18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Atalanta - Villarreal: 1

Match center
9. december 2021 kl. 19:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Gewiss Stadium    Anthony Taylor
5. dec. 2021 kl. 14:22 (Opdateret 9. dec. 2021 kl. 20:57) 05/12
734
+3
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)
Chance (1-X-2): 56-23-21%
Betvalue: 104,72%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert: 2-3
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Atalanta er favoritter og er i en rigtig god stime, og hjemmebanen bør være til italienernes fordel. Villarreal går videre med et point, men gæsterne er ikke godt spillende, og italienerne bør kunne sætte tingene på plads i Bergamo.
Det taler for
 • Atalanta er favoritter og bør have rigtig gode muligheder for, at kunne spille sig videre i Champions League, og især hjemme på Gewiss Stadium.
 • Villarreal er ikke inde i den bedste stime med kun et point i de seneste fire opgør man har spillet, og en sejr ude imod et amatørmandskab i den spanske pokalturneringen.
 • Atalanta er inde i en rigtig god stime, og er ubesejret i de seneste ti opgør man har spillet, og besejrede så sent som i weekenden formstærke Napoli på udebane med 3-2.
 • Italienerne kan til onsdagens opgør stille i noget som ligner stærkeste opstilling, og træner Gian Piero Gasperini ændre med stor sandsynlighed ikke det store i forhold til lørdagens opgør i Napoli.
 • Formmæssigt peger pilen i de to forskellige retninger hos de to mandskaber, og ikke nok med Atalanta er inde i en bedre stime end gæsterne, så virker man også til, at være et bedre mandskab og med flere strenge, at spille på end Villarreal.
 • Man må forvente, at man kommer til at se et italiensk mandskab som sætter sig på opgøret fra start af, og som kommer til at være mest på bolden, og kan man få gang i presset fra start af, så kan det blive en utrolig lang og hård aften for Villarreal.
 • Villarreal har haft det svært på udebane i denne sæson, og hvor det kun er blevet til en sejr i ti opgør.
Hold øje med
 • Villarreal skal minimum have et point i opgøret for, at spille sig videre i Champions League.
 • Gæsterne vil med stor sandsynlighed stå defensivt og kompakt, og prøve at lukke ned for hjemmeholdets farlige offensiv.
 • Atalanta er kendt for deres offensive spillestil, og som også giver blottelser i den anden ende af banen, og det vil betyde, at Villarreal sandsynligvis nok skal kunne spille sig frem til chancer.
 • Det første opgør i Spanien sluttede 2-2 og med gang i den i begge ender af banen, og italienerne har lukket ti mål ind i de første fem opgør i gruppespillet.
 • Hjemmeholdet magtede ikke at lukke en 2-0 føring i Manchester hvor det blev til et 3-2 nederlag, og i Bern var man foran to gange i opgøret, og måtte nøjes med 3-3, og det kan ske igen.
Oddsmarked

Marathonbet er i odds 1,87 på en Atalanta sejr, Unibet er i odds 1,86 på en italienske sejr onsdag aften i Bergamo.

ATALANTA: 90 minutter til selv og afgøre tingene hjemme i Bergamo,og Atalanta bør have gode muligheder for, at spille sig videre første og fremmest pga hjemmebanefordelen, og fordi man er inde i en rigtig god stime, og som blev krydret lørdag aften da man besejrede Napoli fortjent på udebane med 3-2.

Havde det ikke været fordi man dummede sig ved, at smide en 2-0 føring i Manchester og ikke formåede, at besejre Young Boys i Bern, selvom man var foran to gange i opgøret, ja så var Atalanta allerede videre i Champions League.

Atalanta er favoritter i onsdagens opgør og bør bestemt have gode muligheder imod et Villarreal mandskab som ikke er inde i den bedste periode i øjeblikket, og som yderligere ikke har det nemt på udebane, og hvor man kun har vundet en gang i denne sæson. Træner Gian Piero Gasperini ændre med stor sandsynlighed ikke det store til dette vigtige opgør i forhold til lørdagens sejr, og det betyder, at man kan stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

Jeg forventer at man kommer til at se et tændt hjemmehold fra start som går ud og prøver, at sætte sig på opgøret og være mest på bolden, og Atalanta er de seneste uger bare blevet bedre og bedre, og skal bestemt tages seriøst i kampen om årets scudetto, men nu er det Champions League man skal spille sig videre fra først, og mulighederne bør være gode.

Atalantas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Musso-Toloi, Djimsiti, Palomino-Hateboer, De Roon, Freuler, Mæhle- Pasalic, Malinovskiy- Zapata.

Trupnyt: Gosens er forsat skadet på midtbanen, og det ser ud til at Ilicic starter på bænken og det samme gør Pessina, og træner Gian Piero Gasperini igen vælger, at spille med Pasalic og Malinovskyi bagved Zapata.

VILLARREAL: Den spanske ubåd er ved at synke hvis man kigger på de seneste ugers spil og resultater, et point i de seneste fire opgør og en pligtsejr på 8-0 i den spanske pokalturnering det er hvad man har skrabet sammen, og man tabte lørdagens udekamp i Sevilla med et 1-0, og uden at imponere.

Villarreal er et point foran Atalanta inden den sidste spilledag, og det betyder et point er nok til at spille sig videre til kval-kampene i foråret eller en sejr, men det kræver først og fremmest man kommer til, at få spillet til og fungere da det bestemt ikke er prangende i øjeblikket, og offensivt virker man bestemt ikke farlige, samtidigt med at man har problemer med at lukke af i det defensive.

Kigger man på de to holds form så er Atalanta inde i en meget bedre stime, og jeg vil godt gå så langt til og sige, at italienerne også virker som et bedre mandskab og ikke mindst et mere sammenspillet, og bedre organiseret mandskab end Villarreal, og spørgsmålet er om gæsterne kan stille noget op, og hvis tempoet kommer op på det niveau, og hvor italienerne har det bedst.

Villarreal vil med stor sandsynlighed have fokus på det defensive, og prøve og lukke ned for en italiensk målmaskine, og herefter satse på de omstillinger man sandsynligvis nok skal få, og pga Atalanta offensive spillestil, og de chancer skal man udnytte hvis man skal sig videre fra turneringen.

Villarreals forventede startopstilling: 4-4-2: Rulli- Foyth, Albiol, Pau Torres, Estupinan- Chukwueze, Parejo, Capoue, Trigueros- Gerard, Danjuma.

Trupnyt: Det ser ikke ud til at Villarreal har vigtige fravær til opgøret indtil videre, og træner Unai Emery ser ikke ud til, at ændre det store i forhold til det seneste opgør i Andalusien, og hvor man tabte med 1-0 til Sevilla.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, atalanta.it, Tuttomercatoweb.com, sky.sport.it, sportmediaset.mediaset.it, villarrealcf.es, marca.com, 

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback