En yderst begivenhedsrig spillerunde blev overstået i weekenden, hvor der er rigeligt at se tilbage på. Desværre også et solidt minus for spilforslagene fra Thomas Schyth, der forsøger at vende skuden i denne artikel, der tager samtlige midtugekampe under lup.

En begivenhedsrig weekend er nået til vejs ende, og der var masser at holde øje med.

Tottenham spillede sig formentlig ud af mesterskabskampen med et nederlag til Burnley - i en kamp hvor stjernen Harry Kane ellers vendte tilbage fra skade.

Manchester United spillede et flot rivalopgør mod Liverpool, men kampen blev skæmmet af fire skadede spillere i 1. halvleg der alle måtte udskiftes. For Man U var det værst, da de måtte bruge alle tre udskiftninger allerede inden pausen, mens Rashford måtte kæmpe sig gennem de 90 minutter med en skade.

I Carabao Cuppen blev der spillet finale, hvor Chelsea holdt Manchester City fra fadet og fik 0-0. City vandt sæsonens første trofæ da de var skarpest i straffesparkskonkurrencen, men kampen huskes efterfølgende kun for, at Chelsea manager Sarri ville skifte målmand Kepa ud i ekstratiden. Det var den unge, spanske keeper ikke enig i, og selvom hans nummer kom op på tavlen, nægtede han at lade sig udskifte, hvilket fik Sarri til at eksplodere i vrede.

Derudover fik vi endnu en trænerfyring at se, idet Leicesters nederlag til Crystal Palace blev for meget for bestyrelsen, der fyrede franske Puel.

Efter en begivenhedsrig spillerunde, hvor vi fik endnu en trænerfyring, er det oplagt at kigge tilbage på et forslag fra en af de tidligere optaktsartikler. Leicester har nemlig ikke haft det nemt under Puel, og han endte med at blive fyret søndag. Det har også haft betydning for oddsene på holdet.

I artiklen fra d. 28. januar blev der foreslået at spille Leicester til at ende udenfor top 10 til odds 2,50, med en forventning om at man efter nogle uger kunne trade profitabelt ud. Det er nu tilfældet, eftersom man kan hente odds 2,50 hos Bet365*, for at holdet ender i top 10.

Med en sådan succes er det oplagt at kigge mod endnu et fornuftigt sæsonspil, hvis man er til den slags, da Unibet* er ude med et attraktivt odds. Der kan dog ikke laves en ekspertanalyse af tippet, da der ikke er øvrige bookmakere med odds på spillet.

Chelsea - Tottenham bedste slutplacering: Tottenham til odds 1,85 hos Unibet

Unibet har lagt oddset (med lav tbp) på en 50/50 duel mellem holdene, hvilket jeg har svært ved at se.

Hos hele markedet er Tottenham store favoritter til at ende i top 4, mens Chelsea efter deres seneste resultater er favoritter til at ende udenfor top 4.

Tottenham har pt. 10 points mere end Chelsea (der dog har en kamp i hånden).

Chelseas fordel kan ligge i, at man udover kampen mod Spurs i midtugen blot mangler at møde Liverpool og Manchester United fra top 6, mens Tottenham mangler at møde Liverpool, Manchester City og Arsenal. Tottenhams slutprogram ser derfor en smule sværere ud end Chelsea, men 10 points er alligevel meget at skulle hente.

Udover nævnte ting skal man have med, at Chelsea emmer af interne problemer, hvilket blev tydeliggjort i liga cup-finalen, og alt i alt synes jeg, der er rigtig flot værdi i dette spil.  Jeg har ca. 60-40 i Tottenham-favør, og det giver en betvalue på 111 %.

Note: Der er ofte små limits på disse markeder, og det er lang tid at binde en indsats på et sæsonspil til så lavt odds. Spiltippet her kommer ikke til at tælle med i oversigten for Premier League-artiklerne.

Cardiff - Everton

Spilles tirsdag d. 26/02 kl. 20:45. Se mere info i vores matchcenter.

Det taler for Cardiff:

  • Cardiff er klart bedst på hjemmebane i Wales, hvor man har hentet 17 af sæsonens 25 points.
  • Everton er i skidt form. Man har tabt de seneste fire kampe i ligaen, og præstationerne har været ganske svage.
  • Holdets kreative stjerne, Camarasa, bør kunne nå at blive klar til opgøret her efter skadespause, mens Everton har forsvarer Zouma i karantæne og tvivl om reserven Mina.

Det taler for Everton:

  • Everton vandt det omvendte opgør sikkert med 1-0 i en kamp, de dominerede.
  • Everton har haft 17 dages pause siden seneste kamp, mens Cardiff blot har fire dage siden seneste opgør.
  • Cardiff fik i weekenden røvfuld af Watford, der vandt hele 1-5. Resultatet dækker over, at Watford var enormt effektive, men må stadig ramme holdet på selvtilliden.

Oddstanker:

Markedet åbnede med en hovedlinje på +0,25 med odds 2,01 - 1,90 og har ikke rigtig bevæget sig siden. Den primære årsag til oddsstigning kan være, at tbp fra markedet er steget her tættere på kampen, så oddset nu er 2,07-1,87.

Evertons udekampe mod lignende modstandere har bl.a. være mod Huddersfield og Brighton, der begge lukkede i samme linje og udeodds på henholdsvis 1,92 og 2,06.

For Cardiffs vedkommende er det interessant at se deres hjemmekampe mod sammenlignelige modstandere. Mod Watford, Bournemouth og Wolves er man alle gange lukket i +0,25 linjen, men senest mod Watford var oddset 1,83-2,11. Af samme grund kan det se lidt mærkeligt ud, at oddset på Cardiff til dette opgør skal være så meget højere, da Everton i deres nuværende form er ringere end Watford.

Cardiff - Everton: Cardiff +0,25 til odds 2,07 hos Bet365 (nu 2,11)

Cardiff er normalt gode hjemme, mens Everton blot har vundet tre udekampe i sæsonen. Everton har desuden fravær og en ringere form end Cardiff, og markedet virker til at overvurdere Evertons styrke i forhold til lignende klubber.

Læs den fulde ekspertanalyse her.

Huddersfield - Wolverhampton

Spilles tirsdag d. 26/02 kl. 20:45. Se mere info i vores matchcenter.

Det taler for Huddersfield:

  • Det var ganske vidst med en anden manager, men i det omvendte opgør vandt Huddersfield 2-0 i et meget lige opgør.
  • Huddersfields form med fire nederlag under Siewert snyder lidt, da betingelserne har været svære. Man har mødt to tophold og fik et tidligt rødt kort senest mod Newcastle.
  • Huddersfield vil forventeligt overlade initiativet til Wolverhampton, der har det bedst med at spille på omstillinger.

Det taler for Wolverhampton:

  • Huddersfield er nu oppe på 15 kampe i træk uden sejr, hvoraf man har tabt de 14. Formen er mildest talt ringe.
  • Omvendt er Wolves i fin form med flotte præstationer og otte kampe uden nederlag, hvoraf fem er sejre.
  • Huddersfield skal jagte sejre nu i kampen mod nedrykning og kan ikke bruge uafgjort. Det kan få dem længere frem på banen (som man også så i starten mod Newcastle), og det bør Wolves kunne udnytte ift. omstillinger.

Oddstanker:

Markedet åbnede med en hovedlinje på +0,5 med odds 1,85 - 2,05 d. 10 februar. Siden har odds ændret sig til et stort fald på udeholdet, så nuværende odds hedder 2,10 - 1,83.

Den største udvikling i oddset skete i løbet af weekenden, hvor begge hold spillede, og er formentlig en reaktion på, at Huddersfield tabte endnu en bundkamp og fik en mand udvist, mens Wolves leverede en fin præstation mod en stærk modstander. Jeg synes dog ikke, opgørene i weekenden viste ret meget om holdenes styrker, da Wolves-kampen blev ødelagt af tre straffespark, mens Huddersfield fik en mand smidt ud tidligt. Er der dermed tale om en unødvendig overreaktion fra markedet?

Af sammenlignelige opgør kan man nævne Huddersfields forrige kamp, som var mod Arsenal. Her lukkede man i linjen +0,75 med et fald på Huddersfield. Wolves er ikke samme niveau som Arsenal, men de er ikke meget langt derfra, og derfor kan der måske på trods af et fald fortsat være værdi på udeholdet?

Ift. odds er det desuden bemærkelsesværdigt, at oddset for over 2,5 mål er i 2,54 i skrivende stund. Begge mandskaber er blevet mere offensivt indstillede end i starten af sæsonen, hvor de mødtes, og samme linje lukkede i 2,38.

Huddersfield - Wolverhampton: Over 2,0 mål til odds 1,85 hos Bethard (nu hos Bet365)

Huddersfield er pressede til at gå frem på banen, og senest så man, hvordan Newcastle udnyttede det til store kontrachancer (også inden Huddersfield's røde kort). Wolves er særdeles stærke på omstillinger, og det kan blive et opgør, der bølger meget frem og tilbage.

Leicester - Brighton

Spilles tirsdag d. 26/02 kl. 20:45. Se mere info i vores matchcenter.

Det taler for Leicester:

  • Brighton er normalt ikke stærke på udebane, og man har tabt ni af sæsonens 13 kampe væk hjemmefra.
  • Leicester leverede en fin præstation i starten af seneste kamp mod Palace, og kan man videreføre det her, kan man godt sætte Brighton under pres.
  • Brighton har nogle ganske tunge midterforsvarere, og det kan Leicester udnytte, da de har flere hurtige og bevægelige angribere.

Det taler for Brighton:

  • Leicester fyrede søndag manager Puel, og det er næppe en god optakt til et opgør så kort efter.
  • Brighton har haft 10 dages pause siden seneste kamp, mens Leicester blot har haft tre dage.
  • Brighton havde mange tvivlsomme spillere til seneste kamp, men de forventes alle at blive helt klar til opgøret her.

Oddstanker:

Markedet åbnede med en hovedlinje på -0,75 med odds 2,06 - 1,85 og har siden rykket sig til Brightons fordel, så linjen nu er -0,5.

Grunden til oddsudviklingen skal formentlig findes i Leicesters nederlag til Tottenham og Crystal Palace i mellemtiden, samt rygter om at stemningen ikke skulle være god på holdet. Sidsen fyringen af Puel er der dog ikke sket ændring i oddset, omend det må være en faktor, der betyder noget?

Af sammenlignelige opgør kan man tage et kig på Leicester-Southampton, der lukkede i -0,5-linjen med odds 1,96 - 1,97. Southampton (under Hasenhüttl) vurderer jeg som en lille smule stærkere end Brighton, så de nuværende 2,03 på dem på samme linje kan måske godt være interessante, når man kigger på omstændighederne i Leicester i øjeblikket.

Leicester - Brighton: Brighton +0,5 til odds 2,01 hos Bethard (nu 1,98)

Leicester er i skidt form og fremstår bedst mod holdene fra den øverste halvdel af ligaen. Leicester fyrede desuden for nylig manager Puel, men hvilken reaktion skaber det til opgøret her, og kan en ny manager nå at gøre noget som helst på så kort tid?

Brighton ser til gengæld solide ud i deres spil, som er indgroet, og så har de haft længere tid til at forberede sig end dagens modstandere.

Newcastle - Burnley

Spilles tirsdag d. 26/02 kl. 21:00. Se mere info i vores matchcenter.

Det taler for Newcastle:

  • Newcastle leverede en fin præstation senest mod Huddersfield, hvor det særligt var interessant at se nyindkøbte Almiron, der skabte en masse chancer for holdet.
  • Newcastle vandt det omvendte opgør i en kamp, hvor man skabte de klart bedste chancer.
  • Burnleys stærkeste våben er deres enorme fysik og fight, men på disse parametre bør Newcastle til fulde matche dem.

Det taler for Burnley:

  • Burnley må være fulde af selvtillid, efter de leverede en flot præstation mod Tottenham senest og vandt 2-1.
  • Burnley har det sidste lange stykke tid lignet sig selv fra sidste sæson, hvor man skaffede en 7. plads. Man er nu ubesejret i de seneste otte ligakampe.
  • Burnley vil formentlig overlade initiativet til Newcastle, der normalt er bedst, når de kan få lov at stå defensivt og kompakt.

Oddstanker:

Markedet åbnede med en hovedlinje på -0,25 med odds 2,03 - 1,90. Siden er oddset faldet en del på Newcastle så linjen nu er -0,5 med odds 2,12 - 1,83. 

Den største udvikling i odds kom kort efter åbning, og det kan tyde på, at det ikke har været nødvendigt med store summer for at rykke linjen på det tidspunkt. 

Af sammenlignelige opgør kan man kigge mod Newcastle's hjemmekampe tidligere i sæsonen mod Cardiff og Fulham. I de kampe lukkede -0,5-linjen i henholdsvis 1,81 og 1,67 for udeholdene, og da jeg vurderer Burnley i deres nuværende form som styrkemæssigt stærkere end de førstnævnte, kan vi sagtens have et fint odds på Clarets her.

Det trækker til gengæld den anden vej, at da Burnley i starten af februar mødte Brighton ude, lukkede oddset på Burnley i samme linje med 1,89. Newcastle er ikke et dårligere hold end Brighton, så derfor kan nuværende odds måske retfærdiggøres.

Newcastle - Burnley: Burnley +0,25 til odds 2,14 hos Unibet (nu 2,11 hos Nordicbet)

Burnley er i fantastisk form for tiden, og kan tvinge hjemmeholdet til at benytte en taktik, de normalt ikke foretrækker. Oddset virker desuden en smule højt på Clarets i forhold til sammenlignelige opgør.

Læs den fulde ekspertanalyse her.

Arsenal - Bournemouth

Spilles onsdag d. 27/02 kl. 20:45. Se mere info i vores matchcenter.

Det taler for Arsenal:

  • Arsenal har ikke set gode ud på udebane, men hjemme på Emirates er man 11-2-1 og ligaens 3. bedste hjemmehold (a point med Liverpool på 2. pladsen).
  • Bournemouth har ofte problemer mod tophold. Denne sæson har man mod Big Six tabt otte af ni opgør mod de store med en samlet målscore på 8 - 25.
  • Fraværssituationen for Bournemouth er skidt. De må fortsat undvære de offensive stjerner Brooks og Wilson, den faste forsvarer Cook, og nu er midtbaneslideren Lerma i karantæne.

Det taler for Bournemouth:

  • Arsenal har et North London Derby i kommende weekend og kan finde på at rotere spillere her for at have alle mand klar.
  • Arsenal vil gerne spille offensivt under Emery, og det passer umiddelbart Bournemouth fint at spille på omstillinger.
  • Hos Cherries har Fraser været forrygende på venstrekanten, og det kan blive et problem for Arsenal, der har den faste back Bellerin skadet og tvivl om reserverne Maitland-Niles og Lichtsteiner.

Oddstanker:

Markedet åbnede med en hovedlinje på -1,25 med odds 1,95 - 1,98. Der har siden været en lille stigning i oddset på Arsenal til 2,00, men ikke noget af betydning.

Af lignende opgør kan man sagtens kigge mod Arsenals seneste kamp mod Southampton. Saints er nemlig tæt med Bournemouth i niveau, og her er det interessant, at linjen -1,25 lukkede i 2,33 på Arsenal. Selv hvis man justerer lidt for skaderne til Bournemouth, kunne det se ud, som om oddset enten ikke var korrekt mod Southampton, eller at det er for lavt på Arsenal nu.

Kigger man på Bournemouth's udekampe, kan der sammenlignes med opgøret mod Manchester United, da De Røde Djævle og Gunners godt kan sammenlignes i niveau. Her lukkede -1,25-linjen i 1,83 for United, og det kan derfor se ud, som om oddset på Arsenal mod Southampton ganske enkelt var for højt.

Arsenal - Bournemouth: Arsenal -1,5 til odds 2,23 hos Bethard (nu 2,19)

Arsenal ser skræmmende ud på hjemmebane, mens Bournemouth ofte har det rigtig svært mod top 6. Derudover er Cherries ikke et prangende udehold generelt, med 3-0-10 i sæsonen. Fravær taler også til Arsenals fordel, og således kan der måske godt være en smule værdi at hente på hjemmeholdet.

Southampton - Fulham

Spilles onsdag d. 27/02 kl. 20:45. Se mere info i vores matchcenter.

Det taler for Southampton:

  • På trods af nederlag leverede Saints faktisk en flot start mod Arsenal i weekenden, hvor man burde have bragt sig foran.
  • Anfører for Fulham - Cairney - har udtalt, at stemningen ikke er god i truppen, og man endte med ikke at lave planlagt teambuilding i kamppausen, da forsikringen var for høj.
  • Fulham er sæsonens ringeste udehold med 0-2-12 i deres kampe væk fra Craven Cottage.

Det taler for Fulham:

  • Southampton har været enormt ustabile på det seneste, og har ofte fået point i kampe, hvor de var udspillede, og samtidig tabt kampe, de har domineret.
  • Southampton foretrækker at komme frem på banen, og det kan Fulham udnytte, da de er skarpe på omstillinger.
  • Fulham vandt det omvendte opgør 3-2 og må gå ind til kampen med tro på, at det kan lade sig gøre at vinde.

Oddstanker:

Markedet åbnede med en hovedlinje på -0,5 med odds 1,90 - 2,01 og der har ikke været den store udvikling siden. Således er oddsene placeret i ca. samme niveau nu.

Af sammenlignelige opgør er det oplagt at kigge mod Southampton - Cardiff i forrige spillerunde. Cardiff er ca. samme niveau og spillestil som Fulham, og her endte linjen -0,5 i 1,85 - 2,08.

Southampton - Fulham: 1 til odds 1,95 hos Betfair Sportsbook (nu 1,93 hos Unibet)

Fulham har set enormt svage ud på udebane, og deres bedste præstationer er da også i den seneste tid kommet hjemme på Craven Cottage. Moralen virker ikke høj i truppen, og i forhold til sammenlignelige opgør burde oddset her være lavere på hjemmesejren.

Læs den fulde ekspertanalyse her.

Chelsea - Tottenham

Spilles onsdag d. 27/02 kl. 21:00. Se mere info i vores matchcenter.

Det taler for Chelsea:

  • Chelsea spillede liga cup-finale mod Manchester City i weekenden, hvor man leverede en rigtig stærk, defensiv indsats og holdt Manchester City fra store chancer.
  • På hjemmebane har Chelsea endnu ikke tabt til et af de øvrige hold fra Big Six. Sejre over City og Arsenal og uafgjort mod Liverpool og Manchester United.
  • Tottenham har kun lige fået topscorer Kane tilbage fra skade. Mon han er helt fit og i normal rytme?

Det taler for Tottenham:

  • Holdene har mødtes tre gange i sæsonen allerede (to gange i ligacuppen), og to af disse tre opgør har Spurs vundet.
  • Tottenham er ligaens bedste udehold - måske fordi de ikke har en decideret hjemmebane og derfor er mere vant til at spille i fremmede omgivelser.
  • I liga cup-finalen i weekenden så det ud, som om Chelseas interne problemer brød ud i lys lue, da Kepa nægtede at lade sig skifte ud til manager Sarris tydelige og voldsomme frustration. Det så ikke ud, som om der var meget opbakning til manageren fra øvrige spillere eller stab.

Oddstanker:

Markedet åbnede med en hovedlinje på -0,25 med odds 1,85 - 2,06. Siden er der sket et markant fald på Tottenham, men det største fald er faktisk sket allerede inden liga-uppens dramatiske afslutning i går. Største fald kom i forbindelse med Tottenhams flotte sejr over Dortmund i Champions League.

Farcen i Chelsea har medført, at markedet har flyttet sig det, der svarer til 2 % på chancevurdering fra Chelsea-sejr til X2. Er det nok, hvis der virkelig er problemer, eller er det for meget, når man ser på, hvor flot en præstation holdet leverede?

De nuværende odds viser, at markedet vurderer Tottenham som værende en smule stærkere end Chelsea (forudsat at man mødtes på neutral grund), hvilket er interessant, fordi det ikke er det styrkeforhold, markedet har vurderet i holdenes tidligere møder i sæsonen. Der har Chelsea oddsmæssigt været vurderet som det stærkeste hold, så hvad skal man gå efter?

Min egen vurdering er, at Tottenham som hold er en smule bedre og har præsteret bedre end Chelsea i sæsonen, men det er ikke voldsomt meget. Derfor synes jeg, de nuværende odds ser rimelig korrekte ud - og så er det jo svært at vurdere, hvor meget de interne problemer hos Chelsea skal flytte.

Chelsea - Tottenham: X til odds 3,50 hos Betfair Sportsbook (nu hos Unibet og Bet365)

Chelsea og Tottenham virker til at være ganske tæt i styrke. Chelseas interne problemer udligner lidt hjemmebanefordelen, og det kan sagtens blive et tæt og intenst opgør.

Crystal Palace - Manchester United

Spilles onsdag d. 27/02 kl. 21:00. Se mere info i vores matchcenter.

Det taler for Crystal Palace:

  • United har store skadesproblemer, efter man i weekenden havde flere bærende spillere, der blev ramt af fravær. Således er der tvivl om Matic, Lingard, Martial, Mata, Herrera og Rashford til opgøret her.
  • Palace er normalt gode, når man møder modstandere, der vil frem på banen, da man så kan slå til med skarpe omstillinger.
  • Palace står solidt og kompakt, og mod den type modstander har United haft svært ved at skabe store chancer, mens man til gengæld selv er sårbar overfor omstillinger.

Det taler for Manchester United:

  • Palace får forventeligt svar på en appel om karantæne til stjernen Zaha, og hvis den dom bliver opretholdt, må de undvære han i opgøret her.
  • United er i rigtig god form, og et uafgjort resultat mod ligaens tophold Liverpool senest må føre endnu mere selvtillid ind i holdet.
  • Palace er uden den vigtige forsvarsspiller Sakho og Wan-Bissaka der begge er skadede. Særligt Sakhos samarbejde med Tomkins kommer man til at savne her.

Oddstanker:

Markedet åbnede med en hovedlinje på +0,5 med odds 1,93 - 1,99. Siden er der sket en markant stigning i oddset på Manchester United, og da den største stigning er kommet i løbet af Uniteds kamp mod Liverpool, kan man forvente, at det er, fordi markedet har taget højde for de nye fravær.

Faktisk har markedet siden kampstart mellem United og Livepool rykket odds svarende til en CV-ændring på 7 % fra United-sejr til 1X. Der er altså en ganske markant ændring, og spørgsmålet er, om der er tale om en overreaktion? For hvad nu hvis Matic og Martial eksempelvis når at blive klar?

Hvis man sammenligner med trupstyrke, kan opgøret her minde om Palace's kamp mod Chelsea i slutningen af december. Her lukkede oddset for +0,5-linjen i 1,76 til Chelsea. Uniteds nuværende styrke ser jeg ikke som langt fra Chelseas daværende, omend man selvfølgelig skal tage højde for de nye fravær. Alligevel synes jeg, det virker som en overreaktion, at man pt. kan få 2,44 på Manchester United-sejr - for man skal huske, at Palace ligeledes har markante fravær.

Crystal Palace - Manchester United: 2 til odds 2,45 hos Nordicbet (nu 2,35 hos Unibet)

Selvom fraværene til Manchester United er markante, virker det alligevel som en overreaktion, når markedet flytter sig så voldsomt. Derudover virker det til, at der ikke helt bliver taget højde for, at Crystal Palace formentlig også må undvære tre af sæsonens allervigtigste spillere, og det kan give værdi på de fraværsramte Røde Djævle.

Læs den fulde ekspertanalyse her.

Liverpool - Watford

Spilles onsdag d. 27/02 kl. 21:00. Se mere info i vores matchcenter.

Det taler for Liverpool:

  • Liverpool dominerede det omvendte opgør tidligere på sæsonen og vandt fortjent 0-3.
  • Liverpool ser enormt stærke ud på Anfield, hvor man er 11-2-0 i sæsonen og dermed eneste ubesejrede hjemmehold.
  • Liverpool er styrkemæssigt en hel del bedre end Watford og har en bredere trup i et presset kampprogram.

Det taler for Watford:

  • Liverpool har et Merseyside-derby i weekenden, og det kan tage en smule fokus fra kampen her.
  • Liverpool forventes at tage initiativ her, og Watfor er dødbringende på omstillinger, som man så senest mod Cardiff.
  • Liverpool må formentlig undvære deres faste angriber Firmino, der blev skadet i seneste kamp mod Manchester United.

Oddstanker:

Markedet åbnede med en hovedlinje på -2,0 med odds 2,05 - 1,86. Siden er der sket en markant stigning på Liverpool, hvor seneste store ryk er kommet efter Liverpools kamp mod Manchester United, og det kan således hænge sammen med holdets svingende form og skade til Firmino. Nuværende linje er således -1,75.

I forhold til sammenlignelige opgør kan man kigge mod Liverpools nylige kampe mod Leicester og Palace, der er også er habile midterhold som Watford, men hvor Hornets dog er en smule stærkere. I de omtalte kampe var linjen ligeledes -1,75, med odds 1,92 og 1,93 for hjemmesejren. Med en svækkelse hos Liverpool i front og et Watford hold med bedre restitution og mere kvalitet end de førnævnte kan man derfor godt argumentere for værdi i en variant på udeholdet.

Liverpool - Watford: Watford +1,5 til odds 2,19 hos Nordicbet (nu 2,08 hos Unibet)

Watford ser solide ud for tiden og har et fint spillemæssigt matchup her, hvor de kan få gang i deres omstillinger. Watford har haft længere tid til restitution, og Liverpool er svækkede i offensiven, og det kan give en fordel til udeholdet, som de får brug for mod et af ligaens stærkeste hjemmehold.

Læs den fulde ekspertanalyse her.

Manchester City - West Ham

Spilles onsdag d. 27/02 kl. 21:00. Se mere info i vores matchcenter.

Det taler for Manchester City:

  • City er ligaens bedste hjemmehold og nærmest urørlige på Etihad. 13 sejre ud af 14 mulige.
  • City er mange klasser over West Ham, der er enormt ustabile i deres niveau.
  • City dominerede det omvendte opgør og vandt uden de store problemer 0-4.

Det taler for West Ham:

  • City fik markante fravær senest i Fernandinho og Laporte. Det er de nok to allervigtigste defensive spillere, holdet har.
  • West Ham fik Lanzini i gang senest efter et års skadespause, og han kan bringe fart, driblinger og kreativitet til holdet.
  • West Ham spillede senest fredag og har god tid til restitution, mens City spillede finale med forlænget spilletid søndag. De kan være ramt på fysikken.

Oddstanker:

Markedet åbnede med en hovedlinje på -2,5 med odds 2,01 - 1,90. Siden har der været en markant ændring til West Hams fordel, så linjen nu er -2,25. Det er dog interessant at se, at dette fald er kommet meget tidligt, og at der ikke er sket det helt vilde med oddset efter skaderne til Laporte og Fernandinho i Citys finalekamp, så måske har markedet ikke taget helt nok højde for dette endnu.

West Ham kan styrkemæssigt placeres nogenlunde på niveau med Crystal Palace, og nuværende linje og odds er da også meget identiske, med da City mødte Palace på hjemmebane. Man kan så argumentere for, at oddset bør favorisere Hammers en smule mere her grundet Citys vigtige skader.

Manchester City - West Ham: Begge hold scorer til odds 2,00 hos Bet365 (nu 2,07 hos Cashpoint)

City er skræmmende i offensiven, og det er tvivlsomt, om West Hams tunge forsvar er i stand til at stoppe dem. Til gengæld har City markante fravær i forsvaret, og det bør give muligheder til West Ham, der er virkelig dygtige på omstillinger.

Læs den fulde ekspertanalyse her.

Tips og resultater fra sidste runde

Kamp: Spilforslag: Odds: Resultat:
Cardiff - Watford Watford +0 1,73 Vundet
West Ham - Fulham Fulham +0,5 2,03 Tabt
Burnley - Tottenham Under 2,5 mål 2,20 Tabt
Bournemouth - Wolverhampton 2 2,65 Tabt
Newcastle - Huddersfield Huddersfield +0,5 2,11 Tabt
Leicester - Crystal Palace Crystal Palace +0,25 2,02 Vundet
Arsenal - Southampton Over 1,5 mål i 2. halvleg 1,84 Tabt
Manchester United - Liverpool 2 2,30 Tabt


Samlet for ugen: -4,25 units

Samlet statistik for ugedebatternes spilforslag

Hitrate: 146 af 296
Units: -2,24
Tbp: 99 %