Man kan komme ud for lidt af hvert i Hamborg. Undertegnede havde en gymnasie-bekendt der i 2. G. cyklede fra Randers til Reeperbahn udelukkende for at besøge en luder. Men i stedet for at få, hvad han havde betalt for, blev han rullet af en alfons. Hvorefter han - cyklen blev i det mindste ikke taget - måtte trille hjemad igen, flad og uforløst.

Ballack, Makaay og co. kommer næppe ud for det samme, når storklubben Bayern München onsdag aften drager til St. Pauli i Hamborg for at spille pokal-semifinale mod den lokale regionalliga-klub. Men en ubehagelig overraskelse kan såmænd godt ligge gemt i det berømte forlystelseskvarter. St. Pauli ligger kun i den tredjebedste række, men klubben er en effektiv pokaldræber (med prominente ofre som Werder, Hertha Berlin og Bochum...), og det mudrede græs på Millerntor bekommer muligvis ikke de sydtyske stjerner alt for vel.

Læs Per Marxens analyse og se hans tip (spilstop kl. 20:30): http://www.betxpert.com/ekspert/tyscup/#55888

Hold også øje med de øvrige analyser på en onsdag, der også byder på engelsk (PL og L2), hollandsk og fransk fodbold. Se en oversigt hér: http://www.betxpert.com/ekspert/analyser.asp