I nat går det endelig løs! Kl. 03:05 dansk tid begynder NBA-finaleserien, som er en dyst (bedst af 7 kampe) mellem de forsvarende mestre fra Detroit Pistons og texanske San Antonio Spurs.

Detroit Pistons vandt Eastern Conference-finaleserien med en samlet 4-3-sejr over Miami Heat - nøjagtigt som vores NBA-ekspert Christer Godt Jørgensen havde forudset det. Pistons´ force er defensiven, og mod Heat fik d´herrer Wallace (Ben og Rasheed) lagt låg på Shaquille O´Neal, mens T. Prince holdt Wade nede.

Kan Pistons gentage successen mod Spurs, der drives frem af fantastiske Tim Duncan, og som vandt Western Conference ved at slå Phoenix Suns sikkert i finaleserien?

Bookmakerne har texanerne - der har fordelen af flest hjemmekampe - som favoritter, men Christer tror på en gentagelse af sidste års finale, hvor Pistons slog L.A. Lakers (dog forventer han en tættere kamp; Pistons vandt dengang 4-1). Og Christer har haft et fremragende playoff i år: Ud af 14 serier - inklusive kvartfinaler, semifinaler og finaler i de to conferencer - har han ramt det rigtige udfald i 13. Hans tilbagebetaling for de seneste 30 dage lyder på 126%...

Hold øje med vores NBA-side, hvor der i skrivende stund ligger en udførlig analyse af finaleserien og et par tip på udfaldet. Senere i dag kommer der analyser og tip til seriens første kamp, der spilles i San Antonio - så det er en god idé at skrive sig på Christers mailingliste (findes i den gule boks til højre på siden): http://www.betxpert.com/ekspert/nba/