisernes defensiv her.

Ift. trupnyt kan dette blive et spændende opgør for Everton. Mina kom nemlig ind i midterforsvaret til sin debut sidste runde, da Zouma ikke kunne spille mod sin moderklub Chelsea. Mina gjorde det dog fremragende, og Keane er uundværlig, så nu har man tre virkelig gode centrale midterforsvarerere. Vil dette få manager Silva til at gå over til et tremandsforsvar, som han faktisk foretrækker, eller vil han fortsætte med 4-2-3-1, som har kørt så godt for holdet på det seneste? På den negative front er stjernekreatøren Sigurdsson skadet, mens man har tvivl om midtbanespilleren Gomes.

Netop ift. trupnyt kan måske være en chance for Cardiff, da de modsat Everton ikke har så mange dilemmaer og kan stille i stærkeste her.

Everton - Cardiff: Everton -2,5 hjørnespark til odds 1,85 hos Bet365

Everton bør få et markant tag på kampen her, da Cardiff ofte overgiver initiativet til modstanderne. Det kan skabe langvarigt pres fra hjemmeholdet, der uden Sigurdsson kan få svært ved at skabe de helt store scoringschancer.

Læs den fulde ekspertanalyse her.

Fulham - Southampton

Spilles lørdag d. 24/11 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

Fulhams resultater på det seneste har ikke været fremragende, hvilket fint symboliseres af, at man som den første klub i ligaen denne sæson valgte at fyre træneren. Det skete efter seneste rundes nederlag til Liverpool, der bragte klubben op på syv nederlag i træk i alle turneringer. Jokanovic var særdeles offensivt orienteret og leverede underholdning med holdet, men nu har ledelsen i stedet sadlet om og ansat den væsentlig mere defensivt orienterede Ranieri.

Efter Fulham fyrede manager Jokanovic er det nu Southampton's Mark Hughes, der er favorit til at blive fyret næste gang, efter holdet konstant har leveret skuffende resultater og manglende kontinuitet generelt. Senest følte klubben sig snydt, da man fik 1-1 mod Watford, fordi man inden Watfords scoring bragte sig på 2-0, men fik målet underkendt for en tvivlsom offside. Den typisk selektive hukommelse hos fodboldspillere gjorde formentlig, at man glemte at dommerfejl også betød, at man ikke fik rødt kort og straffespark imod sig momenter tidligere, så på den måde var 1-1 nok ikke det mest uretfærdige resultat i denne sæson.

Southampton kan dog glæde sig over, at spillet var bedre i seneste kamp, end hvad man ellers har præsteret i lange perioder, og kan man opretholde dette mod Fulham, har man bestemt også chance for at levere et fint resultat mod et hold, der skal omstille sig til en ny taktik.

Fulham mangler til opgøret her midtbanemanden McDonald, der dog kan erstattes fint af andre dygtige spillere, mens Southampton er hårdere ramt på trupnyt, idet man må undvære Bertrand (fast, back), angriber Long og topscorer Ings.

Fulham - Southampton: Under 2,5 mål til odds 1,96 hos Nordicbet (nu odds 1,92)

Fulham har leveret adskillige målrige kampe, men kan nu forventes at få et markant defensivt fokus under Ranieri. Southampton er samtidig bedst, når de kan spille på omstillinger, og manglen på kreative spillere på holdet kan medføre, at dette bliver en affære uden ret mange chancer.

Læs den fulde ekspertanalyse her.

Manchester United - Crystal Palace

Spilles lørdag d. 24/11 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

Manchester United og særligt manager Mourinho har været under meget kritik i sæsonstarten, men har fået bedre styr på præstationerne på det seneste. Man har hele sæsonen været plaget meget af fravær hos bærende spillere, og senest tabte man ganske vidst overbevisende, men det var mod Manchester City, som de fleste hold alligevel kommer til at tabe til denne sæson.

I de seneste kampe mod midt- og bundhold har præstationerne fra United dog været markant bedre, og man ser mere og mere komfortable ud, når man skal tage styringen i kampene. Derudover har det fungeret fint, at man - godt nok af nød - har flyttet Alexis op som dynamisk spidsangriber, og franske Martial har fundet sit sprudlende spil og målform frem.

Palace leverede en flot sidste halvdel af sidste sæson, men starten i den nuværende har bestemt ikke været prangende. Man har holdets absolutte stjerne Zaha, som man satser på skal skabe alt offensivt, mens man så forsøger at konsolidere defensiven.  Man har blot hentet otte points i de første 12 kampe, men til dette opgør kan man dog glæde sig over, at hele seks af disse points er kommet på udebane. I seneste runde tabte man respektabelt 0-1 til Tottenham, og det var endda i en kamp, hvor man måtte undvære netop Zaha. Han er tilbage nu og vil være opsat på at gøre det onde mod sin gamle klub.

Ift. trupnyt er der endnu ikke helt overblik over, hvem der bliver klar for holdene, da de hver især har mange fravær og tvivl. United må undvære Shaw på backen, der har karantæne, mens man har tvivl om Pogba, Lindelöf, Rashford og Lukaku. Til gengæld ser det ud til, at Fellaini og Martial er kommet sig over skader, mens der kan blive en kamp til backen Dalot, der er vendt tilbage til træning efter en virkelig lang skadespause.

Crystal Palace er også ramt, hvor det særligt er et problem, at Tomkins, Wan-Bissaka og Sakho alle er tvivlsomme. Det er tre af de faste spillere fra den normale firebackkæde, og det vil selvfølgelig være et stort problem, hvis de alle er ude. Zaha har ligeledes været tvivlsom, men har meldt sig selv klar, så på den front er der dog positive nyheder.

Manchester United - Crystal Palace: Over 2,5 mål til odds 1,80 hos Betfair Sportsbook

Manchester United har på det seneste fået meget bedre gang i offensiven, der oftere end tidligere spiller med højt tempo, gode løbemønstre og mere kreativitet. Palace har tvivl om deres to afgørende midterforsvarere, men et United-hold, der generelt har lukket mange mål ind, kan få svært ved at lukke ned for Palace's talisman Zaha.

Manchester United - Crystal Palace: Wilfried Zaha får kort til odds 5,00 hos Unibet

Zaha er tilbage mod sin gamle klub, hvor han ikke havde et succesfuldt ophold, og der står formentlig hævn på hans personlige dagsorden. Det vil han selvfølgelig prøve at skabe ved at lave mål, men han kan også hurtigt komme i fight med mange af United-spillerne. Derudover er han en spiller, der har ry for at filme en del, og hvis United kan ligge pres på dommeren, kan denne blive tvunget til at uddele et gult kort, hvis Zaha falder for let.

Watford - Liverpool

Spilles lørdag d. 24/11 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

Watford var i seneste runde deltagende i en ganske kontroversiel kamp mod Southampton, der blev skæmmet af flere dommerfejl. Kigger man på spillet isoleret set, så var det dog Southampton, der skabte det bedste og mest farlige spil, og noget af Watfords momentum fra en fremragende sæsonstart virkede til at være væk. Det kan dog også have hængt sammen med, at man manglede en af sæsonens vigtigste spillere i Capoue, som er klar til opgøret her. Selvoum Saints nok var marginalt bedst i det opgør, fik Watford dog alligevel ét point med, og var de ikke blevet snydt for straffespark og rødt kort til Southampton tidligt i kampen, kunne opgøret have set helt anderledes ud.

Liverpool fortsatte deres imponerende sæsonstart, og det, der nok imponerer mest, er, hvor professionelt de vinder kampene denne sæson i forhold til sidste sæson. Sidste sæson gjaldt det om at presse aggressivt og score så mange mål som muligt, og det ville normalt være en lækkerbisken med en kamp mod ligaens svageste defensiv. Man var da også dominerende og vandt fortjent mod Fulham, men på bundlinjen står der efter opgøret "kun" 2-0 til Liverpool på hjemmebane, og det viser noget om, at man også er i stand til at forsvare sejre.

Som nævnt har Watford Capoue klar her, mens man til gengæld må undvære kreative Hughes på den offensive midtbane. Her er man dog godt besat med mange dygtige spillere, så det er ikke sikkert, det får en negativ betydning. Liverpool kan til gengæld glæde sig over at være nogenlunde skadesfri, omend man har en smule tvivl om anfører Henderson, der har været ude de seneste kampe, mens langtidsskadede Oxlade-Chamberlain nærmer sig at være klar til at deltage i træning igen.

Watford - Liverpool: Watford får flest kort til odds 1,95 hos Danske Spil

Kort og godt så er Watford det mandskab, der har høstet næstflest advarsler i indeværende sæson, mens Liverpool er det hold, der har hentet klart færrest. Liverpool er meget på bolden, er hurtige på fødderne og generelt gode til at spille tålmodigt samtidig med tempo i afleveringer og bevægelser. Watford er til gengæld ganske aggressive i deres spil, og foretrækker at gå hårdt til modstanderne på hele banen.

West Ham - Manchester City

Spilles lørdag d. 24/11 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

West Ham spillede i seneste runde en udmærket kamp, men endte alligevel med at stå tilbage med kun et point mod Huddersfield. Det er bestemt ikke godt nok, for et hold der satser på at være med i toppen, og sæsonstarten har da heller ikke kastet de points af sig, man kunne håbe. London-klubben kan trøste sig med, at man har mødt mange af topholdene, og at man efter kampen her kan se frem til et noget nemmere kampprogram, hvor det bør være muligt at hente points.

Defensiven hos West Ham ser efterhånden stabil ud, og offensivt har man flere strenge at spille på. Når de alle rammer dagen på samme tid, sprudler de og leverer fremragende fodbold med masser chancer, som vi så det for to runder siden mod Burnley. Man er dog stadig plaget af, at man for ofte har flere af de offensive folk, der falder ud, og så bliver det hele for individuelt præget.

West Ham kan dog glæde sig over at have anfører Noble tilbage på holdet og kan således gå tilbage til den tremandsmidtbane, der har vist sig særdeles solid for dem. Det gør også, at tabet af Snodgrass, der har karantæne, ikke føles så voldsomt.

Manchester City behøver efterhånden ikke den store intro. De spadserer fra sejr til sejr i overbevisende stil, og senest gik det ud over lokalrivalerne fra Manchester United, som man slog 3-1. Det bringer nu holdet op på fire sejre i træk, 10 sejre i alt i sæsonens 12 kampe, og de er stadig ubesejrede med en imponerende målscore på 36-5. Det er i særdeleshed svært at se, hvad West Ham i tvivlsom formkurve skal stille op.

West Ham kan bruge det positivt til deres fordel, at City fortsat mangler stjernen De Bruyne, der er langtidsskadet, og at man i landskampspausen også fik afløseren for De Bruyne - Bernardo Silva - skadet. Det fjerner en smule kreativitet fra holdet, men da man stadig har stjerner som Sterling, Aguero, Silva, Mahrez og Sane til rådighed, er det ikke sikkert, det gør ret meget for styrkeforholdet.

West Ham - Manchester City: Arnautovic får kort til odds 5,50 hos Betfair Sportsbook

Arnautovic er en temperamentsfuld spiller, der særligt har det med at være overtændt og blive frustreret i kampe, hvor mange ting går imod ham og holdet. I dette opgør vil City forventeligt være meget på bolden, og hvis West Ham kommer sikkert bagud, kan østrigeren hurtigt komme til at sparke en spiller ned.

Tottenham - Chelsea

Spilles lørdag d. 24/11 kl. 18:30. Se mere info i vores matchcenter.

London-derby på Wembley mellem to stærke, offensive tophold. Yderligere præsentation behøves næsten ikke i forhold til at glæde sig til dette opgør. Tottenham har ikke været sprudlende denne sæson, men resultatmæssigt har man været stabile. Omvendt har Chelsea ry for at være sprudlende denne sæson og levere underholdene spil og gode resultater, men kigger man på de seneste fem kampe har Tottenham faktisk hentet 12 points (kun tabt til Manchester City), mens Chelsea har hentet 11 points og senest tabte points til Everton.

Der er dog ingen tvivl om, at Chelseas offensive spil flyder mere end Tottenhams, der har været præget af mange skader til forskellige bærende, offensive spillere her i sæsonstarten.

Til dette opgør er det særlig interessant, at Tottenham forventeligt har mange fravær - særligt i defensiven, hvor man må undvære faste Vertonghen, Sanchez, Rose og Dembele. Det giver store udfordringer, da unge Foyth ofte har set usikker ud, og det lyder som opskriften på en underholdene affære mod et Chelsea-mandskab, der kan stille stærkt, og som er offensivt sprudlende.

Tottenham - Chelsea: Over 2,5 mål til odds 1,76 hos Nordicbet

Tottenham har vigtige defensive fravær, og reserverne har ikke imponeret. Begge mandskaber har stærke offensiver og foretrækker at spille i højt tempo, så det kan blive en særdeles underholdene kamp.

Læs den fulde ekspertanalyse her.

Bournemouth - Arsenal

Spilles søndag d. 25/11 kl. 14:30. Se mere info i vores matchcenter.

Man havde nok ikke forventet dette scenarie inden starten af denne sæson, men denne rundes opgør mellem Bournemouth og Arsenal er faktisk en vaskeægte topkamp. Arsenal er placeret på fempladsen i ligaen, mens Bournemouth ligger lige under som nummer seks.

Bournemouth spillede seneste mod et formsvagt Newcastle-mandskab, men måtte alligevel se sig slået med 2-1 i en kamp, hvor Cherries generelt havde det svært. Man er gode til at skabe chancer, men Newcastle havde fundet opskriften til, hvordan sydkyst-holdet kunne angribes, og producerede rigeligt chancer til at fortjene sejren. Med det nederlag står Bournemouth nu noteret for to tabte kampe i træk, hvilket bestemt ikke er en positiv indgang til dette opgør.

Arsenal står på modsatte side af kridstregen, men kommer heller ikke til kampen med den bedste form. Man var ellers inde i en rigtig flot stime med et hav af sejre, men senest er man gået lidt i stå og har spillet 3 uafgjorte i træk. Hvis man fortsat vil spille med om Champions League-placeringer skal man til at have gang i flere points - særligt mod svagere modstandere. At man fik 1-1 mod Wolves i seneste opgør er ikke så skræmmende i sig selv, men mere at man ikke fik gang i sit gode spil, og at man faktisk tillod Wolves chancer nok til at de burde have vundet kampen.

Til opgøret her skal Bournemouth finde et alternativ til deres ellers kontinuerligt stærke favoritopstilling, idet midtbaneslideren Lerma er ude med skade. Det er også tilfældet for backen Smith, mens der fortsat er tvivl om angriber King. Målmand Begovic har også døjet på det seneste med en skade i tommelfingeren, men forventes at blive klar til kampen.

For Arsenal ser det udmærket ud ift. trupnyt, idet man har haft tvivl om Aubameyang, Lacazette og Monreal, men de ser alle ud til at blive klar til opgøret, og således kan man stille i stærkeste formation.

Bournemouth - Arsenal: X til odds 4,00 hos Betfair Sportsbook (nu odds 3,95 hos Unibet)

Begge hold ligger fint til i toppen og har vist flot niveau i sæsonen. Bournemouth er ikke helt så offensive som tidligere sæsoner, og det har givet pote, at man er blevet bedre på omstillinger og mere solide i defensiven. Det kan blive svært for Arsenal at åbne et stærkt hjemmehold. Begge hold har kvaliteter til at kunne lukke af, men samtidig kan begge hold skabe fine chancer, når de presser på, så selv om et hold skulle komme foran, er det forventeligt, at modstanderen kan skabe et pres, der bringer dem tilbage i kampen.

Wolverhampton - Huddersfield

Spilles søndag d. 25/11 kl. 14:30. Se mere info i vores matchcenter.

Wolves spillede - som nævnt - mod Arsenal senest og leverede en rigtig fin indsats. Man skabte store nok chancer til, at man burde have vundet kampen, men den sidste effektivitet manglede og så endte man med et enkelt point. Efter en periode med tre nederlag i træk, må det dog være rart for holdet at have fået points, og endnu vigtigere fik man gang i det gode spil igen.

Gæsterne fra Huddersfield lykkedes med at få et point imod West Ham senest, og selvom man var pressede i store dele af kampen, må det give selvtillid, at man på det seneste har fået en sejr og en uafgjort. Man har dog endnu ikke vundet på udebane, og derfor kan netop en tur til Molineaux virke særdeles skræmmende.

Hjemmeholdet har været forskånet for fravær i sæsonen indtil videre, men til denne runde må man undvære den faste højreback Jonny, der er ude med skade. Derudover har man lille tvivl om Doherty, men han forventes at blive klar til opgøret efter en hovedskade.

I defensiven skal Huddersfield også finde ud af, hvad de vil gøre. Danske Mathias Jørgensen hentede nemlig sæsonens femte gule kort i seneste runde, og han har dermed karantæne her. Derudover mangler man backen Lowe, der er ude med en skade, og det er ikke utænkeligt, at det får manager Wagner til at gå over til et firemandsforsvar i stedet for de fem mand, man ofte har spillet med.

Wolverhampton - Huddersfield: Under 10,5 hjørnespark til odds 1,81 hos Unibet

Dette tip er et ganske simpelt, næsten udelukkende statistisk spil. Kort og godt så spiller begge hold normalt hjørnesparksfattige kampe. Efter de første 12 runder har begge hold hver især blot haft fire opgør, der er gået over linjen.

Wolves er meget tålmodige og forholdsvis langsomme, når de får initiativ, som kan forventes i denne kamp, mens Huddersfield står defensivt, men alligevel med en bagkæde, der ikke lader sig presse så langt tilbage, at der er stor risiko for mange hjørnespark. I en kamp med forventet lavt tempo og få målchancer bør linjen for hjørnespark umiddelbart være lavere end den nuværende udbudte.

Læs den fulde ekspertanalyse her.

Burnley - Newcastle

Spilles mandag d. 26/11 kl. 21:00. Se mere info i vores matchcenter.

Der er næppe mange kampe i ligaen, der lyder mere kedelige end dette matchup - men det kan ind imellem overraske positivt. Det bliver en kamp mellem to mandskaber, der faktisk helst ønsker ikke at have bolden, og som hellere vil lade modstanderen tage initiativet og så selv satse på dødbolde eller omstillinger. Det kan blive interessant, for hvad sker der, når et af mandskaberne - eller begge to - er tvunget til at bevæge sig frem på banen og trods alt forsøge at få noget spil i gang på modstanderens tredjedel af banen?

Burnley har blot vundet to af deres 12 kampe denne sæson, og i forhold til hvad man satser på, så har man lukket ganske mange mål ind denne sæson. Man har da også været plaget af fravær, en start der bød på Europa League, og generelt har der været mere turbulens, end man er vant til. Seneste runde bød dog på noget positivt, da det lykkedes for Dyce's tropper at redde 0-0 mod Leicester. Man var ganske vist pressede det meste af kampen og Leicester var utrolig uskarpe, men ikke desto mindre blev der sat et point på kontoen.

Newcastle har efterhånden fået vendt en rigtig skidt sæsonstart til noget positivt momentum med to sejre i træk de seneste runder. Senest gik det ud over et ellers formstærkt Bournemouth-mandskab. Her var det særligt bemærkelsesværdigt, at Newcastle mod et ellers solidt forsvar formåede at skabe gode chancer og fuldt ud fortjente sejren. Kan man tage noget fra den præstation med ind til opgøret her, så kan Rafa Benitez måske stå med tre sejre på stribe efter den sene mandagskamp.

Til opgøret her er Burnley ramt af en del fravær, idet Ward og Gibson (begge forsvarsspillere) er ude, mens også den faste forsvarsspiller Tarkowski er tvivlsom, efter han har været gennem en operation for brok. Derudover har man haft tvivl om Gudmundsson og Defour, der dog skulle være kommet sig helt over skader.

Fravær i forsvaret er bestemt også noget, Newcastle kender til, idet man på det seneste har haft det meste af bagkæden skadet på skift og nogle gange på samme tid. Lejeune er fortsat ude, men man har forhåbninger om, at anfører Lascelles og midtbanekreatøren Shelvey kan nå at blive klar, og i så fald vil man bestemt stå stærkere end på det seneste.

Burnley - Newcastle: Rondon scorer på hovedstød til odds 9,00 hos Danske Spil

Rondon fik chancen fra start i seneste kamp og betalte med det samme tilbage med en fremragende præstation og to mål. Det var helt tydeligt i hele kampen, hvad Newcastles plan var: Bolden hurtigt ud på kanten, og med det samme slog man indlæg ind mod den stærke frontmand. Burnley stiller sig ofte meget dybt, og det vil give ekstra gode muligheder for Newcastle til at slå indlæg ind i feltet, og her skal venezueleren ikke have meget plads, før han sender bolden i nettet med pandebrasken.

Tips og resultater fra sidste runde

Kamp: Spilforslag: Odds: Resultat:
Cardiff - Brighton 1 2,65 Vundet
Huddersfield - West Ham 2 2,32 Tabt
Leicester - Burnley Under 1,0 mål i 1. halvleg 1,975 Vundet
Newcastle - Bournemouth 2 2,70 Tabt
Southampton - Watford 2 3,10 Tabt
Crystal Palace - Tottenham Tottenham -0,5 hjørnespark 1,875 Tabt
Liverpool - Fulham Liverpool vinder til 0 1,81 Vundet
Chelsea - Everton Begge hold scorer 1,80 Tabt
Arsenal - Wolverhampton 1 1,61 Tabt
Manchester City - Manchester United Man United -0,5 kort 1,75 Tabt


Samlet for ugen: -3,565 units

Samlet statistik for ugedebatternes spilforslag

Hitrate: 69 af 134
Units: +3,755
Tbp: 103 %