Vi kan forvente masser af spænding og drama, når sidste runde i Champions League-gruppespillet sparkes i gang. Tipredaktør Frank Pilantra giver her spilforslag til de store CL-brag, hvor der er særlig fokus på Bayerns opgør mod Barcelona.

Flere af de store favorithold er allerede sikret kvalifikation videre til CL-slutspillet, men det kan blive nogle nervepirrende kampe, da nogle af de håbefulde storhold virkelig har fået kniven for struben og skal kæmpe for de sidste pladser i CL-ottendedelsfinalerne.

Vi kan få dramatik til sidste fløjt i gruppe E, hvor Barcelona og Benfica kæmper for at følge gruppevinderen Bayern München videre til slutspillet.

Stillingen i Gruppe E
Bayern München 5-0-0 (19:3) 15 point
Barcelona 2-1-2 (2:6) 7 point
----------------------------------------
Benfica 1-2-2 (5:9) 5 point
Dinamo Kiev 0-1-4 (1:9) 1 point

Velspillende Bayern München har sikret sig førstepladsen i gruppen, men der venter alligevel en svær opgave for Barcelona, hvor den nye cheftræner Xavi forsøger at få den katalanske storklub tilbage på sejrskurs.

Spilforslag til Champions League den 8. december

Nedenfor finder du en række spilforslag til onsdagens kampe i Champions League leveret af tipredaktør Frank Pilantra.

Bayern München - Barcelona: Under 3,5 scoringer til odds 1,97 hos Marathonbet*

Vil Bayern München komme stormende fra første fløjt og sætte Barcelona under pres? Tyskerne kan vælge en mere resultatorienteret spillestil, mens Barcelona skal have fokus på at stoppe målmaskinen Lewandowski. Hvis det ender med at Barcelona skal frem og skabe kampen, så kan Xavi løbe tør for offensiv kreativitet, da der mangler kampafgørende stjernespillere i truppen.
Marathonbet* tilbyder 0% margin på dette opgør

Bayern - Barcelona X (hjemmesejr DNB) til odds 2,09 hos Unibet*

Der var klasseforskel i det første møde, hvor Bayern München tog en 3-0 sejr på Camp Nou. Kampen afvikles for lukkede døre og Bayern er allerede videre, hvilket taler for Barcelona henter point. Det kan blive en tæt kamp.
Bayern München: odds 1,67 hos Unibet*
Uafgjort: odds 5,20 hos Marathonbet*
Odds 1 ved sejr til Bayern München
Bemærk dog at hvis Barcelona kun får 1 point og Benfica som ventet samtidig besejrer Dinamo Kiev, så vil portugiserne gå videre på bedre indbyrdes resultater mod Barcelona. 
Læs mere om Bayern München-Barcelona her.

Benfica-Dinamo Kiev (+1,5) 1 til odds 1,93 hos Unibet*

Kun sejren tæller for Benfica, hvor træner Jorge Jesus er under pres efter de tabte 1-3 til Sporting Lissabon i weekendens ligakamp. Dinamo Kiev er sikker på at slutte sidst i gruppen, da de har blot fået 1 point. Vi må forvente, at Benfica bliver spilstyrende og skal frem og sætte pres på ukrainerne hjemme på Estadio da Luz.

Manchester United-Young Boys 1 til odds 1,41 hos Bet365**

Har den nye Manchester United-manager Ralf Rangnick virkelig allerede fået styr på den defensive organisation hos Manchester United? Det så lovende ud i 1-0 sejren over Crystal Palace og Manchester United burde vise, at de er en klasse over Young Boys. Manchester United kan nøjes med uafgjort, da det vil være nok til at snuppe gruppens førsteplads, men schweizerne har tabt begge deres udekampe i denne gruppe til Atalanta og Villarreal.

Atalanta-Villarreal X (hjemmesejr DNB) 1,91 hos Marathonbet* 

Der er lagt op til en underholdende duel om gruppens andenplads. Formstærke Atalanta er favoritter, men Villarreal vil gå videre med uafgjort og det kan blive et taktisk opgør.
Atalanta: odds 1,79 hos Marathonbet*
Uafgjort: odds 4,33 hos Marathonbet*
Odds 1 ved sejr til Atalanta
Vores Serie A-ekspert Mark Blucerchiato 
anbefaler Atalanta-sejr. Se ekspertanalyse her.
Marathonbet* tilbyder 0% margin til dette opgør.

Hold også øje med vores ekspertpanel for yderligere spilforslag til CL-kampene.