Tirsdag aften afviklede vi ottende og sidste indledende runde i BetXperts pokerliga (spilles hos Winner Poker). Der var 18 deltagere.

Førstepladsen og den medfølgende præmie på $90 tog "Lawrizze" sig af. Han tog sig desuden af aftenens bounty ($100 for at slå BetXperts pokermand ud).

Til højre på denne side kan man se liga-stillingen efter de otte indledende runder: De ni øverste har kvalificeret sig til ligaens finalebord der spilles tirsdag 17. august kl. 20:30.

Wildcard-runden (hvor vi finder den tiende og sidste finaledeltager) afholdes mandag 16. august kl. 20:30. Wildcard-runden er for dem der endnu ikke har kvalificeret sig til finalen; man skal dog have optjent mindst 5 point på ligaens leaderboard for at kunne deltage.

Læs om pokerligaen her: http://www.betxpert.com/artikel/sommer-pokerliga-hos-betxpert

Kvalifikationsrunde 7

Sidste runde var lige så stor en gyser som forventet. Men samtidig også den mest hyggelige af dem alle sammen.

Touren i går manglede deltagelse af bla Juugs - som var sikret en finale plads, nok derfor han valgte at holde hviledag inden braget på næste tirsdag - og DynamoV som ellers havde en god chance for at snige sig med i finalen med et godt resultat. Til gengæld fik vi fint besøg af Mr Poker forum Aka Effe - som spillede under navnet loltournaments - om det nick er en mindre hån til tourspillerne (med et glimt i øjnene), eller det er en selverkendelse af egne evner i tourpoker(også med et glimt i øjnene) - vides ikke.

Inden runden startede skrev at jeg virkelig ikke håbede at jeg ikke igen-igen skulle komme til bords med min ærkerival, Playbird. Mine bønner blev hørt, og jeg kom heldigvis ikke til at sidde på samme bord som Playbird. Og jeg mødte ham slet ikke i resten af touren da han blev slået ud, inden bordene blev samlet. Dog fik jeg en anden fugl ved bordet - lortefuglen - som jeg heldigvis havde sat på plads i en tour dagen før, hvor jeg slog ham headsup, og tog sejren for næbbet af ham.

Jeg skal ærligt indrømme at, jeg ikke har de store beretninger fra bordene igår - simpelthen jeg var så fokuseret på mit eget spil + et par andre tours ved siden af, at jeg ikke fik set meget af de andres spil, hverken på mit eget bord, eller på nabobordet.

Det muntre køkken

Men da bordene blev slået sammen til det sidste bord, var det som om at, turneringen blev forvandlet til en strikkeklub - hvor pokersnakken pludselig ændrede sig og pludselig mest af alt mindede om det muntre køkken. Der blev talt vældig meget om polsk dåseskinke - som tilsyneladende er Lawrizzes favorit spise, efter hans tur til Polen for et par uger siden. Og forskellige drinks der skulle bringe held til Sspkrigeren - som i øvrigt også snupper en bid kryptonit i ny og næ - hvis man skal tro hans poker trash talk.

Den eneste der ikke rigtig åbnede munden, var faktisk den ellers så tale- og skrivelystne Effe - men pludselig skrev han at han ville åbne en belgisk øl. Mon det var en Leffe, herr Effe?

Da vi er 3 tilbage, fører jeg massivt i chips - med 30.000 mod Hotsluts 5.000 og Lawrizzes 9.000 chips - og det lader til at Winner slipper med en billig omgang, uden udbetaling af bounty. Men så taber jeg en AI pre pot til Hotslut med AJ Vs hendes A9 - som rammer to par på riveren. Efter denne omgang, bølger det meget frem og tilbage, og til sidste ender jeg med at have doneret en god portion chips til Lawrizze - som også bliver min overmand - da jeg til sidst ikke kan bluffe ham ud af en pot på riveren med bundpar - mod hans top par.

Hotslut og Lawrizze ender Heads up - og Hotslut må til sidst se sig slået med 44, da de ikke kan knække Lawrizzes 66.

Stort tillykke til Lawrizze med sejren og bountyen - hvilket resulterede i at, han sprang direkte fra en 16. plads til en samlet 5. plads og dermed spillede sig direkte i finalen.

Wildcard-runde og finale

Det var alt fra de indledende runder - nu er der kun at se frem til wildcard turneringen på mandag, og finalen på tirsdag.

Winner Poker sørger for at, det kun er de spillere jeg sender til dem på en liste, der kan få adgang til denne tour - det samme gælder naturligvis finalen.

Til sidst vil jeg gerne takke alle dem som deltog i denne lækre promotion, som Winner Poker og BetXpert var vært for. Der var ialt 33 forskellige der løbende fandt vej til vores turneringer.

8. runde - præmier

1. Lawrizze $90

2. Hotslut $54

3. Ucantcatchme $36

Bounty: Lawrizze $100