Der er fodbold i topklasse denne weekend når Chelsea tager imod Arsenal og Barcelona gæster Real Madrid. Vi kigger på hold, odds og målscorere…

Topkamp i London

Ikke nok med at Chelsea-Arsenal er et London-derby, så er det også en regulær topkamp der meget kan blive afgørende for begge holds Premier League-sæson. Kampstart kl. 13.45 lørdag.

Chelsea fører ligaen med 66 point, men er pt. tre kampe foran Manchester City på 4. pladsen, der har 60 point. Liverpool og Arsenal ligger imellem, begge med 62 point.

Mourinhos tropper måtte sande et skuffende nederlag i seneste runde mod Aston Villa, hvor både Ramires, Willian og sågar Mourinho selv blev udvist. Alle tre er derfor på tribunen til lørdagens kamp.

Dét kan blive Arsenals fordel - samt det faktum, at Chelsea brugte midtugen på Champions League. Arsenal selv vandt 1-0 over Tottenham i en ikke særlig velspillet kamp, hvor man kom foran i de indledende minutter. The Gunners må dog undvære både Jack Wilshere og Mesut Özil - to vigtige kræfter i en topduel.

Livestream El Clásico: Her kan du se Barcelona - Real Madrid
Chelsea Uafgjort Arsenal
1,90 3,60 4,75
Ladbrokes
Bet365
Bet365

Første målscorer: Chelsea-Arsenal

Bedste odds Bookmaker
Samuel Eto'o 6,50
Unibet
Fernando Torres 6,50
Bet365
Eden Hazard 7,50
Unibet
Demba Ba 8,00
Ladbrokes
Olivier Giroud 8,50
Bet365
El Clásico optakt: FC Barcelona - Real Madrid er begge i krise

El Clásico: Direkte duel om mesterskabet?

Atletico Madrid er stadig inde i billedet, men det ligner alligevel en duel afgørende for det spanske mesterskab, når Real Madrid får besøg af Barcelona søndag kl. 21.

Catalanerne er fire point efter Real Madrid, der fører ligaen og således kan bringe forspringet op på syv point til ærkerivalerne. Et forspring der bliver meget svært at indhente.

Hovedstadsklubben har set uovervindelige ud på det seneste og har i de sidste otte kampe kun lukket mål ind mod Atletico Madrid og i sejrene over Schalke i Champions League.

Barcelona, derimod, har tabt to af de seneste fem kampe: 0-1 til Valladolid og 1-3 til Real Sociedad (begge på udebane). Knap så imponerende! Man fik dog oprejsning forud for dette opgør, da man bankede Osasuna med 7-0.

Real Madrid Uafgjort Barcelona
2,25 3,65 3,25
Bet365
Unibet
Tipico 

Første målscorer: Real Madrid-Barcelona

Bedste odds Bookmaker
Cristiano Ronaldo 4,50
NordicBet
Lionel Messi 5,00
Ladbrokes
Karim Benzema 6,50
Ladbrokes
Gareth Bale 7,50
NordicBet
Neymar 8,00
Bet365