Vi er nået til den store Champions League-finale mellem Juventus og Real Madrid. Fodbold-ekspert Frank Pilantra har kigget nærmere på oddsene for CL-finalen, hvor det er den kortglade dommer Felix Brych, der får lov til at passe fløjten, og det kan give masser af gode kortspil til finalebraget.

Der er lagt op til en yderst tæt Champions League-finale i år mellem to rutinerede mandskaber. Real Madrid kommer til Cardiff med selvtillid, efter de væltede Barcelona ned af den spanske trone og tog det spanske mesterskab.

Zinedine Zidane har blot siddet på posten som Real Madrid-træner i 1½ år, men kan allerede føre den spanske kongeklub til den anden Champions League-titel. Det er jo et særligt opgør for Zidane, der spillede fem sæsoner for Juventus, inden Real Madrid hentede den franske stjerne til deres Galácticos-hold i 2001.

Men det kræver, at det lykkes at nedkæmpe den massive Juventus-defensiv med Bonucci, Barzagli og Chiellini og så på en eller anden måde få overlistet legenden Buffon i buret. Juventus har igen haft en suveræn sæson i den italienske Serie A og hentede også ret sikkert mesterskabet.

Juventus-Real Madrid: X til odds 3,20 hos Bet356

Det kan ligne en meget jævnbyrdig finale på Millennium Stadium, som kan ende med, at vi skal have de to mandskaber ud i forlænget spilletid. Juventus forventes at ville stille i en forsigtig formation med fokus på den defensive midtbane og så ellers have tillid til, at den snu defensiv får lukket ned for Cristiano Ronaldo og de øvrige Real Madrid-stjerner.
Så det ser noget målfattigt ud, hvilket øger sandsynligheden for uafgjort.
Læs ekspertanalyse fra Jens Bøye her.

Real Madrid-spillerne bør også være ekstra opmærksomme på den tidligere holdkammerat Gonzalo Higuaín, der nu bomber løs for Juventus sammen med landsmanden Paolo Dybala og den hårdtarbejdende Mario Mandzukic.

Lørdag den 3. juni 2017 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Juventus Uafgjort Real Madrid
2,98 3,20 2,65
Cashpoint
Bet365
888sport

Vinder trofæet - Champions League-finale odds

Bedste odds Bookmaker
Juventus 2,00 Bet365
Real Madrid 1,85
Bwin

Travl aften for kortglad dommer

Den tyske dommer Felix Brych har fået den store opgave at holde styr på løjerne til finalen, og han holder sig normalt ikke tilbage med at hive kortene op af lommen.

Felix Brych har dømt fem kampe i denne Champions League-sæson med et kort-gennemsnit på 5,2 kort pr. kamp. Flere kan måske huske Brych for præstationen i Parken i FCKs kamp mod Leicester, hvor der blev givet i alt fire advarsler; alle til Leicester-spillere. Seneste CL-kamp med Felix Brych som dommer var ottendedelsfinalen mellem Porto og Juventus, hvor der var fem gule kort og et enkelt rødt kort.

Juventus-Real Madrid: Casemiro får kort til odds 2,20 hos Bet365*

Casemiro skal udfylde den vigtige rolle som bolderobrer på den defensive midtbane og har som opgave at sidde tæt på Juventus-spillerne og slå deres opspil i stykker med alle midler. I La Liga har Casemiro indkasseret 9 gule kort i 25 kampe, og var yderst heldig med at undgå udvisning i de tætte CL-brag mod Bayern München.

Hos Betsafe/Nordicbet kan man hente odds 2,10 for Casemiro får gult kort, men ved dette spil hos Bet365* er der også gevinst ved direkte rødt.
Se ekspertanalyse fra Frank Pilantra her.

Ofte ser vi, at dommere ikke vil være i fokus i finaler og derfor tøver med at træde i karakter, og både Real Madrid og Juventus burde kunne bruge deres erfaring til at finde grænsen og holde sig fra svinestreger.

Men Felix Brych styrer ofte kampene med kortene, og så må spillerne rette ind efter den linje.

Ser vi så f.eks på Brychs to VM-kvalifikationskampe, så blev der uddelt otte advarsler i opgøret mellem Spanien og Italien, mens Felix Brych også hev det gule kort op otte gange i Belgien-Grækenland, der endda også bød på to røde kort.

Juventus-Real Madrid: Antal kort i kampen

Bedste odds Bookmaker
Over 4,5 kort: 1,70 Bwin
Under 4,5 kort: 2,25 888sport
     
Over 5 kort (asian): 1,92 Bet365
Under 5 kort (asian): 1,875 Bet365
     
Flest kort - Juventus 2,25 Bwin
Flest kort - Uafgjort 4,60 Bwin
Flest kort - Real Madrid 2,60 888sport

Bemærk reglerne for kort-spil hos bookmakerne.