Onsdag aften venter der en skæbnekamp for FC Barcelona i Champions League på Allianz Arena i München. De skal vinde for at være sikre på avancement. BetXpert bringer her udvalgte odds på Bayern - Barcelona. 

Det er formentlig vind eller forsvind for FC Barcelona i onsdagens meget vigtige udebanekamp mod Bayern München i Champions League-gruppespillets sidste spillerunde. Inden opgøret indtager Barcelona gruppens andenplads med syv point, og de har to point ned til Benfica. Problemet for den catalanske storklub er bare, at Benfica møder et Dynamo Kiev-hold på hjemmebane, der intet har at spille for, og derfor bør det være en formssag for portugiserne at sikre sig de tre point. 


Barcelona møder også et Bayern-mandskab, der allerede har sikret sig førstepladsen i gruppen i suveræn stil, og det kan måske gøre, at Julian Nagelsmann vælger at spare lidt nøglespillere i kampen, men uanset hvilke spillere Nagelsmann vælger at stille med mod Barcelona, bliver det en svær udfordring for Xavis tropper. Der kommer i øvrigt ingen tilskuere på stadion til dette opgør. 

Hvis Barcelona misser gruppens andenplads, vil det være første gang siden 2001, at Barcelona ryger ud af Champions League allerede efter gruppespillet. Dengang i 2001 var de i gruppe med Milan, Leeds og Besiktas.  

Få et 500-kroners risikofrit spil til de europæiske turneringer hos Mr Green*

  • Gå til MrGreen.dk og opret en konto 
  • Tilmeld dig kampagnen "Et 500 kr. risikofrit spil til 6. runde af CL, EL & UECL!"
  • Indbetal præcis 100, 200, 300, 400 eller 500 kroner, og spil dem i ét spil på en/flere kamp(e) fra Champions League, Europa League og/eller Conference League - det skal være ét spil, enten et singlespil eller én multikupon
  • Husk, at spillet skal være dit første bet hos Mr Green* - laver du andre spil inden, kan du ikke kvalificere dig til dette tilbud
  • Du får hele indsatsen retur, hvis du taber på dit bet
  • Du bestemmer selv dit væddemål på kampen(ene) - det skal bare være spil udelukkende fra de tre europæiske turneringer, der spilles her i midtugen
  • Der er ingen omsætningskrav på en eventuel gevinst

Hent tilbud hos Mr Green

Odds på Bayern - Barcelona

Herunder finder du de bedste odds på Bayern - Barcelona, der mødes på Allianz Arena onsdag aften klokken 21.00. Du kan se kampen direkte på TV3+ og Viaplay. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Bayern München 1,71
Uafgjort 5,10
Barcelona 4,55
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 1,42
Under 2,5 3,20
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,46
Nej 2,88
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Robert Lewandowksi scorer 1,55
Serge Gnabry scorer 2,43
Memphis Depay scorer 2,80
Thomas Müller scorer 3,00
Leroy Sané scorer 3,00
Kingsley Coman scorer 3,35
Luuk de Jong scorer 3,85
Ousmane Dembélé scorer 4,40
Philippe Coutinho scorer 4,90
Alphonso Davies scorer 6,75
Frenkie de Jong scorer 7,50
Benjamin Pavard scorer 9,00
Sergiño Dest scorer 9,50
Jordi Alba scorer 13,00
Gerard Piqué scorer 14,00

Odds på Bayern - Barcelona er senest opdateret mandag den 6. december klokken 14.32.

Spil på Bayern - Barcelona hos 888sport

Som det kan ses herover, har bookmakerne de tyske mestre fra Bayern som favoritter i onsdagens skæbnekamp for Barcelona. Du kan få odds 1,71 på Bayern-sejr hos Marathonbet*, mens Barcelona-sejr giver odds 4,55 hos selvsamme bookmaker. Uafgjort giver odds 5,10 hos Unibet*

BetXperts tipredaktør, Frank Pilantra, har to spilforslag til Bayern - Barcelona. 

Under 3,5 mål: Odds 1,97 hos Marathonbet*

Frank Pilantra tror ikke, vi får målfest at se på Allianz Arena. Han begrunder det med, at Bayern kan vælge en mere resultatorienteret spillestil, mens Barcelona skal fokusere på at stoppe Lewandowski. Desuden har Barcelona svært ved at score mål i øjeblikket. Du kan læse spilforslaget i fuld længde her.

Uafgjort (hjemmesejr DNB): Odds 2,09 hos Unibet*

Kampen spilles for lukkede døre, Bayern er allerede videre, og det taler for Barcelona-point, mener Frank Pilantra, der forventer en tæt kamp.

Sådan skal du gøre: 
Bayern München: Odds 1,67 hos Unibet*
Uafgjort: Odds 5,20 hos Marathonbet*
Odds 1 ved sejr til Bayern

Barcelona har ikke haft det sjovt de seneste par gange, de har mødt Bayern München. I Champions League-kvartfinalen i 2020 blev det til et ydmygende og historisk nederlag på 2-8 på Camp Nou, og i september i år tabte de også på hjemmebane til Bayern i første spillerunde af Champions League-gruppespillet. Denne gang med 0-3 i endnu en opvisning af Bayern på Barcelonas eget græs. Hjemmeholdet havde end ikke et skud på mål i kampen i september. 

Siden seneste opgør har Barcelona dog også skiftet træner. Legenden Xavi er kommet til, og han har allerede sat sit tydelige præg på det spillemæssige. I weekenden blev det dog til det første nederlag for Xavi som Barcelona-træner. Her lykkedes det Betis at vinde med 1-0 på Camp Nou, og det nederlag efterlader Barcelona et godt stykke fra den vigtige top-4. Betis ligger treer med 30 point, Atlético har 29 point på fjerdepladsen, og Barcelona ligger blot nummer syv med 23 point. 

Bayern München ligger, hvor de plejer i den tyske Bundesliga. De ligger nummer et med et forspring på fire point ned til Borussia Dortmund, som de besejrede i weekenden med 3-2 i en dramatisk Der Klassiker. 

Bud på startopstillinger

Bayern: Neuer - Pavard, Süle, Nianzou, Richards - Tolisso, Goretzka - Musiala, Müller, Sané - Lewandowski

Barcelona: Ter Stegen - Dest, Araújo, Piqué, Alba - Gavi, Busquets, de Jong - Dembélé, Depay, Coutinho

I weekenden startede Xavi ude med både Gerard Piqué og Frenkie de Jong, men det må formodes, at de begge kommer til at starte inde i München. Derudover startede Ousmane Dembélé også ude, men blev skiftet ind til fordel for Coutinho i anden halvleg. Måske Xavi giver chancen til unge Ez Abde mod Bayern. Barcelona må undvære Martin Braithwaite, Pedri, Ansu Fati og Sergio Agüero til kampen. 

Julian Nagelsmann vælger formentlig at spare enkelte spillere fra sin idealopstilling mod Barcelona. Lucas Hernandez bliver nok sparet, da han bliver suspenderet, hvis han får et kort mere i gruppespillet, og det vil i så fald holde ham ude af den første knockoutkamp. Bayern må undvære blandt andre Marcel Sabitzer, Joshua Kimmich, Eric Choupo-Moting, Josip Stanisic og Bouna Sarr til onsdagens kamp. 

Bayern har vundet de seneste tre indbyrdes møder med Barcelona, og vi skal tilbage til 6. maj 2015 for at finde seneste Barcelona-sejr mod Bayern. Det var i den ene af de to Champions League-semifinaler, og her sejrede de sikkert med 3-0, og så gjorde det jo ikke det store, at de tabte returopgøret i München dengang med 3-2. Barcelona vandt i øvrigt turneringen det år efter sejr mod Juventus i finalen.