Efter i årevis at have haft en ansøgning om britisk licens under behandling har Pinnacle nu valgt at droppe sit forsøg på at komme ind på det britiske marked. Bookmakeren fra Curaçao vil i stedet fokusere på sin nyligt lancerede B2B-platform.

Siden 2015 har Pinnacle forsøgt at sætte sig på det europæiske marked, og et vigtigt skridt på vejen har været at få licens i Storbritannien. Oprindeligt var det Pinnacles ambition at få den britiske licens på plads i slutningen af 2016 eller begyndelsen af 2017, men det lykkedes ikke. 

Og nu er de altså slut med at ansøge om en spillelicens i Storbritannien. Det oplyser Pinnacle på sociale medier og til branchemediet EGR.

Tidligere i år bekræftede Pinnacle ellers over for EGR, at de stadig var engagerede i deres ansøgning om en spillelicens i Storbritannien.

Fokuserer på B2B-platform

Pinnacle lancerede i april en B2B-platform, Pinnacle Solutions, der skal være med til at bane vejen for Pinnacle på det amerikanske marked, der forventes at åbne snart. Med den nye B2B-platform vil andre virksomheder få mulighed for at drage nytte og fordel af Pinnacles mere end 20 års erfaring fra branchen, hvor virksomheden selv fremhæver deres risikostyring og eSports-afdeling som ekspertiseområder. 

"Lanceringen af Pinnacle Solutions var kulminationen på måneders arbejde af virksomheden med henblik på at udvikle en innovativ løsning, der ville tilfredsstille markedets krav, og vi ser frem til at annoncere vores første kunder snart," siger Paris Smith, CEO hos Pinnacle, til EGR.

"Med denne lancering har virksomheden besluttet at prioritere vores indsats på at udvikle vores B2B-forretning på nuværende tidspunkt. Pinnacle kan derfor bekræfte, at vi har trukket vores ansøningen hos den britiske spillemyndighed tilbage for i stede at fokusere fuldt ud på at vækste Pinnacle Solutions-platformen," fortsætter Paris Smith. 

Ingen planer om licens i Danmark

BetXpert har været i kontakt med Pinnacle, og i en mail oplyser de, at de ikke har planer om at ansøge om en spillelicens i Danmark.

"Der er i øjeblikket ingen planer om at ansøge om en dansk licens. Vi vil med sikkerhed komme med en opdatering, skulle situationen ændres," skriver en repræsentant fra Pinnacle i en mail til BetXpert.