Vi har desværre aflyst arrangementet, da der har været for lav tilslutning. Vi beklager. Alle tilmeldte er blevet kontaktet. 

BetXpert inviterer 40 brugere til en aften med oplæg af Tonni Munk Jensen, managerholdskonkurrence, Champions League-semifinale på storskærm og en mulighed for at møde andre BetXpert-brugere og teamet bag. Det hele foregår onsdag den 2. maj i Aarhus, og deltagelse i arrangementet er gratis. 

Vi har desværre aflyst arrangementet, da der har været for lav tilslutning. Vi beklager. Alle tilmeldte er blevet kontaktet. 

For cirka halvandet år siden arrangerede BetXpert den første bettingaften med vores brugere i København. Den gang blev der lovet, at der også ville komme et nyt arrangement i Jylland. Og nu kan vi - med lidt forsinkelse - glæde vores brugere med, at vi inviterer til en ny aften med BetXpert i det jyske, nærmere bestemt Aarhus. 

Onsdag den 2. maj er der Champions League-semifinale på programmet, når AS Roma tager imod Liverpool i returopgøret, og i den forbindelse har BetXpert lejet et lokale på Waxies Irish Pub i midtbyen i Aarhus, hvor vi inviterer 40 brugere til en aften med oplæg, konkurrencer, valuebetting, debat og samtaler med andre brugere og folkene bag BetXpert. 

En af aftenens højdepunkter bliver et oplæg af oddssætter ved den norske bookmaker Coolbet og vært for BetXpert TV Tonni Munk Jensen, der vil fortælle om, hvordan han selv er blevet en vindende spiller, hvad der karakteriserer Coolbets vindende kunder, og hvordan et odds sættes helt fra begivenheden oprettes til kampstart. 

Til oplægget vil Tonni Munk Jensen debattere værdi og betting med BetXperts Premier League-ekspert Thomas Schyth, der også har været med i et enkelt afsnit af BetXpert TV - det kan ses her.

Til aftenen vil der også være en managerholdskonkurrence på Lynholdet*, hvor der er freebets og gavekortskoder til fremtidige managerhold i præmiepuljen. 

Reportagen fra det første arrangement i København kan læses her, mens der er et galleri fra aftenen her

Program for en aften med BetXpert

Dato: Onsdag den 2. maj 2018 klokken 18.30 (slut ca. 22.45)

Sted: Waxies Irish Pub, Frederiksgade 16, 8000 Aarhus

18.30: Ankomst mv.

18.45: Præsentation og velkomst ved BetXpert

19.00: Tonni Munk holder oplæg - inklusive debat med Thomas Schyth og spørgsmål fra brugerne

19.45: Pause

20.00: Præsentation af managerholdskonkurrence på Lynholdet*

20.15: Quiz om betting, BetXpert og fodbold

20.30: Fri leg - tal med personerne bag BetXpert, få en øl mv.

20.45: Kampstart mellem AS Roma - Liverpool

Mad er ikke inkluderet, mens der vil blive sørget for noget vådt til ganen. Det er vigtigt, at folk kommer til tiden, så vi kan følge programmet. 

BetXpert vil dække arrangementet redaktionelt både før og efter, og der vil derfor optages både video og billeder fra aftenen, som også vil kunne indgå i markedsføring af BetXpert og andre fremtidige arrangementer. 


Oplægget med Tonni Munk Jensen planlægges at blive livestreamet på BetXperts Facebook-side.

Sådan tilmelder du dig

Der er 40 pladser til arrangementet, og tilmeldingen foregår efter først-til-mølle-princippet, så skynd jer at send en tilmelding afsted. Deltagelse i en aften med BetXpert er gratis, og der vil blive lavet en venteliste i tilfælde af, at flere end 40 brugere melder sig til aftenen. 


BetXpert forbeholder sig retten til at aflyse arrangementet, hvis der ikke kommer nok tilmeldinger. 


Tilmeldingsprocedure:

 1. Send en email til [email protected] med emnet "Tilmelding: En aften med BetXpert."
 2. Angiv i emailen følgende information for alle tilmeldte (man kan max. tilmelde to personer):
 • Navn
 • BetXpert brugernavn
 • Mobilnummer
 • Email
 • Du modtager et bekræftende svar på email, hvori du får besked på, om du er tilmeldt (dvs. blandt de første 40). Hvis du ikke er, får du valget mellem at blive opført på venteliste eller annullere din tilmelding.
 • Mandag den 30. april kl. 9.00 modtager alle tilmeldte brugere en email og en sms med et link til endelig (bindende) bekræftelse af tilmelding. Har man ikke bekræftet sin tilmelding indenfor 24 timer, bortfalder tilmeldingen, og den pågældende plads gives videre til den øverst tilmeldte på ventelisten.
 • Informationer indsamles udelukkende af hensyn til tilmeldingsproceduren og vil ikke blive anvendt kommercielt.

  Da der er et begrænset antal pladser (40) er det vigtigt, at alle dukker op. For at undgå tomme pladser gælder følgende:

  • Vi registrerer kun komplette tilmeldinger. I tilfælde af at en tilmelding er mangelfuld (fx manglende mobilnummer eller BetXpert brugernavn), afvises denne for alle personer i den pågældende tilmelding. Afsender får besked herom med opfordring om at sende en ny tilmelding.
  • Tilmeldte brugere, der bliver forhindret i at deltage, opfordres til at melde fra lige så snart, det er dem dette bekendt, så deres plads kan tildeles en person fra ventelisten.
  • Brugere, som har bekræftet deres tilmelding efter den 30. april, men udebliver fra arrangementet uden yderligere underretning, udelukkes fra adgang til sin BetXpert-profil i to måneder.

  Vi ser frem til en spændende, lærerig og hyggelig aften i selskab med jer brugere. Vel mødt!