Premier Leagues førerhold fra Manchester City møder rivalerne fra Manchester United søndag, og det er hjemmeholdet fra City, der er store favoritter til at tage alle tre point i Manchester-rivalopgøret.

Søndag er der atter dømt Manchester-derby, og med sidste sæsons guld- og sølvvindere er der på papiret langt op til en meget jævnbyrdig kamp. Men modsat sidste sæson så er der langt mellem de to hold i tabellen, hvor City igen er på vej mod et mesterskab, mens United roder rundt på en 9. plads og i perioder blot ligner et middelmådigt hold.

1X2 odds, Manchester City - Manchester United, Søn. 11. nov. 2018 kl. 17:30

Manchester City

Uafgjort

Manchester United

Trods svingende præstationer kommer Mourinhos mandskab til kampen uden liganederlag i de seneste fire kampe, hvor de har hentet 10 point og formindsket forspringet op til toppen af ligaen. I samme periode har især Anthony Martial været et lyspunkt, og franskmanden har scoret i samtlige af disse kampe - i 2-2-kampen mod Chelsea scorede han endda to mål.

Også Manchester City kommer i storform, hvor de endnu ikke har tabt en kamp, og på hjemmebane har de vundet alt i den hjemlige liga med en imponerende målscore på 24-3 i seks kampe. Hos værterne er det til gengæld svært at pege på et lyspunkt, da det meste af holdet har sprudlet.

Nye kunder får forhøjet gevinst på kampen + indbetalingsbonus
888sport

  • Klik her og opret dig hos 888sport

  • Foretag en indbetaling og brug bonuskoden 100BONUS, hvis du vil modtage en velkomstbonus på 100 % op til 1.000 kroner på den første indbetaling.
  • Placér dit allerførste væddemål på præcis 50 kroner på vinderen af kampen mellem Manchester City - Manchester United
  • Dit væddemål skal enten være på, at City eller United vinder. Vinder du på dit væddemål, får du 300 kroner igen, hvis Manchester City vinder, og 2.550 kroner igen, hvis Manchester United vinder - uanset hvad det normale odds er. Pengene udbetales som bonus.
  • Bonus skal omsættes mindst 10 gange til mindst odds 1,50.
  • Kampagnen udløber den 11. november klokken 17:30.
  • Regler og vilkår gælder.

Opret dig her og benyt dig af tilbuddet

Godt udgangspunkt fra Champions League

Onsdag var begge klubber i aktion i Champions League, og mens Man. City havde en på papiret nem kamp hjemme mod Shakhtar, så var Man. Utd. store underdogs i Torino mod Ronaldo & Co.

Onsdagens resultater gav dog begge hold et godt selvtillidsboost. Manchester City udraderede Shakhtar med hele 6-0, hvor blandt andet Gabriel Jesus scorede et hattrick, men alligevel bliver kampen måske mest husket for det meget komiske straffespark, som Sterling fremtvang.

I Torino kom Juventus forventet foran på et mål af Ronaldo, men sidst i kampen viste Mourinhos tropper stor moral, da de på fem minutter vendte 0-1 til 2-1, og nu står de med et rigtig godt udgangspunkt i gruppespillet, og selvtilliden bør have fået et stort løft.

 ​​​​

Manchester City har været bedst - på alle parametre

Udover at føre Premier League med to point ned til Chelsea og Liverpool, så er Manchester City også det mest scorende hold med 33 mål eller tre mål pr. kamp. De mange mål er kommet fra mange af deres offensive stjerner, og med syv mål er Agüero blandt rækkens topscorere.

I den anden ende af banen er City også ligaens bedste, da deres blot fire indkasseret mål er færrest af alle, og med syv clean sheets i 11 kampe har intet hold scoret mere end ét mål mod de lyseblå.

Derby giver tætte kampe

Disse store derbies har det med at leve sit eget liv uden at skele til hverken ligaplaceringer eller formkurver, og selvom Manchester City på papiret er meget store favoritter, så kan dette sagtens blive et meget tæt og intenst opgør.

Ser man på historikken, så er de seneste syv indbyrdes kampe endt enten uafgjort eller med en étmålssejr til et af holdene, og med tre sejre mod so så er De Røde Djævle fra Manchester United foran på den front. Årets første indbyrdes opgør endte tilbage i april til en udesejr på selvsamme bane, da United vendt 0-2 til 3-2 så måske gæsterne har det mentale overtag inden kampen. 

For debat om kampen og rundens andre kampe, så se Thomas Schyths optaktsartikel til Premier League.

Manchester City - Manchester United